SundhedSygdomme og betingelser

Filariasis: symptomer og behandlingsplaner

Filariasis - en meget almindelig sygdom i den tropiske kontinent. Omkring 1,4 milliarder mennesker er konstant under truslen af denne sygdom i 73 lande over hele verden. Og omkring 40 millioner som følge er det blevet deaktiveret.

Sygdommen kan forårsage ændringer i lymfesystemet og forårsage en unormal udvidelse af nogen del af kroppen, der forårsager smerte, vansirende og gør det umuligt normale levetid for en person.

Filariasis - hvad er det? Hvordan kan lindre tilstanden af denne sygdom, og for at forhindre dens forekomst? Det er de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare i denne artikel.

Hvordan filariasis

Elefantiasis i verden kendt som Elefantiasis. Dens provokere parasitter - filaria overføres af blodsugende insekter (myg, tæger, myg, fluer, osv ...).

Insekterne, til gengæld er transmissionen forbindelsen mellem patienten og en rask person hvirveldyr. Sammen med den inficerede blod i blodsugende mave falde mikrofilarier - levende larver, som derefter migrere gennem maven væg i insekt muskler, hvor larverne bliver invasiv. På dette stadium har de allerede trængt ind i munden af hans midlertidige mester ved næste pause gennem bid af sine snabel, befinder sig på den menneskelige hud.

Gennem små sår eller revner får de ind i blodkarrene og efter den sidste fældningen bliver kønsmodne orme. Og udvikler filariasis (foto lider af denne sygdom, kan du se i artiklen). Af den måde, filaria leve op til 17 år.

Hvad er årsagen til sygdomsprogression

Interessant har de mikrofilarier og voksne ikke forårsage meget skade på den menneskelige krop, men deres død udløser værtens respons immunallergisk. Af den måde, hvis kroppen ikke var nok beskrevet af indvoldsorm, hvoraf udviklede små voksne orme, kan den smittede person aldrig føler, at han fangede filariasis. Symptomer på sygdommen i sådanne tilfælde ikke forekommer.

I et ekstremt tilfælde, kan den bærer af orme mange år efter en tur til troperne, hvor disse parasitter vil dø allerede, udvikle en bestemt sygdom, som har slettet det kliniske billede.

Og beboerne i tropiske lande, som konstant bid blodsugende insekter, i årenes løb, bliver mestre i det store antal af parasitter. Deres børn, født af mødre, syge, holde deres tolerance over for infektion, men med tiden, når de "ubudne gæster" begynder at dø i stort tal, reagerer immunsystemet til rådnende krop af orme med stigende kraft. Lymfekar betændt, deres vægge bliver tykkere, vises de vækster, som forstyrre normal lymfeknuder forfremmelse, der forårsager stagnation og dens enorme hævelse.

Filariasis: symptomer på forskellige stadier

Elefantiasis kan være asymptomatisk, akut og kronisk. Og oftest sygdommen går ubemærket hen for patienten, ikke manifesterer sig. Inkubationstiden kan vare fra 4 måneder til 2 år. Men på dette tidspunkt er der traumer til parasitter af lymfeknuder og fartøjer, og deres affaldsprodukter langsomt forgifte kroppen af en inficeret person.

  • I den første fase af sygdomsmanifestationer kaldet filariasis symptomer er feber og allergisk reaktion, oftest i form af en udslæt på hånden. Observeret lymfadenopati (de ændrer deres form og blive smertefuldt), lungebetændelse og mastitis forekomme.
  • I anden fase af sygdommen (som forekommer i et tidsrum på fra 2 til 7 år fra begyndelsen af infektion) i en patient udvikler åreknuder og betændelse i lymfekar. Nogle gange er der huller deres ledsagede chyluria udseende egenskaber (mælkeagtig gelatinøse konsistens og urin), chylous ascites (i bughulen akkumuleres lymfevæske) og hilotsele (forekomst af tumorer indeholdende lymfe).
  • Den tredje (obstruktiv) fase af sygdommen udvikler bucnemia og undertiden kønsdelene.

Filariasis urinveje

Blokering af lymfeknuder kanaler fører til lymfeødem (vendbart blødt væv hævelse), hvorefter oftest påvirker benene, men i nogle tilfælde, som det er blevet sagt, og urogenitale system. Patienten med feber med jævne mellemrum, føler han træthed og utilpashed. Sådanne betingelser er regelmæssig og sidste i op til 15 dage.

Mændene samtidig udvikle en inflammatorisk proces i spermatic snore og testikler, hvilket resulterer ømhed. I urinen på grund af udvidelsen af lymfekar i nyrer og blære begynder at komme ind i lymfeknuder, gøre det til en mælkehvid farve.

Parallelt med den ovennævnte fremgangsmåde udviklet kompenserende (bypass) vej for lymfedrænage, og passerer ekspandering. Men hvis sygdommen ikke kan helbredes, men kroppen fortsætter med at modtage flere og flere parasitter, staten bliver irreversibel etape (elephantiasis), hvor selv den fuldstændig destruktion af alle parasitterne ikke eliminerer den elephantiasis.

Symptomer på filariasis forekomme hos individer uden mikrofilarier i blodet

Da de besøgende nogen immunitet, som er dannet af de lokale siden barndommen, de har sygdommen begynder at gøre fremskridt meget hurtigere. Og Lymphedema (reversibel blødt væv hævelse), og elephantiasis har besøgt troperne kan udvikle allerede i 6-12 måneder.

Af den måde, i blodet hos disse patienter mikrofilarier findes ikke som filariasis manifesterer dens symptomer kun som et immunrespons, og derfor, hvad de er udtryk, jo mindre blod parasitter.

Sådan diagnosticere filariasis

Da Elefantiasis - en sygdom meste beboere i troperne, i de russiske læger sjældent har mødt med et fuldstændigt billede af denne sygdom, som er udtrykt i alvorlige læsioner lymfe, øjne, hud og urogenitale system. Og den tidlige fase af sygdommen er ganske vanskeligt at skelne, da intensiteten af dens manifestationer er for lille.

Og dog, da lægerne afgøre, at en person er filariasis? Diagnose i de udviklede lande omfatter 10 minutters hurtig test, der registrerer Wucherer (det er i øjeblikket anses for at være den gyldne standard for diagnosen). Men i vores land, ak, sådan forskning er meget vanskelig.

filariasis behandling

Umiddelbart skal det bemærkes, at Elefantiasis behandlet urolig. Selv i tilfælde af at fjerne alle parasitter i kroppen er gemt irreversible ændringer.

Når den genitale form af sygdommen en signifikant forbedring observeres efter de særlige aktioner. En tilbagevenden til den gamle form for fødderne er meget problematisk. Nogle relief patienter opnået efter massage kurser, aktivering af strømmen af lymfeknuder eller når iført kompressionsstrømper.

Når diagnosen "filariasis" behandling udføres under anvendelse diethylcarbamazin lægemidler ( "Ditrazin", "Banotsid" et al.), Der dræber parasitten. De er taget for en uge eller 10 dage, men disse stoffer kan forårsage en alvorlig allergisk reaktion, hvilket gør dem vanskelige at bruge.

Mass dødelighed helminther fører også til forværring af patientens, så behandlingen udføres ved et særligt mønster: reception kombinere disse lægemidler med steroider, andre antiparasitære midler og antibiotika "Doxycyclin", som giver en god effekt.

filariasis Forebyggelse

Hvis du er i troperne, det vigtigste - at undgå bid af blodsugende insekter indendørs og udendørs. Rummet slippe af med dem ved hjælp af desinfektionsvirksomheder, nakrovatnyh og vindue net og aircondition. At gå ud på gaden, er du nødt til at bære lange ærmer tøj og på eksponeret hud til at anvende frastødende.

I foci med en stærk spredning af sygdommen, læger anbefaler at tage stoffer med diethylcarbamazin med en hastighed på 10 mg pr kilogram legemsvægt i 2 dage hver måned.

Takket være disse foranstaltninger, vil du ikke true filariasis. Symptomer billeder af patienter og andre ubehagelige øjeblikke, som blev leveret i denne artikel vil ikke forgifte dine minder på at rejse til troperne. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.