Kunst og underholdningFilm

Deborah Kara: en mystisk og mystiske skuespillerinde fra Canada

De fleste fans kender mange film mystiske film Deborah Kara, herunder den ikoniske "Silent Hill". Står ud Hertil kommer, på grund af skuespillerinden deltaget i mange kommercielt vellykkede projekter, såsom "play", "88 Minutes", hvor hun tilfældigvis vises på samme platform med de klareste stjerner i Hollywood.

tidlige år

Deborah Kara Unger blev født i Vancouver i 1966, i en højt uddannet familie. Hendes mor var en videnskabsmand, og hans far arbejdede som læge-gynækolog. Imidlertid havde deres forældre pigen ikke arvet en passion for naturvidenskab. Siden barndommen, deltog hun i skole produktioner, udført i børns musikalske kollektiv, hvis numre er blevet sendt på canadisk tv.

Ikke ønsker at være i strid med sine forældre, Deborah Kara forlader skolen kommer ind i prestigefyldte University of British Columbia, hvor ihærdigt mastering det grundlæggende i filosofi og økonomi. Men efter at have modtaget den eftertragtede eksamensbevis, hun vender tilbage til hendes drømme af farverige liv skuespillerinden. I håb om at få heldige hun deltager auditions og parallelt at indsende dokumenter til National Academy of Dramatic Arts i Australien.

Bevæger sig på Green kontinent, bliver det en af de få canadiske kvinder, der har valgt at starte sin karriere i Australien.

karriere starten

I 1989 debut af Deborah Kara Unger. Hun havde en lille rolle i den australske tv-serie "Bangkok Hilton", hvor den første cast var en legendarisk australske Nicole Kidman. Efter en tid, hun også medvirkede i filmen "Prisoners of the Sun", som han skrev manuskriptet til den berømte Hergé. Mere væsentlig rolle, den modtager i den britisk-australske film «Breakaway». Kort efter hun medvirkede i filmen "Så længe der var dig" og går trygt til en verden af biografen.

Hun arbejder hårdt på sig selv og aktivt handlet på tv og i film. Et vartegn for det var udseendet i filmen "Whispers in the Night", som blev rost af kritikere. For yderligere karriereudvikling Deborah Kara flyttede til USA, hvor han modtog de nye forslag. I 1993 blev hun involveret filme den første sæson af serien af David Lynchs "Hotel Room".

I 1994 faldt den første chance for at blive en af de store Hollywood-stjerner. Canadiske skuespillerinde blev inviteret til at skyde den næste film af kult sagaen "Highlander 3", hvor hun blev indgået partnerskab af Christopher Lambert. Men filmen floppede, på box office og blev knust af kritikerne.

På den bølge af succes

Talentfulde, brugbar skuespillerinde kunne ikke få mulighed for genoptræning efter et katastrofalt "Highlander", og i 1996, er hun givet en central rolle Katherine Ballard, i en film af David Cronenbergs "Crash". Deltagelse i den succesfulde film var et gennembrud, Deborah Kara fik en billet til en verden af virkelig stor film med store Hollywood stjerner.

Konsolidere sin succes skuespillerinden i filmen "The Game" blev udgivet i biograferne i 1997. Partnerne i pigerne var Shon Pen og Maykl Duglas, der skinnede i disse år og spillede fremragende krøllet den dramatiske historie om filmen. Deborah deltog i eksplicitte scener, for at vise verden sin skønhed og utrolig feminin energi.

Filmen "The Game" rystet box office, og alle deltagere modtog undersøgelser sin retmæssige herlighed del. Desværre fik Deborah Kara ikke hvile på laurbærrene og fortsatte med at arbejde aktivt, som svar på de mest attraktive tilbud. Det viste sig at være særligt frugtbart 1999, da skuespillerinden har formået at medvirke i fem film på én gang. Og kommercielt vellykkede projekter såsom "The Reckoning", afbrudt af film, der er stærkt værdsat af filmkritikere. "Hurricane" omfatter biografisk drama af dem.

"Silent Hill" og andre film

Deborah Kara ikke bremse tempoet og i det nye årtusinde fortsatte med at dukke op i tre eller fire film om året. Den mest berømte af bunden kan betragtes som en kult, "Silent Hill", filmet på den eponyme computerspil. Dyster mystiske atmosfære, en subtil leg Debory Kara og Shona Bina - har alt dette førte til bragende succes af de gådefulde film.

Også på regningen af skuespillerinden i filmen "88 Minutes", hvor hun fik mulighed for at arbejde med Al Pacino sig selv, "Vejen" med Martinom Shinom.

I 2011 Deborah Kara medvirkede i tv-serien "Militær hospital", som fortæller om hverdagen for hærens læger under krigen i Afghanistan. I 2012 hun igen prøve på billedet af Dahlia Gillespie, hovedrollen i "Silent Hill 2".

Canadiske skuespillerinde er meget lukket privatliv, begrænset i deres interviews udelukkende arbejder øjeblikke. Børn Deborah Kara Unger, hendes elskede - alt dette forbliver uden for det offentlige rum. Skuespillerinden bor i Los Angeles, men så snart som muligt forsøge at besøge deres slægtninge og venner i Vancouver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.