BilerBiler

Som en selvstændig mount bil alarm? Installation dine egne hænder

Bil Alarm - er i dag et af de mest effektive anti-tyveri køretøj system. Moderne enhed kan yde maksimal beskyttelse for køretøjet mod tyveri. Men for forventningerne var berettigede, skal du først vælge en god alarm. Men købe en enhed - det er halvdelen af kampen. Alarmen skal også installere. Hvordan man gør det rigtigt, lad os se.

Installation af bil alarmer med deres egne hænder - undervisningsmidler

Først skal du forberede alle de nødvendige værktøjer og instrumenter. I vores tilfælde, at installere en bil alarm med automatisk starte dine egne hænder er en succes, vil det kræve et multimeter (en anordning, der måler spændingsniveauet i kredsløbet og modstanden), tænger, sakse, et par af lyske og minus skruetrækker og et par meter ledning.

Kom godt i gang

Efter udarbejdelsen alle de værktøjer, kan du roligt komme på arbejde. Men før du tager op en bil alarm enhed, installation begynder med sine egne hænder blackout kredsløb. For at gøre dette, skal du fjerne den negative terminal på batteriet. Næste du nødt til at beslutte, hvor i bilen alarmen er placeret. Denne anordning kan anbringes fuldstændigt i hver del af køretøjet, er det vigtigt at bemærke, at denne server er ikke udsat for jævnlig støv og fugt. Det er tilrådeligt ikke at installere det i snævre rum. Også værd at tænke over, hvor at placere bilen alarm sensorer. Installation dine egne hænder skal udføres i områder, hvor der er tæt på radio og andre enheder, der genererer RF-støj. Glem ikke om følsomheden justeringer. På nogle modeller, kan de ikke reguleres enhed, så slutningen af arbejdet, kontrollere sensorer følsomhed over for stød.

Yderligere, i henhold til det elektriske kredsløb enhed og en bil alarm, indstilling deres hænder er ledsaget af ledninger. Særlig ordning resultat, kan vi ikke, fordi hver enhed har sin egen forbindelsespunkt. Ved installation af lys indikation af ledninger, vælge, hvilken del af optikken, du vil bruge - parkeringspladserne lys eller forlygterne nærlyset. Vær meget opmærksom på polariteten, når du tilslutter alarm. Som for ledninger, er de forbundet ved lodning eller twist til regelmæssige terminaler. Glem ikke om isolation. Dette vil spare dig fra en pludselig lukning af køretøjets elektriske kredsløb.

På den sidste fase, installation sirene. Monter det skal være, så det ikke bliver våd. Sæt det under kølerhjelmen, og hvor det er - kan du vælge selv. Af den måde, kan retningen af sirenen også tilpasse dig selv. har vi nu at forbinde tilbage til batteriet terminalen og kontrollere driften af bilen alarm. Installation dine egne hænder i denne fase er afsluttet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.