RelationerUtroskab

7 måder at forstå, at en elsket en snyder dig

Ønsker du at vide, hvis du ikke er snyd på din partner? Har du og årsagerne til denne refleksion, og en række måder at finde ud af sandheden.

skuffende statistik

Hvis du er bekymret for, at din partner lyver for dig, kan du godt have ret - en løgn er langt mere udbredt, end vi gerne ville. Nogle gange er det ikke bare en hvid løgn eller udeladelser og alvorlig svig, relateret til dine relationer eller ændret. Desværre er der ingen videnskabelig måde at afgøre, om du ændrer din partner. Men du kan nemt bestemme, hvornår han er snyd. Her er syv måder, hvorpå du kan afgøre, om han ikke skjule fra dig noget vigtigt.

Spørg dine venner

Andre mennesker, undertiden fremmede, ofte let mærke, når med en andens forhold udvikler sig noget forkert. Psykologer anvender test, hvor damp sammen skal danne et mønster. En deltager trækker bind for øjnene og den anden hjælper ham instruktioner. Alt hvad der sker er optaget på kamera. Før du starter eksperimentet, bliver deltagerne bedt om at svare på et par spørgsmål om forhold, herunder om der var nogen sinde en forræderi. Forskerne gav derefter et bånd af tegningen proces, en fremmed, der var nødt til at gætte på, hvad parret var forræderi. Overraskende, men frivillige gættede utrolig præcis. Denne undersøgelse tyder på, at det til tider kan være blot at se på samspillet mellem partnere, for at opleve forræderi eller konflikt. Folk gør overraskende præcise konklusioner om andre i en række forskellige situationer, og det er nok til selv meget kort opfølgning. I hvert fald er det den konklusion, lavet af forskere. Hvis du begynder at plage alvorlig tvivl om, at dit forhold er i orden, venner eller slægtninge råd kan hjælpe dig.

Lad som om der ikke sker noget, og se

Folk ofte dårlige nok evaluere andres adfærd, især når de forsøger at gøre det bevidst. Hvis du har mulighed for at se lidt længere tid for en andens adfærd, vil du være meget lettere at forstå, hvis du bliver bedraget. I 2013 et team af forskere udført et eksperiment, hvor eleverne måtte se folk afgive vidneforklaring i retten, og derefter at bestemme, gjorde disse mænd siger, er sandt eller falsk. Studerende, der har fået lidt længere tid at tænke, før du foretager en dom, til at klare den opgave at bestemme løgnerne meget bedre. Menneskelig bevidsthed er ikke altid klare adskillelse af sandhed og løgne. For at vurdere situationen, det tager tid. Hvis du har noget generer eller bekymringer, du bare nødt til at give dig selv mulighed for at finde vej - måske mærkelig opførsel var et midlertidigt fænomen forbundet med stress eller andre livsomstændigheder. Hvis du i sidste ende vinde tillid til, at du bliver bedraget, vil du have en god grund til at se på forholdet.

Vær meget opmærksom på ordvalget

En nylig undersøgelse foretaget af professor i psykologi Dzheyms Pennebaker analyseret data indsamlet af programmet for evaluering af tekster. Det har vist sig, at der er visse formuleringer, signalerer, at højttaleren forsøger at skjule deres sandhed. For eksempel behøver løgnere mindre tilbøjelige til at bruge personlige stedord, ikke sige "Jeg tror" eller "forstå" og mindre tilbøjelige til at bruge "men" og "Gem". Hertil kommer, at de ofte bruger negative ord, såsom "vrede" eller "fjende", og verber, der beskriver bevægelsen. Selvfølgelig, alt dette er sandt, hvis den måde at kommunikere på nogen måde ændret - hvis din partner altid har foretrukket den hårde udtryk og ikke for meget snak om deres egne følelser, kan sådanne ord ikke signalere noget.

Lyt til lyden af stemmer

Canadiske forskere for nylig bedt en gruppe af frivillige til at lytte til et par optagelser af stemmer og vurdere, hvor attraktiv en bestemt lyd. Derefter blev bedt om at vurdere, hvor sandsynligt, at denne eller hin person vil være utro til din partner. Kvinder frivillige ofte bemærket, at mænd med et lavt tonefald er mere tilbøjelige til at ændre sig, og mænd-frivillige, på den anden side, mente, at kvinder vil være mere tilbøjelige til at ændre sig, hvis er ejere af den høje tone. Ifølge undersøgelsen, mænd med højere testosteronniveau har lavere stemmer - og det er et højt niveau af testosteron er forbundet med en sandsynlighed på utroskab. Men for at forklare, hvordan folk psykologisk bevidsthed om dette, forskerne var ikke i stand til. Senere vil de studere dette faktum, så længe du bare kan evaluere stemme hans partner, og på dette grundlag at forstå, om det hælder overhovedet at ændre - det vil fortælle dig tonen.

Vær opmærksom på de sociale netværk

Hvis din partner tilbringer mere tid sammen med din mobiltelefon, end du, kan det være mistænksom. Undersøgelser har vist, at mennesker, der er meget aktiv på sociale netværk, er mere tilbøjelige til at overleve utroskab, separation eller skilsmisse. Ifølge forskerne, de fleste mennesker tilbringer i sociale netværk er ikke mere end en time. Dem, der bruger sociale netværk i længere tid, ofte skændes med deres partnere, ændre eller skilt. Jo længere tid, der bruges på det sociale netværk, jo værre effekt på forholdet. dette betyder dog ikke, at telefonen fører til en ændring, men en forbindelse er der stadig. Hvis dette problem opstår, er det tid til en alvorlig samtale med en partner i dit forhold. Uskadelig ved første øjekast, at en vane at sidde på internettet kan ødelægge dit liv sammen på lang sigt, selv om der ikke utroskab ikke sker.

Hold øje med pludselige ændringer i adfærd

Hvis du har været i et forhold længe nok tid, chancer er du allerede ved, hvordan normalt opfører sig din partner - hvad han kan lide at spise, hvordan man reagerer på forsøg og overraskelser, uanset om det er en god lytter, og så videre. Pludselige ændringer af kropssprog, ansigtsudtryk, manerer af tale og andre signaler kan være af den dobbelte adfærd - så siger forskerne, som har specialiseret sig i, hvordan man opdage snydere i detektiv undersøgelser. Den menneskelige krop viser visse signaler, hvis han er nervøs og føler spændingen - og det er hvad der sker, når en person lyver. Lær at genkende dem, og du vil være meget nemmere at navigere i, hvad du siger, fordi du kommer til at lægge mærke til sandheden eller en løgn, selv uden ord.

Vær opmærksom på de tavse, gentagelser eller tilbageslag

Der er et klart tegn på løgne - pludselig nægter at tale. Når en person er taget væk, hvis sproget, kan det være på grund af det faktum, at nervesystemet reagerer automatisk at understrege, og mundtørhed. En anden funktion - den negative reaktion, selv på en temmelig uskyldige spørgsmål. Endelig mennesker, der ligger, gentages ofte stillede spørgsmål, før du begynder at svare på det - mest sandsynligt, for at give dig selv tid på at forsøge at komme med et svar. Hvis du opdager din partner for nogle af disse symptomer, kan det betragtes som tilstrækkeligt grundlag for mistanke. Hurtige konklusioner ikke bør gøre det, men vender det blinde øje til, hvad der sker, er absolut ikke at være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.