Nyheder og SamfundNatur

Graceful dyr væsel: kæledyr eller værste fjende?

Lusk - dyr (dyr billeder præsenteres i denne artikel) med en fleksibel, tynd og aflange legeme. Det har en aflang hoved, lang hals og runde små ører. Det er det mindste medlem af familien Mustelidae. dens kropslængde højst 25 cm, hvoraf ca. 5 cm at have en hale, og ved sin basis er der kirtel, udskillende ubehagelig lugt væske. Animal kærtegn i sommeren iført en rødbrun pels med en hvid hals, mave og bryst. Om vinteren, er hun klædt i ren hvid påklædning.

Dybest set, væsel er nataktive, men hvis hun ikke se faren, kan det gå på jagt i løbet af dagen. Det er godt køre, svømme, hoppe og klatre i træer, men dens største styrke ligger i evnen prolazili gennem de smalle huller og sprækker. For eksempel mus den forfølger et spil i hullerne. En anden pattedyr spiser det alle mulige fugle, deres æg og unger, samt firben, snegle, forskellige insekter, frøer og fisk. Animal væsel byttedyr selv på hugorme og slanger medyanok. Og hvis det er den grundlæggende kost eller anden grund reduceres, væsel angreb dyr større end dem selv. Det kan være rotter, hamstere, harer og unge kaniner, jordegern, ryper, agerhøns og ryper.

Levende dyr væsel under dynger af sten i lavningerne af træer, i ruinerne. Nogle gange kan det slå sig ned i de rotte jordhuler eller under podmytuyu vand strande. I sin vinter sæde varmere tiltrække: de kviste og staldene i landdistrikterne bygninger, kan det også forekomme i udkanten af byen. Fra maj til juni vises kvinde fra 5 til 7 hvalpe. Dette sker i et skjult fra offentlighedens øjne et sted, som absolut er dækket med hø, blade eller halm. Moderen er meget venlig at deres børn. Hun er lang tid til at fodre dem med mælk, og derefter en anden par måneder bringer dem levende mus. Men hvis hendes børn forstyrret, hun straks overføre dem til en anden placering.

Og de voksne unge begynder at forlade reden. De er frække og sjove ansigter vises skiftevis fra og inspicere området. Hvis alt er stille omkring, børnene, én efter én gang, arrangere spillet på det grønne græs. Animal væsel har en masse naturlige fjender - alle pattedyr er rovdyr, der overstiger størrelsen af det, og rovfugle.

Den naturlige habitat væsel bor på 8-10 år, men i fangenskab sin levetid ikke overstiger 6 år. Voksne er meget vanskeligt at tolerere tab af frihed, så vi må tage for at tæmme den unge dyr, som stadig er på sin mor. I dette tilfælde, et kærtegn ret hurtigt bliver vant til sin herre og blive den mest blide, tro mod sit navn bæst. Men for landsbyboerne det er næsten den mest voldsomme fjende, som decimerede fjerkræ og kaniner. I gamle dage, for at vise døren til hendes, på gårdspladsen ged førte. For at gøre dette, skal du vælge den ældste. Efter 2-3 dage, en lille rovdyr efterlod et yndet sted.

Mere fra uvelkommen "lejer" kan elimineres ved hjælp af vindmøller. Det faktum, at alle underjordiske dyr er meget følsomme over for jordskælv, og den mindste borne pol, udsving i jorden kraft til at forlade deres tilflugt modermærker, rotter, mus og spidsmus. Ingen undtagelse og ømhed. Animal (gerne fange ham, er interesseret i en stor del) kan være ved tidligere hjælp af værktøjer som Scribbles og anvendes til agn spurve. Mens mange gartnere, biavlere og fangere fange et dyr i naturen specifikt at køre det i deres underjordiske kældre eller lader til udryddelse af rotter og mus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.