Intellektuelle udviklingReligion

Den armenske katedral: beskrivelse, historie, attraktioner og interessante fakta

Åbningen af katedralen ventet længe 17 år. Den armenske katedral begyndte at bygge i 1996, men på grund af nogle begivenheder, såvel som på grund af manglende midler stoppet opførelsen til tiden. Blev åbnet kompleks i 2013, arrangementet var en af de vigtigste, ikke kun for de armenske diaspora, men også for Muscovites. Uden for Armenien, går dette majestætiske tempel i den armenske apostolske kirke andre steder ikke eksisterer. Fortæl os mere om det i artiklen.

Armenske katedral. Beskrivelse tempel

Armensk kirke kompleks i Moskva er sæde for den patriarkalske Eksark, samt en af de åndelige centre for armeniere i Rusland. Komplekse bygninger er lavet i lyset ohristovom skygge, blandt dem de tårnhøje saftigt, lyse figurer af væggene i katedralen. For deres design bruger lyserød Ani tuf, som er specielt bragt fra Armenien, kun det tog 100 vogne af materialet. Facader fuldt indrettet bælter med udskårne mønstre, med forskellige bas-relief dekorationer, der skildrer de kristne helgener og hellige ansigter den armenske kirke.

Ifølge de strenge kanoner rejst armenske armenske katedral i Moskva. Feedback fra dem, der var heldige nok til at være en part eller et vidne af byggeri, bekræfter, hvor meget energi og indsats blev bragt i hvert mursten tempel. Arkitekt Artak Ghulyan er forfatter til projektet. Templet er placeret på podiet - denne kirke fundament, karakteristisk for alle de armenske katedral. Templet set fra en afstand, men hvis du kommer tættere på ham, så på de vigtigste facade kan man se den syv meter figur af Kristus. Sam facade ligner en bog med billeder. Studio hånd Ashot Adamyan her skildrer hele historien om det armenske religion. Unique er ikke bare en facade. Interiøret er også tænkt som en fortsættelse af historien om den armenske ortodokse kirke. Som anvendt heri travertin finish, der minder om hvid marmor og træ.

stil

Den armenske katedral, en skulpturel volumen af templet, som er udelukkende baseret på traditioner i den armenske arkitektur, designet i klassisk stil. Det indre rum af katedralen så tæt på en cirkulær form, indrammet familie af asps. På omkring 11-etagers balkon er specielt bygget til koret. Raisa Gadzhyanova under anlægsarbejdet anslås akustiske data rum. Stilobat tempel konfigureret i to niveauer, det er brolagt med granitplader og fliser granit. Tromlen hviler på otte pyloner. Separate trekantede ansigter i form af folder dannet telt. Støttemure, brystværnet - alle foret med forskellig nuance tuf, er gulvet dækket med granit og marmor. Som en indretning både indvendigt og udvendigt med dygtige sten udskæring, udført som de bedste kunstnere i Armenien. Den armenske katedral, hvis arkitektur er beundret af alle sognebørn, når en højde på halvtreds meter, hvis ikke at tage hensyn til højden af korset. Bredden af katedralen - 35, og længden - 40 meter. Den kan rumme op til tusind tilbedere ad gangen.

Sammensætning tempel kompleks

Temple kompleks, et areal på 11 tusind kvadratmeter. meter, inkluderer:

 • Den armenske katedral af Transfiguration.
 • Surb Khach.
 • Residensen af katholikos.
 • Gæst Complex.
 • Træning kompleks.
 • Administrativ kompleks.
 • Holy Cross Kapel.
 • Museum.
 • Refectory.
 • Underjordisk parkering.
 • Spring-monument.

Indvielse af katedralen i den armenske kirke

I 2013 på det olympiske Avenue var en stor begivenhed. Det blev indviet Katedral den armenske kirke. Templet er nu centrum for den russiske og Ny Nakhichevan Stift. Deltog den højt profilerede begivenhed, Serzh Sargsyan - armenske præsident, armenske biskopper fra forskellige lande, Patriarh Kirill og andre ledere af de russiske trosretninger. Karekin II kaldet Katedralen i Transfiguration af Herren. Før tilbedelse ingen af de tilstedeværende vidste ikke, vil templet blive dedikeret til en helgen eller en guddommelig ferie. Katolikis Karekin II præsenteret en gave til indvielsen af et stykke af korset, som Kristus gennemgik hans pine, samt en sølv olielampe, som er et symbol på baggrund af kristendommen, tro, venlighed, kærlighed, åndelig fællesskab.

Patriark Kirill ved åbningen

Patriark Kirill deltog i indvielsen ceremonien. Han på vegne af alle russiske troende takkede den armenske diaspora for, at hun gjorde alt for at handle i Moskva blev det armenske katedral. Patriarken understregede, at Rusland sammen med Armenien gør alt for at genoplive den kristne tro i en post på 21 århundrede. Som helgen sagde, er kirkerne ikke bygget til at være et monument eller minde bygherrer, men for folk til at samles i bøn for dem, til at kommunikere med Gud. Verden er nu gør alt for at Guds ord er glemt, kirken opgaven - at returnere tro og til at vise, at ideen om Guds levende i vore dage. De menigheden i den russiske ortodokse kirke kan ikke tage del i de armenske kirker. Men broderskabet og samarbejde i AAC og ROC er blevet observeret i mange århundreder. Åndelige bånd mellem nationer vokser, og det er mere end økonomisk eller politisk samarbejde.

Den armenske katedral i Moskva - et monument til russisk-armenske broderskab

Den nye kirke blev navngivet Præster menneskeskabte monument alliance og den russisk-armenske broderskab. Jeg husker den fælles heroiske fortid, den åndelige enhed af vore to folk, der er en reel sammenhæng dynamisk og lovende fremtid. Den nuværende katedral, bygget i Moskva - sang den gensidige gennemtrængning af vore håb og drømme, hjerter og sjæle, tanker. Armenske diaspora mener, at det nye tempel - Side frugtbar tilstedeværelse i Armenien og dets kirke på den frugtbare jord venlige Rusland. Det er en hukommelse til alle vores tidligere generationer, forfædre, som fik at vide at værdsætte det forhold, venskabet mellem de to folk. Denne obelisk til alle dem, der gav deres liv for vores konflikt-fri sameksistens i denne verden. Det er en hyldest til mindet om de kirkelige ledere, der i de vanskelige år af forfølgelse og undertrykkelse ikke forråde deres tro og bærer sandheden om Kristus og fungerede som en mission prædikant og præst.

Ære være skaberne af templet

Katedralen i den armenske apostolske kirke blev bygget takket være indsatsen fra den armenske diaspora. Tak og herlighed sang velgørere. Livgivende kirke kaldet opførelsen af dette århundrede. Ros af visdom og høfligt leder af den hellige armenske apostolske kirke, katholikos Garegin II, talent af hans forgængere, han har i sig selv. Det var gennem hans indsats, de skridt kunne tænkes armensk kirke i hovedstaden i Rusland. Den livgivende regnbue sluttede den russisk-ortodokse og Den Armenske Apostolske Kirke, brødrene i Kristus, Hans Hellighed Patriark Kirill og katholikos Karekin II. Hellighed dem dag og nat, lærer os at bygge, at skabe i navnet på vores bånd af kristne broderskab.

Vigtig rolle i opførelsen af templet spillede en primat af Church of Erzas Nersisyan. Templet kan kaldes hans udtænkt, kronen af sine aktiviteter på russisk jord. Som en almindelig arbejder, ærmerne rullet op, han gik igennem alle konstruktion, startende fra den første mursten. Han var flittig og bygherre og designer og arkitekt, og inspiration, byggeleder. Selvfølgelig vil dette kompleks være i fokus for alle de russiske Armeniere. Jeg vil gerne se den smukkeste tempel blev en af de steder, pilgrimsfærd ikke kun armenske men også russiske sognebørn tiltrukket sig opmærksomhed fra alle de troende.

interessante fakta

Til konstruktionen af tempelgrunden blev valgt i 1996, blev han placeret på Trifonovskaya, 24, område støder op til den olympiske Avenue. Konstruktion af katedralen var planlagt til at være afsluttet i fem år, og åbn det så tidligt som 2001. Men ubehagelig historie brød disse planer. I 2000 blev lederen af Novo-Nakhichevan og russisk Den Armenske Apostolske Kirke ærkebiskop Tigran Kyureghyan beskyldt for at have tilranet enorme summer doneret til opførelsen af templet ($ 3 mio.) I 2001 blev ærkebiskoppen defrocked. I 2005 har Domstolen erklæret ugyldig information. Men er ikke blevet fundet midlerne, og den nye biskop Erzasu Nersisyan måtte re-samler krummerne af penge til templet. Ifølge lederen af stiftets blev kompleks bygget på det nye projekt, som forfatteren var arkitekten Artak Ghulyan. Byggeriet blev påbegyndt i 2006 og afsluttet i 2013.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.