HjemlighedGør det selv

Skærm bad som den oprindelige værelse dekoration

Komfort i badeværelset havde altid en afgørende, fordi det er det sted, hvor du helt kan slappe af og lindre stress. Dette rum bør have et pænt udseende, og altid holdes rene. Til vandbehandling er blevet mere behagelig, så prøv at lave en skærm til badeværelset med deres hænder. Han lægger ikke skjul på smukkeste del af tanken, og du kan gemme en række af pulver, skåle, geler, pensler og maling i en mere velordnet og ufortyndet form.
Lad os nu se, hvordan man laver en skærm til badet, anvende visse typer bygge- og dekoration teknologi plads. En af de nemmeste måder - bruges som gardin skærm. At fastgøre tæppet, købe krom rør med lille diameter og to skruer. Det er ønskeligt at placere i sådanne produkter lokaler fra tæt vandafvisende materiale. Fastgørelse indstilles til den ønskede højde, nanizhite gardinringe på røret. Efter dette, gardinet hænge. Metoden er naturligvis ikke det mest æstetisk tiltalende, men det er meget simpelt og let at bruge.

En mere sofistikeret metode - er foret med keramiske fliser. Sådan en skærm til badeværelset vil se, selvfølgelig, meget bedre. Brug GVLV på en ramme lavet af metal. Den er ideel til dette formål. Husk, at rummet under badet skal være nem at åbne - i tilfælde af problemer med VVS, denne brik, du har brug for. Derfor forhåndskøb luger til VVS. De er nemme at bruge, også spare dig penge. Skærm til bad er at besætte det sted, der er tom ved dens øverste kant, ned på gulvet. Det er værd at huske på, at fliserne også vil blive lagt under kanten badeværelse, så indstil boksen under dette niveau. Hvis der efter afslutningen af arbejdet vil du have for meget plads, og luk det med fugemasse.

Du kan bruge som almindelige stykker træ, så de vejledende profiler. Disse detaljer er bedst fast til væggen og badeværelset gulvet med skruer. Rammerne selv er klistret til badet via fliseklæber. Sæt stativet på tværs af rammen - det vil øge stivhed og styrke. Bøjning i en vinkel på 90 grader og stram skruerne på begge søjler. Glem ikke at indramme åbning luger udvalgte dele af chassiset. For dem, ved hjælp af oliemaling ark, derefter belagt med fliser og glem ikke at tørre sømmene. Indsætte i åbningen lugen og fastgør den med skruer til rammen.

Husk, at hvis du ofte gør i badeværelset nogle handlinger, såsom vask, vil du være ubehageligt at stå tæt på hende. Til dette tilfælde er det ønskeligt at gøre en sådan struktur i en bestemt vinkel. Så skærmen til badeværelset vil ikke give dig nogen ulejlighed.

Ved denne fremgangsmåde er det muligt at bruge andre vandafvisende materiale. Det vigtigste er at screene for badeværelset viste sig æstetisk og samtidig tjener en beskyttende funktion. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at sætte fliser på limen. Den ideelle udførelsesform bliver flydende negle. Før overtræde til skabelsen af skærmen, foretage målinger af dit badeværelse, kradse tegninger, alle parametre var identiske. Sørg for, at materialer, som producerer dekorativ finish, i harmoni med den overordnede interiør badeværelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.