SundhedMedicin

Genitourinary system

Det genitourinære system omfatter organer, der danner urin og udskiller det, såvel som kønsorganer. Alle er relateret til hinanden ved udvikling, position og udførte funktioner. Så hos mænd kommer kanalerne i kønsorganet og urinvejen til at indgå i urinrøret. Hos kvinder går de også ind i det fælles rum - vaginaets vestibul.

I moderne medicin er genitourinary systemet opdelt i urin, hvilket giver dannelsen af urin og dens fjernelse fra kroppen og kønsorganerne (indre og eksterne). Sidstnævnte er ansvarlige for reproduktion.

Det genitourinære system, der repræsenteres af urinvejen, består af nyrer, urinledere, urinrør og blære. Dens formål er at fjerne fra kroppen slaggen (hvad der er tilbage som følge af metabolisme), unødvendige og skadelige forbindelser. Alt dette sker på betingelse af at en tilstrækkelig mængde mineralsalte og vand er bevaret.

Nyrerne ligner bønner. De er placeret i rummet bag peritoneum fra begge sider af rygsøjlen, i midterområdet. Nyrer udgør urin af en vis mængde og sammensætning, dens koncentration afhænger af mængden af vand i kroppen. Sammen med det, urea, salt, vand og urinsyre forlader . Nyrerne leveres rigeligt med blod: op til 1,2 liter pr. Minut (det vil sige hele blodvolumen pr. Dag passerer dem næsten 350 gange). På 60 sekunder opnås 120 ml af filtratet. Om 24 timer renser de primært ca. 150 liter urinen. Det endelige beløb efter filtrering er næsten 1,5 liter pr. Dag.

Urethers - er tredive centimetriske tynde rør (4 mm i diameter). Gennem et lille bækken nedstiger de til blæren og trænger indad i skrå retning. De kører urinen ned på grund af sammentrækninger af de fibrøse muskler på væggene.

Blæren er en beholder til urin, der ligner et æg i form. Han er i et lille bassin, bag brystet, har spidsen, krop og bund. Dens volumen er fra 500 til 700 ml, men trang følges, når man kun fylder halvdelen af kapaciteten. Uretens hul og åbningen af urinrøret inde omgiver sphincterne - muskelbundtene. De komprimeres og frigøres, hvorved urinstrømmen reguleres i blæren og udstrømning fra den.

Manens urinrør ligner et rør 18 cm langt, der løber fra blæren og går ud i den ydre åbning på hovedet af penis. Urinrøret er meget kortere (op til 5 cm) udenfor det kommer ud under klitoris. Dens bageste væg er en med vaginaens fremre væg.

Genitourinary system, repræsenteret ved de seksuelle organer, omfatter kvindelige og mandlige organer. De mandlige dele består af testikler med appendages indeholdt i pungen, vas deferens med de sædvæskede vesikler, prostata og penis. Kønneorganerne er opdelt i indre (æggestokke, livmoderrør, livmoder, vagina) og eksternt. Sidstnævnte omfatter: pubis, labia, små og store, klitoris, udgang fra urinrøret udad, vagina af vagina.

Ofte er der misdannelser af visse organer, forskellige sygdomme. De kan være medfødt og erhvervet. Inflammation af det genitourinære system er hovedsageligt infektiøs i naturen eller fremkommer efter skaden. Normalt opstår det som en komplikation efter at have lider angina, influenza eller ledsager reumatisme, allergier, endokrine lidelser. Inflammatoriske sygdomme i kønsorganerne er forårsaget af bakterier, svampe, vira og endda helminths; Er seksuelt overført.

Behandling af det genitourinære system afhænger af årsagen til sygdommen. Dybest set udføres det på et hospital, fordi det kræver konstant lægeligt tilsyn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.