LovOverholdelse om regulering

Ansvar Sales Manager

Salgschef i dag - en af de mest eftertragtede og vellønnede job. Men mange ikke klar over, hvor svært dette job kan være, at trække på viden om det fra Hollywood-film, hvor velklædt mand skødesløst indgår multimillion-dollar kontrakter, mens du sidder i en luksuriøs restaurant. Men ikke alle er så rosenrødt. Lad os overveje de grundlæggende ansvar, en salgschef.

Den første og vigtigste - at finde kunder. Den udføres på forskellige måder, "cold calling", hvor en person simpelthen ringe op varer Virksomheden tilbyder al relevant profil for listen telefonbogen; i reklamer, rejse til potentielle kunder, sende e-mails på Internettet - i almindelighed, ethvert middel, der kan bringe resultater. Problemet er, at 99% af sådant arbejde er generelt strækker spildt. overvågning af konkurrenter, også er ansvarlig for salgschefen. Kun en person, der kender under hvilke forhold og til hvilken pris af andre virksomheder sælger deres varer, hvilke bestande de er, for at tilbyde mere favorable vilkår. Men kun få kunder at finde - det er nødvendigt at holde, så den videre gennemførelse af transaktionen er også ansvarlig for salgschefen. Professionel af virksomheden er ikke bare en "provisoriske regering" produkt, men også at holde styr på kunden modtog den, var, om indholdet, om der var nogen problemer.

Funktionelle opgaver af salgschef:

1. Lederen skal kende karakteristika og egenskaber af de solgte varer, samt den indstillede planer, teknologi og avancerede salgsteknikker.

2. Sørg for gennemførelsen af disse planer, herunder dem, der deltager i salgsorganisationen og udføre kampagner.

3. De månedlige salg af produkter til at udarbejde planer for underordnede.

4. For at undersøge markedet og organisere oplysninger for at optimere salget.

5. Månedlig tilskud boss statusrapport.

6. Etablere kontakter til potentielle kunder og styrke allerede dannede forretningsforbindelser. Måder at opretholde en masse kontakter - for eksempel, lykønsker periodisk ringe, interesseret i erhvervslivet, giver små gaver, invitere arrangeret af firmafester.

7. pligter salgschef kunder omfatter rådgivning om den valgte position og hjælp i udvælgelsen af varer.

8. Opdatering og konstant opdatering af kundegrundlaget.

Det er ofte lederen personligt forbereder og skilte kontrakter på leverancer og er ansvarlig for levering af varen. Alle de problemer der er forbundet med losning, nedovozom, ægteskab, peresortom han beslutter. Salgschef forpligtet til regelmæssigt at deltage i de uddannelseskurser for at forbedre færdigheder og udvikle deres evne til at kommunikere med mennesker og sælge merchandise.

Administrative instrukser salg afhænger af detaljerne i virksomheden og i forskellige organisationer er meget forskellige. På et tidspunkt, han er kun beskæftiger sig med "kolde opkald" til et andet kontinuerligt rejser på jagt efter kunder. Dette job er perfekt til en energisk, unge mennesker, der elsker en aktiv livsstil og er i stand til at kommunikere. Ulemper - Arbejdet med interesse, betaling afhænger af gennemførelsen af planen. Ved standard fastsat af ledelsen Jobliste ofte får nøgen løn, hvilket kan være en og en halv til to gange mindre den angivne løn.

Hertil kommer, konkurrence mellem virksomheder er enorm i dagens erhvervsliv, især hvis det er en lille organisation. For hver kunde går en rigtig kamp, så ledere har en hård tid. Og kunderne, at kende prisen, opfører sig overlegent. Så ofte i løbet af de samme "kolde opkald" på arbejdere kan falde strømmen af slaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.