BilerBiler

Ford Ka - kvindelige bil

Ford Ka - Bil med et innovativt design, udgivet af Ford i 1996. Det var bestemt for de europæiske og sydamerikanske markeder. Historie model har to generationer, hvoraf den første blev udstedt tolv år.

navn

I Egypten, ordet "ka" fra gammel tid refererer til den menneskelige sjæl. Dette blev brugt af virksomheden, og sloganet var Ford Ka "maskine med sjæl."

udseende

Når man ser på Ford Ka bare være opmærksom på den usædvanlige form af kroppen - på grund af sin bil bliver som en mariehøne. Som planlagt af maskinen er designet til kvinder, og dette er angivet med næsten alle sine dele. For eksempel mere bekvem betjening bidrager til den styring hydrauliske variabel fortrængning, som er til stede i alle trim niveauer, og bortset fra ham - elektronisk elruder, centrallås, radio. En anden vigtig detalje kunne være noget, som Ford Ka kofanger består af tre dele, så erstatter det vil have kun en tredjedel, hvis det er nødvendigt.

indretning

Salon er designet til fire personer. Han er ganske høj - tilsyneladende, designerne har påberåbt sig, at damerne vil sidde i bilen med de store hatte. Designet ser meget usædvanligt - for eksempel, kan radioen kun findes ved nærmere eftersyn. Men det er til det bedre - hvis bilen pludselig passer røveren, denne enhed er usandsynligt at bære væk med dem. Den højre side af instrumentpanelet har en fordybning med en aftagelig bund, og under det - en anden niche. Således i et køretøj gjort handskekasse. Forsæderne er meget komfortable, men ikke høj - igen, designet til den kvindelige køn. Men bagsiden er allerede ærligt lav. Tilsyneladende blev de beregnet til børn. Af den måde, disse pladser, samt foran, har justerbart ryglæn.

udnyttelse

Under en tur til Ford Ka skal der udvises forsigtighed ved håndtering af hjul - det er ikke beregnet til meget skarpe sving. Bremse bilen fungerer meget godt og forsigtigt. Når du tænder forlygterne oplyste ikke kun instrumentpanelet, men alle kontakter.

installere udstyr

Standard køretøj udstyr omfatter en bred vifte af otte-cylindrede motorer, hvis størrelse varierer fra en til 1,6 liter, power - 50-95 hestekræfter, og drejningsmoment - 76-135 Nm.

Ford Street Ka

Dette er en modifikation af den oprindelige model, som er en dobbelt tre-dørs hatchback er åben. Den er udstyret med en slagvolumen på vosmiklapannym i femoghalvfems hestekræfter, fem-trins gearkasse. Suspensionen var blevet mere stiv på grund af de nye hængsler og stabilisator og servostyring, har bremse servo og tromle ordninger blevet afsluttet.

en anden sådan modifikation er blevet frigivet - Sport Ka, stort set de samme som beskrevet med en undtagelse: det har en fuld tag.

konklusion

Som allerede nævnt, Ford Ka - kvindelige bil, hvis ejer har en eller to ikke særlig voksne børn. Manden bør være til stede på samme tid en stor bil, da det i denne "mariehøne" er simpelthen ubelejligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.