Nyheder og SamfundNatur

Hebe plante. Plant Care Hebe: dyrkning i det åbne land og overvintre

Når der tilhører en af de typer af ærenpris plante Hebe tildelt i en separat slægt. Og Veronica, og Cheb - medlemmer af en familie figwort. Disse stedsegrønne buske er opdelt i to grupper. En forenet ikke vinter-hårdføre arter dyrkes i potter og krukker. I den anden del omfatter vinterhårdføre sorter.

Arealet af vækst Cheb

Nogle forvirring inden for en familie førte til forvirring med botaniske navne på to planter - ærenpris og Cheb. Men på trods af dette, er det kendt, at omkring 140 arter af planter tilhørende slægten Hebe, der findes i New Zealand og australske kontinent. Desuden buskene komfortabelt i langt Sydamerika og Ny Guinea.

botanisk beskrivelse

I Cheb to livsformer: prangende dværgbuske og træer, nåede en højde på syv meter. Små eksotiske buske som nåletræer. Deres læderagtige blade ligne nåle af nåletræer. Blossoms Cheb sommer. Blomster blomstre i sine lodrette aksillær racemes. Farve af blomster afhængig af sort. De er malet i nuancer af hvid, blå og karminrød.

Omhyggelige avlseksperimenter tilladt at medbringe en smuk udsigt over Cheb. Populær blandt gartnere Cheb Anderson. Det lykkedes at vinde de berømte haver danner Variegata, der producerer indtryk af farvestrålende blade. Udbredt og carmin-røde typer af buske. Gartnere vokse glad Evelyn, Seduisant, som på grund af den slående lighed er ofte forveksles med Callistemon.

dyrkning

I Rusland som stueplante dyrkes næsten alle sorter af buske. Anlægget i det åbne land er ikke i stand til at modstå de forår og efterår frost og kolde vintre. I haven forsøger at vokse relativt lave arter, der tilhører den sjette zone.

Isforhold snowless vinter står ikke hver Cheb. Anlægget er på åben mark (dvale for ham - en rigtig prøvelse) kan meget vel være tabt.

Gartnere rådes til ikke at tage risici og vokse som en container kultur tøsedreng. Om vinteren, bør bushen holdes godt oplyst, køligt sted. Det føles gode vinterhaver eller loggia, hvor temperaturen holdes i intervallet 5-10 0 C.

Prøv at holde anlægget vækstdvale før forårsdage. Mens dagslys er kort, den søger at forhindre dens vækst. Hvis Bush pludselig styrtede i vækst, giver kunstigt lys, forhindrer forlængelse af skud og tab af lysstyrken af farven på bladene.

I foråret, når det pass tid af hård frost, planterne bringe til gaden. I dette tilfælde, i krukker eller potter tilbage buske Cheb. Anlægget er på åben mark ikke giver mening at vokse. I efteråret containere Cheb tilbage til vinterhaven.

pleje

I haven, på altaner og loggiaer for varme-elskende plante vælge roligt område, godt beskyttet mod ugunstige naturfænomener. Buske, følsomhed over for kulde, når truslen om frost fjernes i et varmt rum. Cheb prydplante kræver samme omhu, såvel som mange andre stedsegrønne buske, som er nødvendige for vinteren rum hvor temmelig cool.

I løbet af sommeren, med et interval på to uger buske fodret. At fodre ikke egnet kalcineret gødning. Earthen værelse opretholdt i våd tilstand, huske, at anlægget er tørke-intolerante Cheb. Pleje buske stadig er daglig sprøjtning i foråret og sommeren.

Til dyrkning af blomstrende buske passer enhver jorden. De trives selv på forarmet jord. Men du behøver ikke tolerere leret af jorden. Gunstig temperatur i anlægget anses for at være + 20-22 0 C. Varmen er skadelig for buske, de kaster løv og blomstrende stopper.

Cheb brug for stærkt lys. Buske er ikke bange for at falde direkte sollys. Men de vokser godt i skyggefulde hjørner. Men i skyggen af Cheb er ikke i stand til frodige blomstring. Hertil kommer, skud begynder at forlænge meget selv med lys skygge.

Spring plante Hebe nødvendigvis transplanteret. Bush forsigtigt fjernet fra beholderen, pas på ikke at beskadige rødderne. Ikke at børste jorden, er det transplanterede i en større container mængder. Til plantning jord blandet tørv, sand, trækul. Bunden af beholderen er fyldt med LECA.

reproduktion

Spring med buske skære stilke, i stand til hurtig forankring. Stiklinger gentagne gange knibe. Resultatet er en kompakt, frodig busk med masser af grene. Klemme ingen effekt på antallet af blomsterstande.

sorterer

Indendørs og gartneriafgrøder konventionelt præsenteret hybridsorter avlet ved at krydse forskellige arter af buske. Hovedparten af dem forenet under navnet Cheb Anderson.

I øjeblikket er blandt gartnere erhvervede utrolig popularitet Cheb mix. Plant, i henhold til amatør gartnere, der sælges i butikkerne er markeret med etiketter Hebe mix. Hertil kommer, at denne form for Cheb tilbyde at købe online butikker.

I beskrivelsen af de sorter er grundlæggende egenskaber Cheb gammel. I virkeligheden er dette ikke en ny sort. Potten kun plantet en blanding af plantesorter. Beholder med lige stor sandsynlighed kan være Cheb én slags eller flere kopier af forskellige arter. Hvis Bush i en gryde én, mest sandsynligt, at han var rejst fra en blanding af frø af flere sorter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.