Mad og drikkevarerDrikkevarer

Den berømte hollandske øl Heineken: den vanskelige vej til anerkendelse

Disse dage øl Heineken er den mest berømte i Holland. Men få ved, hvad de skal gøre, så han var nødt til at gå igennem en temmelig kompliceret måde.

Lidt historie

Det hele begyndte i det 19. århundrede. I disse år, landet fejede hen-drikke. Folk drak meget og ofte. Øllet var dengang i unåde, og fans af en sådan underholdning forbruges kun på det tidspunkt, alkohol - gin. Dette og udnyttede en ung forretningsmand Gerard Heineken. Mor gav ham det største bryggeri i landet, og toogtyve fyr besluttede at gøre det verdensberømte. Det var her, den første gang, og der var en øl Heineken. Unge mester nærmede sagen med sindet. Først forsøgte han at forstå, hvad den lokale øl er ringere end den berømte tyske drik. For at gøre dette, han studerede omhyggeligt oplevelsen af de bayerske specialister. Det viste sig, at den eneste forskel ligger i teknologien af forberedelse. Så i stedet for ridning, begyndte han at bruge bottom-gærende. Resultatet var en lys drink med en mild, delikat smag. Nu øl er ikke længere en "køkkenaffald til hårde arbejdstagere." Han var allerede glad for at købe ægte gentlemen. Og prisen på drikke var sådan, at det havde råd kun velhavende mennesker. Da Heineken øl begyndte sin triumftog rundt om i landet.

international anerkendelse

Virksomhedens omsætning voksede med forbløffende hast. Dette har i høj grad bidraget til den politiske situation. Først krigen i 1870 blokerede vejen på det hollandske marked er det vigtigste konkurrent - Bayern. Efter at alle bryggeriet slået sammen til ét selskab, og Heineken øl var det eneste produkt af sin art på hjemmemarkedet. Videreudvikling af produktionen gik til de rolige betingelser for fuldstændigt monopol. Eksperter nøje overvåge kvaliteten af produkterne, og det betalte sig. Efter nogen tid, besluttede virksomheden at erklære sig i Europa. Til overraskelse for alle, har adgang til udenlandske markeder været meget vellykket. Drikken er ikke bare godt lide, men også vundet adskillige prestigefyldte priser. Berømte nyhed endda betjenes af glasset, i en restaurant på Eiffeltårnet. Men selskabet stopper ikke der. Snart blev en hidtil ukendt række af gær udviklet af specialisterne. Det blev derefter patenteret og er det vigtigste element i den nye drik. Yderligere innovation har vedrørt kølesystemet. Genopbygning værker var i fuld gang, og i sine senere år i hænderne på Gerard Heineken var allerede den største i Holland Brewing Company.

usædvanlige beholdere

Fra gammel tid er den eneste emballage til øl tønde var. Denne drik er for det meste sælges af glas, så pakkede du kunne kun købe en tønde øl. Som regel var det et træ beholder stor nok kapacitet. Drik dette beløb man er vanskelig. Desuden er det værd at bemærke, at øl - en drik, der bør indtages umiddelbart efter at bryde forseglingen af beholderen. Inden for en kort tid, det mister sin smag. Måske er det derfor gennem årene optrådt i salget af en lille beholder i form af lukkede dåser og flasker af forskellige kapaciteter. Men eksperter i selskabet Heineken har besluttet at genoprette den gamle tradition og udviklet for salg af øl fustage et helt nyt design. Det bestod af en beholder, der består af et metallegeme, en kran og et apparat til trykregulering. Princippet om driften af tønden er enkel, ligesom alle strålende. Inde i beholderen er en lille patron fyldt med aktiveret carbon og udstyret med en speciel hætte og ventil. Det var ham, der holder trykket inde i beholderen. Dette sikrer et konstant tryk og gør det muligt at bruge indholdet til den sidste dråbe.

mening af

Disse dage, næsten enhver butik kan du finde øl Heineken. Kommentarer om denne drik er blandet. Nogen sagde, at det var væmmeligt og ubehageligt. Men de fleste købere er enige om, at øl er værdig til respekt. Den første fremhæver dets naturlige struktur og mangel af konserveringsmidler. Derefter forbrugerne opmærksomme på smagen. Let sødme, fuld fravær af bitterhed og en delikat duft af brød kan give nydelse selv gourmet. Denne drik er god at hælde i specialglas. Amber farve væske og tæt, rigelige skum øjeblikkeligt medføre en uimodståelig trang til at prøve øl. Nogle siger, at efter tre eller fire flasker bitterhed stadig håndgribelig. ikke at miste en sans for proportioner: I dette tilfælde kan kun én blive rådgivet. Alt skal være en grænse. Et stort antal af selv de mest lækre drikke kan forårsage afsky. Mange købere sammenligne den berømte hollandske øl med en god bil. Det er den samme høje kvalitet og fortjener respekt.

For en stor virksomhed

I stigende grad i de senere år de unge vælger øl som en vigtigste drik til din fest. Det er blevet en tradition. Og mændene i øllet fortsætter med at være i efterspørgslen. Sådanne møder er meget ubelejligt at anvende små beholdere. En bunke af tomme flasker og dåser under fødderne skaber en klar ubehag. For at udelukke en sådan situation Heineken selskab begyndte at sælge øl på fad. Emballagen var meget praktisk og meget nød. Aromatisk Beer Heineken (5L - klassisk udgave) er en stål tønde med en speciel ventil, indbygget i topdækslet. Drikken kan hældes i glas eller specielle ølglas. Interessant, kan denne øl efter åbning af pakken lagres og frisk selv så meget som 30 dage. Det er meget bekvemt og praktisk. I en konventionel beholder til en sådan periode øl er ødelagt og mister alle sine karakteristiske egenskaber. Stor pakning med en specielt bygget inde i kompressoren gør det muligt altid at have ved hånden en drink og ikke bekymre sig om kvaliteten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.