Mad og drikkevarerOpskrifter

Dej opskrift på chebureks. Klassiske og moderne varianter

Chebureks kaldes en slags tyndt rullede kager usyrede dej. Klassisk version af fyldet anses hakket lam eller oksekød, selv om i dag, og pasties forberedt med svinekød og kylling, og selv på alle uden kød - med vegetabilsk, champignon eller ost fyld.

Test Forberedelse til chebureks tillader en masse muligheder. Overvej, for startere, den klassiske måde at blande. Så den traditionelle opskrift på dej til chebureks omfatter følgende produkter:

  • Ca. 600 gram mel. Mængden af mel kan variere afhængigt af dets kvalitet, så det præcise vægt af produktet er umuligt.
  • 300 ml varmt vand;
  • Teskefuld sukker eller lidt mindre. Sukkeret er sat ind i dejen, ikke for at give det en sød smag, og at det er bedre til brun under stegning;
  • Salt - tsk uden en bakke;
  • 80 g fast fedtstof (svinefedt, margarine) eller 4 spiseskefulde vegetabilsk olie.

Hæld vand, salt og sukker og rør indtil opløsning. Så begynde at tilføje melet indtil, indtil dejen er ligesom tyk creme. Nu er du nødt til at indsamle den halvfærdige dejen til en kugle og gøre i midten af ligheden af tragten, hvor hælde varmt fedt. Det vil sige, du har brug for at varme op på en pande vegetabilsk olie, og olien, som er planlagt til at blive anvendt til fremstilling af dej.

Infusion varmt fedt giver dannelse på overfladen ristning chebureks bobler. Imidlertid kan olien i dejen hældes og koldt, men derefter tilføje i teskefuld vodka. Så dejen bliver nødvendigt "puzyrchatost" og pasties vil vende sprød.

Efter påfyldning af olie fortsætter med at ælte dejen, dosypaya mel, indtil det bliver så tyk og elastisk, der ikke vil holde sig til dine hænder. Før danner chebureks, testen er nødvendigt for at henstå i mindst en halv time. At det ikke zavetrelos sin dækning af en skål eller wrap i plast wrap.

Nu fortæller, hvordan man forbereder dejen på pasties, ved infusion af melet. Denne dej opskrift på chebureks er ikke en klassisk, men mange kokke foretrækker at bruge for dem. Sat i brand pot, i hvilken hældes 320 ml (glas og en anden tredjedel kop) vand med to spiseskefulde vegetabilsk olie og salt (ca. halvdelen en ske). I et kogende vand Hæld lidt mere end en halv kopper mel og rør kraftigt for at undgå klumper. Så dejen nedkøles i et par tilføje et pisket æg og en skefuld af vodka, og ælt dejen, mel podsypaya. I alt vil tage omkring 4 kopper mel, men det er, som allerede nævnt, afhænger af kvaliteten af dette produkt. Den færdige dej er overladt til "venstre stående", i det mindste for en time, og det er muligt og mere.

Nogle kokke foretrækker at teste opskriften på chebureks, som omfatter yoghurt. For at gøre denne enkle test til at piske tre æg, tilføje til dem en kop yoghurt, halv-øse af sodavand, salt og efterhånden hæld omkring fire kopper mel.

Her er en anden opskrift på de oprindelige test chebureks, som omfatter hytteost. Til fremstilling af en sådan test er nødvendig for at pakke ost gnides med et glas mælk til blandingen har fået en ensartet konsistens. Den nemmeste måde at blande disse produkter med en mixer eller blender. Derpå tilsættes en skefuld soda, som skal være præ-slukke (citronsyre eller citronsaft), og omkring to kopper mel. Den færdige dej til at holde mindst en time i køleskabet.

Ligegyldigt hvilken slags dej opskrift, du vælger, er det vigtigt i forberedelsen af chebureks god knivspids kant. Da tilstedeværelsen af selv en lille hul fra tchebourek vil flyde velsmagende kødsaft. Som følge heraf vil fyldet tørre og stegeolien vil splatter.

Fry pasties kan være som dybstegte, og i lidt olie, dreje dem fra side til side. Klar pasties bør sætte på et stykke køkkenrulle for at fjerne overskydende olie og gøre dem mindre fedt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.