SundhedMedicin

Det vil vise computer tomografi tarm? Hvordan forbereder og hvor bedre at gøre billeddannelse af tarmen i Moskva

Person gennem hele livet har at gøre med forskellige sygdomme og undersøgelser. Så temmelig mange mennesker beslutter på deres egen undersøgelse af tarmen. I denne artikel vil vi fokusere på, hvad der er computertomografi tarm og hvilke problemer det kan identificere. Du vil lære hvad de skal gøre, før prøven for at opnå pålidelige konklusioner og hvor man kan få sådan test.


Computertomografi af tarmen

Først, lad os sige et par ord om proceduren. Denne manipulation i nogle tilfælde betegnes som virtuel koloskopi. Hvis den normale procedure, du er tilbageholdende med at gå på grund af ubehag og angst, så skal det siges, at computeren tomografi tarmen er helt smertefri diagnostik.

Kalibrering sker på blot et par minutter. Denne person føler næsten ingenting. Computertomografi af tarmen anbefales at alle mennesker, hvis alder er mere end 50 år. Desuden er denne diagnose kræves for at vise dem, der har risiko for kræft i tarmen.

Det kan vise sådan en undersøgelse?

Diagnose altid bestemme mulige problemer med tarmene. Undersøgelsen gør det muligt at tage nogle billeder i forskellige projektioner. Efter at den sagkyndige bygger et virtuelt billede af det indre hulrum i kroppen. Problemer med afføringen (hvis nogen) kan ses næsten øjeblikkeligt.

Således fækale sten vises på skærmen af tætte strukturer, som sidder fast til væggene i kroppen. Desuden vil polypper og cyster være synlige i undersøgelsen. I dette tilfælde lægen finder ofte formation har en tynd ben. Inflammation, fortykkelse, sammenvoksninger - alle disse afsløre diagnosen.

Kræftceller, der deler sig og repræsenterer nogle nye formation, er også synlige i løbet af undersøgelsen. Det er værd at bemærke, at en person nogle gange ikke er uvidende om de mulige lidelser. I dette tilfælde gøre en computer tomografi tarmene - så gemme dit helbred og liv.

Billeder, der er opnået i løbet af undersøgelsen, altid knyttet til indgåelse af protokollen. Med disse data, skal patienten gå til den relevante specialist. Lægen efter at have undersøgt alle data gøre sin dom og annoncere diagnosen. Først derefter kan træffe en beslutning om behovet for behandling.

Hvor bedre at foretage en undersøgelse i Moskva?

Hvis du observerer i den offentlige sundhedsfaciliteter, retningen på denne procedure giver dig ret til at få en gratis undersøgelse på væggene i hans klinik. I dette tilfælde er det sikker på at have en livsforsikring og pas. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt yderligere dokumenter. Med sådan en vending, begivenhederne, bør du ikke have nogen spørgsmål om stedet for diagnosen. Oftest i den angivne retning adresse diagnostisk klinik.

Hvis du selv har besluttet at videregive denne undersøgelse eller få en henvisning fra en privat læge, bør du tænke over, hvor der skal diagnosticeres. I Moskva er der mange klinikker, der udfører sådanne tjenesteydelser. Det er værd at bemærke, at i dette tilfælde behøver du ikke næsten ingen dokumenter. bare nok af dine data.

Hvis du har tildelt en computer tomografi, klinik adresse er sandsynligt at kalde en læge. Ellers kan du manuelt vælge placeringen af undersøgelsen. Her er nogle populære adresser i Moskva klinikker:

  • Klinik "Number One": Krasnodar Street, Bygning 52.
  • Clinic "kapital": Den store Vlasyevsky Lane, Bygning 9.
  • Clinic "Patero": Prospect Mira, 211.

Også i byen er der mange medicinske centre, der er klar til at tilbyde denne service.

Computertomografi: pris

Hvis du bestå en prøve i det offentlige sundhedsinstitutioner, vil det være for dig gratis. Men i dette tilfælde kan det tage nogen tid. Ved sådanne undersøgelser er altid en lille kø.

Når diagnosen i klinikken gebyr, du vil være i stand til at gennemgå proceduren så tidligt som den samme dag. Computertomografi (prisundersøgelse er uden forberedelse) er i området fra 3 til 7 tusind.

Hvordan til at forberede proceduren?

Før du bestå en prøve, skal du anskaffe de nødvendige henstillinger. Tarm forberedelse er altid nødvendigt. Den består af flere etaper. Om dem, læger altid advare. Lad os i detaljer hvert element af træning.

Trin et: Juster Strøm

Et par dage før den procedure, du har brug for til helt at ændre deres spisevaner. tarm funktioner bevares, men du vil bemærke, at forsvandt luft i maven og oppustethed.

Eliminer fra din levering eventuelle impulser. Det er også værd at begrænse brugen af mel produkter, søde retter. Du kan ikke spise fed mad med masser af krydderier og salt. Også afstå fra gærede råvarer.

Prøv at drikke masser af rent drikkevand. Fra kulsyreholdige drikkevarer bør undlade at stemme. Er strengt forbudt at drikke alkohol.

Trin to: udrensning

Dagen før operationen, bør din kost udelukkende af flydende produkter består. Foretrækker magert kød eller vegetabilsk bouillon, te. Drik masser af vand.

På samme tid, du nødt til at tjekke den vigtigste funktion af tarmen. Lav en udrensning lavement eller tage et afføringsmiddel. Indholdet af subjektets krop skal helt komme ud. Ellers kan resultatet være misvisende.

Det tredje trin: før proceduren

Når du ankommer til spillestedet af diagnosen, vil lægen foretage en indledende undersøgelse. Hvis din krop er metalgenstande, skal de fjernes. Disse ting omfatter smykker, piercing, proteser, implantater. Det er værd at bemærke, at nogle af de klip, som anvendes til vaskulære operationer, også kan interferere med diagnose. Det er derfor nødvendigt at underrette eksperten om alle uvedkommende detaljer, som du har på din krop. Dette trin er meget vigtigt, når forberedelserne til manipulation.

Efter at have talt med lægen tilbyder at skifte til passende tøj. Private klinikker har engangs kits specielt til sådanne manipulationer. Hvis du obsleduetes på et offentligt sygehus, så prøv at klæde, så du ikke har knapper og lynlåse med metalelementer.

Trin fire: Start Survey

Før billederne, du har brug for lidt mere klar til at blive lavet. Lægen vil bede patienten om at tage en vandret position på en flad sofa. I dette tilfælde bør den person ligge på din venstre side. Yderligere specialist introducerer en lille kateter ind i patientens anus. Må ikke være bange for denne manipulation. Det er absolut smertefri.

Efter dette, er patienten placeres på ryggen, og en sofa placeret i en CT-scanner. Fra dette punkt begynder processen med at få en undersøgelse og billeder i forskellige projektioner.

Opsummering

Computertomografi af tarmen er en af de nyeste procedurer. I modsætning til konventionel koloskopi, er det ikke smertefuldt og ikke forårsager ubehag. Men det er værd at bemærke, at proceduren har en bagdel. Ved detektering af små defekter scanneren kan holde fast behandling. Mens cyster og polypper kan fjernes under en koloskopi.

tarm undersøgelse bør udføres regelmæssigt. Det er det eneste organ, der ikke kan være godt med hjælp af ultralyd diagnostik eller ved palpation for at undersøge. Computertomografi giver dig mulighed for at få så klart et billede af, hvad der sker. Kun når tidlig påvisning af sygdommen kan begynde tidlig behandling og opnå en god prognose. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.