BilerBiler

Servostyring (GUR) - dette er en vigtig og praktisk mekanisme til enhver bil

Hydraulisk servostyring (WTP) - dette er en meget væsentlig rolle i moderne bildesign. I øjeblikket er næsten alle de udenlandske biler afsluttet med denne mekanisme. Ja der er, selv på de indenlandske maskiner har en sådan anordning. Og nogle 10-15 år siden GUR anlægget på WHA blev anset uopnåelig luksus, og selv en slags fiktion. Nu er servostyringen er meget udbredt i verden af biler, så dagens artikel vil være nyttig for alle, der har en sådan anordning.

GUR - en detalje, hvilke funktioner er at reducere indsats, der sætter chaufføren ved rattet drejebænk. De, der rejste med biler, kraft og uden mærkbart føle forskellen i ledelsen. Hænderne bliver ikke træt af den konstante "twiddling" styring. Derudover bestemt del betydeligt lindrer chok fra hjulet, når der køres over brønden. Følgelig suspensionen er ikke så meget slid. Også vigtig funktion er dets styring modstand ved brud hjul på forakslen. I simple ord, servostyringen - en detalje, der holder kontrol køretøj over bevægelsesretningen, hvis dækket pludselig gik ned. Hvis i en sådan situation vil få en bil uden servostyring, er det straks går i grøften, især hvis speedometeret nålen skala til "hundreder".

GUR Systemet omfatter følgende antal mekanismer:

  • en fordeler, som dirigerer fluidet strømmer ind i hulrummene i systemet;
  • pumpe, og opretholdelse af et forudbestemt tryk cirkulation fluid;
  • en arbejdsfluid, som er nødvendig for at transmittere tryk fra pumpen til cylinderen;
  • forbinde slanger, der kombinerer alle de elementer i systemet;
  • den elektroniske styreenhed regulerer arbejdet GUR.

Dette er alle komponenter i mekanismen. Når interagerer med hinanden, de gør bilen mere adræt og overskueligt, og den meget tur - sikker og komfortabel.

Hvordan kan man øge levetiden af det hydrauliske servostyring?

Som du ved, hver maskine eller system kræver en regelmæssig diagnose og reparation. Levetiden for den hydrauliske servostyring kan være flere hundrede tusinde kilometer. Men dette er kun muligt, når hele systemet er serviceret i tide GUR. Styringen rack skal altid være i god stand, bør kontrollen over olien, iværksættes ca. 3-4 gange om måneden. Heller ikke glemme, at væsken i styresystemet, styretøj ændrer mindst en gang hver 6. måned. Hvis næste gang du finde dig selv at observere, at olien skiftede farve, straks dræne det og hæld en ny. Lad ikke drift af køretøjet, hvis enheden GUR observerede lækage. Og en ting mere: Kontroller jævnligt drivremmen spænding niveau og om nødvendigt justere.

Så har vi identificeret betydningen af hydraulisk forstærker i en moderne bil, finde ud af sin struktur og måder, hvorpå det er muligt at øge levetiden af systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.