LovOverholdelse om regulering

Ukrainsk pas: dokumenter for at opnå og genoprette. Pas på den nye prøve Ukraine

I dag kan man ikke undvære et pas. Et sådant dokument er nødvendigt at have med dig, når du rejser eller endda en almindelig udflugt. Det er ingen hemmelighed, at denne officielle papir i ethvert land har sit eget særpræg. Og den ukrainske pas er ingen undtagelse. I denne artikel kan du finde ud af, hvad de karakteristika er iboende i dokumentet, og hvordan det kan opnås.

Generel information om pas borger i Ukraine

Ukrainsk pas - er en lille bog med en tykt dække af mørk blå farve. Midt i den stat Emblem. Den er lavet af guld prægning. I den øverste del af passet ligger ordet "Ukraine", og i bunden - "pas". Dokumentet indeholder oplysninger om navn, efternavn, efternavn, fødselsdato og fødested, køn og nationalitet holderen. Ukrainsk pas indeholder også et foto hjemmehørende i den stat. Det indikerer bopæl, civilstand, og serienummer.

Hvem er berettiget til at modtage en ukrainsk pas?

Få et pas og statsborgerskab i Ukraine er ikke svært. For at gøre dette, skal du samle alle de nødvendige dokumenter og at kende alle de funktioner i en sådan procedure. På statsborgerskab og pas i Ukraine kan ansøge om personer, der er født på dens område eller har slægtninge der. Overraskende at udstede det kan også borgere, der har levet på jorden, tidligere en del af Ukraine. Sådanne områder omfatter Kursk, Bilgorod, Tarangon eller fx Transnistrien. For at udstede et ukrainsk pas, er det kun nødvendigt at have en slægtning, der levede i Sovjetunionen før dens sammenbrud. Få dokumentet også vil være i stand til personer, der indgår i en formel ægteskab med en statsborger i Ukraine, som varer i mindst to år. I tilfælde af, at registreringen Ukrainsk pas ikke kræver haster, kan du få det efter fem års ophold i landet. For at kunne gøre dette så hurtigt som muligt, er det nødvendigt på forhånd at undersøge en liste over de krævede dokumenter.

oversættelse pas

Rusland og Ukraine har altid haft et tæt forhold. Det er af denne grund, notarized oversættelse af passet - det er meget populært og krævede procedure. Det er nødvendigt for borgerne i Ukraine, som ønsker at officielt blive beskæftiget på Den Russiske Føderations eller til at forfølge videregående uddannelse der.


Det er værd at bemærke, at oversættelsen lavet i Ukraine, anses ugyldig. Hvis du ønsker at officielt få et job eller videregående uddannelse, bør notarized oversættelse af passet skal udføres på det område af Den Russiske Føderation. Først da dokumentet vil have fuld retskraft. For at oversætte pas borger i Ukraine kan ansøge at opgradere, og derefter at sikre dokumentet ved en notar.

Hvordan man får et pas af borger i Ukraine?

Gør nogen dokumenter altid kræver en masse styrke, nerver og tid. For at kunne klare så hurtigt som muligt, er det nødvendigt at vide på forhånd, hvad du skal gøre. Så for at få ukrainsk pas, skal du først nødt til at indsamle de dokumenter, der bekræfter forholdet til staten. Det kan enten være originaler eller bekræftede kopier. Hvis dine forfædre levede på Ukraines område, så vil du også nødt til at bringe et papir for at bekræfte dit slægtskab.

Erfarne anbefale borgere til at tage i passet kontor i Ukraine ark med en liste over nødvendige dokumenter. Dette er ikke nogen tilfældighed. Efter alt, som regel, straks efter levering af værdipapirerne holder ingen kontrol. Om manglen på ethvert dokument kan findes efter en uge eller måned. For at få et pas af borger i Ukraine, skal du have følgende dokumenter:

  • Fødselsattest.
  • To billeder 3x4.
  • Et registreringsbevis.

Varigheden af behandlingen af ansøgningen - en måned. Der er mange tilfælde, hvor borgere nægtes registrering af pas. Dette kan skyldes manglen på statsborgerskab eller mangler de nødvendige papirer.

Gendannelse pas. Liste over nødvendige dokumenter

Mange er interesseret i de dokumenter, der er nødvendige for inddrivelsen af passet af borger i Ukraine. Efter alt, næsten alle mindst en gang i sit liv står med skader, tyveri eller tab af et vigtigt dokument. Ukraines lovgivning fastsat en procedure, som vil genskabe dokumentet. I tilfælde af tab af pas skal du straks rapportere det og skrive en skriftlig anmodning om udformningen af det nye. Nødvendige dokumenter til restaurering af passet:

  1. Tre billeder 3x4.
  2. En skriftlig erklæring om tab.
  3. Fødselsattest, ægteskab eller dens opløsning.
  4. Certifikat, der bekræfter bopæl.
  5. Modtagelse af statens pligt betaling.
  6. En kopi af en strafferetlig efterforskning af tyveriet.

Det sidste punkt kræver en detaljeret forklaring. Husk, at tyveri af pas borger i Ukraine først skal indsende en ansøgning til politiet. Nogle vil hævde, at du ikke kan gøre, og i passet kontoret for at kalde anden årsag til tab af dokumentet. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke gør det. Dette skyldes det faktum, at gerningsmanden måske nødt til at tage dit pas for bedrageri eller med det formål at tage lånet. Der er tilfælde, hvor de retshåndhævende embedsmænd forsøger at overbevise ejeren af passet, at dokumentet han ikke stjæle. Ligesom, han mistede sin egen. Men det er bydende nødvendigt at bevise sin uskyld, og insistere på, for tyveri. Straffen for et pas kan pålægges i tilfælde af at du har mistet dokumentet i sin forsømmelighed. recovery mængde varierer i almindelighed fra 20 til 50 Hryvnia. En sådan overtrædelse er administrativ.

En retshåndhævende officer registrerer en borger af ord som værende stjålet pas. I henhold til denne erklæring skal angive datoen for deres data, samt til at underskrive. Efter et par dage vil det være nødvendigt at komme til kontoret og træffe beslutningen. Efter at du har brug for at kontakte passet kontoret. Der bliver også nødt til at skrive anmode genopretning af tyveri eller tab. Listen over nødvendige dokumenter kan findes i vores artikel.

Ikke alle ved, men i tilfælde af tab eller tyveri af et pas skal indsende en note til enhver ukrainsk avis, at han anses for at være ugyldig.

Biometrisk pas af borger i Ukraine

Siden januar sidste år, kan du få en ny ukrainsk pas. Han ligner og hvad der er anderledes? Dette og meget mere kan du finde i vores artikel. Således er den biometriske pas er ikke meget forskellig fra den gammeldags papir. Den eneste funktion - en indbygget chip, der indeholder oplysninger om ejeren. Disse nye pas indeholde fingeraftryk.

På trods af de forventninger borgerne i Ukraine, dokumentet ser næsten det samme som den forrige. Den har et enkelt design og 32 sider. Sidstnævnte indeholder biometrisk chip. For registreringsdokument bør den nye model alle bringe en ukrainsk internt pas. Samt identifikationskode, et certifikat fra rekrutteringskontoret (for mænd) og deres kopier.

Udgifterne til statens pligt til registrering af biometriske pas er omkring 500 Hryvnia. Tidspunkt for oprettelsen af dokumentet - et gennemsnit på tre uger. Passet kan udstedes inden for syv dage. En sådan procedure vil koste lidt dyrere: forventer at betale 700 Hryvnia. Hvis du beslutter at udstede biometriske pas og vil snart ønsker at få et visum for at rejse til udlandet, er det obligatorisk at rådføre sig med en specialist. Ikke alle stater anerkende en ny prøve dokument.

Indrejse i Den Russiske Føderation på den ukrainske pas

I de seneste år, mange er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gå til Rusland med en ukrainsk pas. Hvilke dokumenter skal jeg have med dig for grænseovergangen? om der er behov passet? Det er ingen hemmelighed, at for at krydse grænsen beboerne i Den Russiske Føderation skal fremvise et pas på de ukrainske skikke. restriktioner utilgængelige for ukrainske borgere. Det er af denne grund, at bevæge sig ind på territoriet i Den Russiske Føderation, kan de præsentere et pas efter behag. Dog skal det bemærkes, at i den nærmeste fremtid planer om at indføre regningen. Hvis du er statsborger i Ukraine og regelmæssigt besøge Ruslands område, anbefaler vi dig forhånd arrangere et pas.

Et pas i stedet for en identifikationskode

Det er ingen hemmelighed, at der ud over pas, hvert ukrainsk borger har en identifikationskode. Mange sådant dokument er ikke til deres smag. Sommetider han selv tildelt en mystisk betydning, som ifølge nogle, påvirker skæbnen for ejeren. Det er grunden til, at mange nægter at bruge det. I dette tilfælde kan den identifikationskode erstatte antallet og serier af ukrainsk pas.

Kun få mennesker ved, men muligheden for afvisning af identifikationskode allerede eksisterede i 2000'erne. I 1999 blev en særlig lov vedtaget. Ifølge ham, kan de borgere, der i kraft af nogen omstændigheder nægter det supplerende dokument bruges ukrainsk pasnummer. At opgive identifikationskode, skal du skrive en skriftlig ansøgning til pas kontor på bopælen.

Spoiled pas: hvad man skal gøre?

Det er ingen hemmelighed, at mange borgere ofte står over for skader af passet. Ikke alle ved, hvad de skal gøre i et sådant tilfælde. I tilfælde af skader på det dokument, betragtes som ugyldige. Det kan ikke bruges længere. Til udveksling er nødvendigt at indsamle en pakke af papirer, og listen over disse kan tages i den nærmeste paskontor. Også nødt til at betale en bøde for et pas, der blev ødelagt. recovery beløb er 34 Hryvnia. Term for registrering af det nye dokument - 1 måned. Det skal bemærkes, at en ansøgning om genopretning kan kun indgive ejeren af passet.

Ukrainsk pas i verden placeringer

Ukrainsk identitetsbevis, indtager 37. plads i verden top 100. Undersøgelsen blev foretaget af Arton Capital. Denne rating giver dig mulighed for at finde ud af, hvilket land passet giver ejeren mulighed for at besøge så mange lande som muligt. At have en dokument Ukraine har en chance for at komme dertil i 96 stater. Lidt mere plads i befolkningen i Den Russiske Føderation. De kan besøge 98 lande. Det første sted ranking af USA. Amerikanske statsborgere kan besøge uden problemer 147 lande.

Hvad skal man gøre, hvis dit pas er tabt Ukraine et lån blev taget?

Som vi tidligere har sagt, i tilfælde af tab eller tyveri af et pas er et presserende behov for at skrive en erklæring til de retshåndhævende myndigheder. Der er tilfælde, hvor ejeren efter et stykke tid rapporterede, at han har undladt at betale til tiden betaling på lånet, som blev taget på tidspunktet for tabet af dokumentet. Det vigtigste i denne situation - ikke panik. Hvis ejeren i tide indgivet erklæring til politiet, og en note i den ukrainske avis, kan det nemt gå til domstolene. På grund af dette, er det muligt at udfordre kreditlån, der blev taget af en con kunstner.

opsummering

Ukrainsk pas har sit eget særpræg og forskelle. Siden januar sidste år, kan enhver borger i Ukraine gælder passet kontoret og ansøger om fastsættelse af de biometriske dokument. Men til dato, yderligere privilegier sådant papir giver ikke. Indhold kan være frivillig. Vi anbefaler, at du holder dine pasoplysninger i hemmelighed, og at selve dokumentet behandles omhyggeligt. Efter raskmelding vil tage mindst en måned. Desuden er det nødvendigt at betale en lille bøde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.