HjemlighedGør det selv

Hvorfor og hvordan at blæse ægget? Kan jeg blæse en kogt æg?

Hvordan at befri en rå æg om indholdet? Der er flere måder, hvordan man blæse ægget. Men først, om hvad man skal gøre. I prettification æg til påske ferie indebærer normalt voksne og børn, og ældre. Nu er det ikke ligegyldigt, der først kom op med at gøre disse sjove og smukt dekoreret med en sammensætning af de færdige æg "blanks". Hele familien sammen arbejder på forberedelserne til festlighederne.

Søde hjem arbejde

Det er praktisk taget umuligt at liste alle de måder, som pryder de tomme skaller. De er:

 • håndmalede påskeæg;
 • perler, pailletter og rhinestones, fastgjort med lim;
 • binde en krog og færdig limning blonde;
 • sno perler og andre.

For at bevare skønheden i alt dette er nødvendigt for at frigive de rå æg fra æggeblommer og hvide, derefter skylles indersiden. Så skallerne skal være tør - og det halvfærdige produkt til en fælles familie kunst klar.

Sådan fjerne indholdet og efterlod hele skallen

Der er flere måder at blæse ægget ud af skallen uden at beskadige det:

 1. På den ene side en rå æg gennembore stor nål, en syl eller tap, hvilket gør en pæn hul. På den modsatte ende af skallerne lave et hul lidt bredere først. Almindelig tandstikker eller en nål er nødvendig for at gennembore æggeblomme og forsøge at blande det lidt op med proteinet. Derefter, i et lille hul for at indsætte en traditionel sprøjte. Fungerende dem som en pumpe, i æg fange luften. Inde i trykket opbygges under virkningen af hvilken indholdet strømmer ind i præ udstrakte kop.
 2. Hvordan til at blæse et æg endnu? Den anden metode ligner den første i alt, undtagen luften inden i skallen metode. Du kan bare med magt til at blæse luft ind i det lille hul munden. Resultatet bliver det samme som i den første udførelsesform.
 3. Brug pære apotek til samme formål, er vi kommet op med de mest kyndige hjemmet designere. Hvordan til at blæse æg "pære"? Meget mere praktisk end munden, er det nemmere og hurtigere end en sprøjte.

Sådan vasker ødelagt æggeskal

For ikke at overskygge begivenheden fornøjelig til dekoration påskeæg lugter af skaller, bør de skylles med varmt vand. Ansøg om dette igen "pære" eller sprøjte. Processen gentages flere gange for at fuldføre oprensningen af skallen.

Du kan styrke de fremtidige håndværk med hvid lim. Lidt stærk lim fortyndet med vand og hældes i en skal, chatter indholdet hældes igen. Når skallen er, hvordan man tørrer, vil det blive endnu stærkere. Det er sikkert at give et sådant æg i hænderne på selv de yngste familiemedlemmer.

Hvor let frigørelse fra skallen kogt æg

Hvordan til at blæse ægget? For at gøre dette, vi komme med nogle måder ligner. Men hvis du kan blæse en kogt æg? Det viser sig, du kan! Kun skallen så fokus vil komme i handy for en andens kreativitet, ikke at skabe påskepynt.

Sådan gør du:

 • kogt æg;
 • ikke cool i vandet, bare sætte i en skål og hold dem varme;
 • tage et æg og hurtigt, i fem sekunder under rindende vand for at køle skallen;
 • meget hurtigt gennembore æggeskallen kniv med to modstående ender;
 • bringe den ene åbning til munden;
 • en energisk og stærk udånding skub kogt æg fra skallen.

Hvis du har tid til at tilpasse sig, og i løbet af kort tid til at lave en revne på siden af skallerne mellem hullerne, vil blæser processen foregår endnu nemmere. Alle handlinger udføres meget hurtigt, mens skorplupa æg ikke har tid til at blive varm igen.

Det resulterende faststof, lidt rynket skaller kan bruges til at skabe et panel ved anvendelse af æggeskallen. Familie arbejde kan fortsætte ikke kun i de før-påske dage, men også på et andet tidspunkt. Shell mosede i et plan og limet til krydsfiner trimning, pap eller spånplader nice og male plottet. Du får det billede, som du kan give eller dekorere deres eget hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.