RelationerUtroskab

Kone ændret. Hvad skal man gøre? svære beslutninger

Selv forfatterne af manualer om "Stervologiya" ikke anbefale sine læsere til at ændre deres mænd. Moderne sorority begyndt at forstå, at mandlige jalousi - det er ikke et krydderi til en skål af kærlighed, og en meget vanskelig og smertefuld fornemmelse. Manden ofte går til, hvis hustru har ændret sig. Hvad skal man gøre , og hvordan man laver den rigtige beslutning?

At leve med denne kvindes næste? Den rigtige løsning er mulig, hvis du indstiller den korrekte årsag til forræderi, og tænke over, om det er muligt at løse de underliggende problemer i dit forhold. Normalt forårsager meget specifikke og kan gættes af indicier. Men under alle omstændigheder, er du nødt til at fortælle hende, at et forhold ikke kan fortsætte, som om intet er sket. Uanset om du tilgive hende eller ej, bør hun vide, at det er let at slippe ud i denne situation vil ikke fungere.

Den mest almindelige årsag - mangel på beundrende mandlig opmærksomhed, som er nødvendig for mange kvinder. Ofte kombineret med en vis grad af følelsesmæssig sult af din kone. Hun ønsker at levende indtryk og relationer, og bare pleje om dig bliver det noget almindeligt for hende. Så på grund af manglende opmærksomhed det har ændret konen. Hvad gør man hvis man er tilbøjelig til at tilgive hende, og hun er ikke ivrig efter at forlade? For det første, mere interesseret i hendes udseende, købe hende en billet til fitness i poolen, til gymnastik planlægge sammen. Det være sig en krævende interesse. Må ikke opmuntre hende "dårlige" opførsel af udstedelsen af penge til at købe nyt tøj. For det andet, du bare nødt til at bruge mere tid på at kommunikere med hende, når hun er madlavning, går ikke til at se TV og sidde og tale med hende. Efter alt, familien dig mere tv.

Mindre almindelige som følge af forræderi, at kvinder foretrækker mere socialt eller økonomisk succesfuld mand. I dette tilfælde, køle den varme hovedet af din kone er i stand til at ræsonnere, at dens "Cool Man" er ikke så interesseret i det, at gifte sig. Så af hensyn til diset udsigter ændret kvinde. Hvad skal man gøre? Stop kvinde i en situation, hvor det kaldes "dollartegn i øjnene," er det meget vanskeligt. Det er bedre at vente, indtil hun kommer tilbage selv, og det sker ret ofte. Undtagelse - det tilfælde, hvor en kvinde har eksklusive fordele, såsom en meget prangende udseende eller objektivt højere end dig, IQ og intellektuel appel. Men det er sjældent, som regel "cool" at spille - og kaste. Og du vil være i stand til at trøste og til at tage tilbage, hvis du virkelig har brug for.

Sommetider snyd som hævn for din forræderi. Selvfølgelig er det også en skam. Efter alt, mændene bag kulisserne tilladt længere. Men i dette tilfælde kvinden ikke forsøger at bryde forholdet, hun prøver bare at vise, at det også kan være interessant, så det er ikke den smarteste kvindelige utroskab. Hvad skal man gøre? I denne situation, er du nødt til at bede om tilgivelse for deres synder og for at tilbyde en frisk start ved at tilgive gamle sår.

det kunne også falde i kærlighed. Fall generelt i samme alder eller ældre, som regel, er en gift mand. Og udsigterne til et fælles liv med det din kone er meget vag. Jeg faldt i kærlighed og ændrede kone. Hvad skal man gøre? Også lade hende pligtfølelse og skyld af mennesket kan ikke holdes længe. Når han vender tilbage - at tilgive og acceptere, hvis du stadig elsker hende.

Den sjældneste tilfælde - problemer i seksuallivet. Hun var ikke tilfreds med den hyppighed, størrelse eller ømhed. Frekvens kan øges ved lægemidler, der har vedhæftninger, kan du eksperimentere og læse litteratur ved mangel på kærlighed for korrektionen størrelse. Så dette problem forekommer normalt parallelt med en af ovenstående. Og dette er blot en undskyldning for utroskab (undtagen når konen nymfoman). Så du er nødt til at kigge efter den sande problem.

"Hvad skal man gøre, hvis du har skiftet?". I hvert tilfælde, at beslutningen om at tage kun dig. Du vil være i stand til at tilgive og begynde at bygge helt forfra? Hvis ja, så prøv. Efter alt, familien - det er de nærmeste mennesker og børn har brug for begge forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.