BilerBiler

Bil «Fiat Albea». anmeldelser

Bil «Fiat Albea» (sedan) - er en fire-dørs fem-siddende biler C-klasse. Maskinen er fremstillet i italiensk stil. ideen om den legendariske bil «Fiat Palio» er design grundlag. Premieren fandt sted i 2002 i Warszawa. Siden den tid, bilen "Fiat Albea" (anmeldelser og kommentarer fra eksperter bekræfte dette) er i første position i rækkefølgen af berømmelse og popularitet. Maskinen er kompakt. Ingeniører og designere tiltrådte i bilen komfort, kvalitet og skønhed. Desuden anmeldelser af "Fiat Albea" vidner om pålideligheden af designet.

Bil længde 4186 mm, højde - 1490, bredde - 1703 mm. Bilen «Fiat Albea» (ejere anmeldelser bekræfte det) i en bekvem, rummelige interiør er ganske store kuffert. Desuden har køretøjet udviklere særlig opmærksom på sikkerheden. Design «Fiat Albea» (anmeldelser og kommentarer fra mange eksperter bekræfter det) er udstyret med en sammenklappelig ratstamme, dobbelt airbags, blokeringsfri bremser med bremsekraften distributionssystem. Hertil kommer, at udformningen af biler, et system, der forhindrer brand. Bilen er konstrueret således, at selv i en temmelig ekstrem og føreren og passagererne har alle chancer for at holde sig i live.

Ud over øget sikkerhed, har designerne givet stor betydning og magt af bilen «Fiat Albea». Bedømmelser bilister entydig - maskinen er udstyret med en optimal power drivaggregatet - vosmiklapannym benzinmotor med en kapacitet på 77 hk, 1,4-liters kapacitet. Til denne motor er monteret som en fem-trins gearkasse. Komfort, når bevægelse tilvejebringes af en uafhængig front suspension "McPherson" og multi-link uafhængige bageste. Forhjulene er udstyret med skivebremser. Dette giver dig mulighed for at gnidningsløst og forsigtigt stoppe bilen. På de bageste hjul tromlebremser.

Ratstammen er udstyret med en mekanisme til regulering af positionen og vinkel. Hertil kommer, at udformningen af kontrol komponent leverer styring, gør det muligt for føreren at styre bilen, og når du laver et minimum af indsats. Dette er især vigtigt for dem, der bruger en masse køretid.

Stolen har også en justering mekanisme: ryglænet kan låses i en behagelig stilling. Bil «Fiat Albea» (af ejerne pege på det) er et fremragende værktøj til at bevæge sig over lange afstande. Indvendigt i bilen havde brug for en standard sæt af muligheder: bord-pc, magt tilbehør, klimaanlæg.

Maskinen har fremragende køreegenskaber. Installeret fem-trins gearkasse giver nem nok at skifte hastigheder. I dette tilfælde vælges ingeniører optimale gear, der bidrager til den mest effektive anvendelse af alle slagvolumen. Den meget samme motor er en videreudvikling af den bekymring «Fiat» Research Center. Denne motor er designet for elskere af dynamisk kørsel med lavt brændstofforbrug. Desuden motoren sikrer rolig bevægelse, den minimale strømningshastighed er forskellige, og det er relativt lav CO2-udledning.

Som allerede nævnt, bilen har en temmelig rummelige kuffert. Dens volumen - fem hundrede og femten liter. I bilen, så det er muligt ikke blot at bære bagage, men også for eksempel sportsudstyr. Hvis rummet skal du bruge dobbelt så meget som du kan folde bagsædet helt eller delvist. Det skal siges, at «Fiat Albea» adskiller de fleste store og rummelige bagsæder i alle biler i sin klasse. Bilen er også sat meget funktionelt instrumentbræt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.