Mad og drikkevarerOpskrifter

En simpel opskrift charlotte

For at forberede charlotte bruge æbler af forskellige sorter, både sommer og vinter. For min smag mere mørt og saftigt æble pie vender Porto og hvid fyldning, men nogle gange bruger jeg i tærte og Ranetki. Charlotte opskrift er ganske enkel.

Tag 5 æg og slog dem i en blender, tilsæt en kop sukker og en kop mel, bland det hele grundigt. På varm pande eller en form smurt pour del af testen, er det øverste lag sætte æbler, skiver igen og hæld den resterende dej. Bages ved t = 180 grader 30-40 blink. Døren behøver ikke at åbne ovnen, er kagen ikke afgjort.

Mange husmødre i udarbejdelsen af Charlotte Brug creme fraiche eller yoghurt. Men uanset hvad charlotte opskrift, du vælger for dig selv, du har brug for at vide lidt kulinariske tricks til kage er for frodig og lækker

  • Du bør aldrig åbne ovnlågen under tilberedningen.
  • Piskning æg tage stuetemperatur. Piskeris æggene med en mixer eller blender er mere bekvemt, og ikke en gaffel og ske.
  • Brug aldrig en yoghurt fra køleskabet, bør det være sikker på at varme lidt op.
  • Lær nogle meget dem, hvis æblerne tilføje rosiner og nødder. Det er altid bedre at bruge en masse æbler.

Mere løs og en høj småkage opnået ved anvendelse opskriften æblekage med fløde. For at gøre dette, tage 3 æg, adskille de hvide fra æggeblommer. Proteiner pisk indtil der opnås skum. 3 æggeblommer, en kop sukker og en pakke af margarine til at slibe i en separat skål. I et glas creme fraiche, tilsættes 1 teskefuld bagepulver, standset i eddike og de øvrige bestanddele tilsættes. Mindst tilsættes mel til at danne en dej som pandekager. Den færdige dej mix med snittede æbler og sat i facon. Bages ved t = 190- 200 grader 30 minutter til opnåelse af en gylden brun. Villighed pie singler kampe, om nødvendigt, hvis midten af den våde og de bedste browns, er det nødvendigt at topdækslet med folie og dopekat i 10 minutter mere, sænke temperaturen en smule.

Hvis æbler er lidt sat ud i en gryde med smør med kanel og sukker, og derefter tilføje til dej, vil kagen være mere lys og delikat. Charlotte opskrift med creme fraiche kan være meget lettere at gøre, men ikke mindre velsmagende. For at gøre det, tage 1stakan sukker, 1 kop creme fraiche, 1 æg, 1 kop mel og ½ tsk. sodavand, omrør og hæld skåret og lagt i form af 5 æbler. Soda kan ikke slukke, da den pragt af testen vil give en creme.

Æbletærte kan tilberedes i ovnen eller et mirakel i multivarka. I dette tilfælde er charlotte opskrift enkel, men forberede en kage i multivarka omkring en time. For at ælte dejen skal tage 4 æg, 1 kop sukker, ½ kop mel og et par æbler. I første omgang slå æg med sukker, tilsæt derefter mel i bagepulver, læsket med eddike, hakkede æbler og bland godt.

Meget blid smag kage opnået ved anvendelse af en opskrift charlotte med yoghurt. Svamp kage få høj og ikke for tør. For at gøre det, tage en kop yoghurt, 1 kop sukker, 2 æg ¼ pakke margarine, 1 ½ kopper mel. Bland godt, tilsæt ½ tsk bagepulver, standset med eddike eller citronsyre, 1 pose af vanillin, kanel eller muskatnød for smag. Den færdige dej hældes i formen, sat på top skiver æbler, æbler drukne i dejen og bages i en time sættes i en forvarmet ovn ved 180 ° C

At give charlotte originalitet kan være forberedt shtreyzel sådanne tørre søde krummer. I dette tilfælde blot stegt i pan 2 spsk. l mel, derefter tilsættes 2 spsk. l smør revet på et groft rivejern og 4 spsk. l sukker. De resulterende dej krummer drysses på toppen før bagning, bruge den til at dekorere charlotte.

På trods af den lette fremstilling af kagen, charlotte altid viser sig lækre, udbud og giver en sand fornøjelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.