Mad og drikkevarerOpskrifter

Jam tærte i ovnen: opskrift fotos

Ganske svært at finde folk, der ville nægte at bage. At der kun er én smag! Der er masser af opskrifter, der er kogt længe og godt kommer til undsætning i tilfælde af uventede gæster ankommer. I dag ønsker vi at tale om , hvordan man laver en kage med marmelade i ovnen.

Faste kage med marmelade

Hvis du har brug for en opskrift på en hurtig tærte, det er den mest hensigtsmæssige løsning. Han vil altid komme i handy, når du har brug for så hurtigt som muligt at tilberede noget velsmagende. Hvordan at tilberede en kage med marmelade i ovnen?

ingredienser:

 1. Margarine - 250 g
 2. Måltid - op til tre kopper.
 3. Sukker - en kop.
 4. Et æg.
 5. Soda.
 6. Glas marmelade.

Vi Sigt mel og hæld i en skål. Dernæst vi føje til revet margarine. Bland alle til at danne krummer. Tilsæt bagepulver. Separat nedbringe sukkeret med ægget og hæld blandingen til melet. Dernæst bland alle ingredienser. Nu kan du ælte dejen.

Den færdige dej kan opdeles i fem dele, der danner bolde, ti minutter bør placeres i fryseren. På forhånd at tænde for ovnen, så den varmes op.

De tre dele af testen risten direkte ind i bagning fad, derefter sprede en tyk marmelade eller konserves. Derefter gnide toppen af de resterende to dele af testen, jævnt distribuere det på overfladen. Her er vores kage og næsten klar. Det er fortsat kun at sætte det i ovnen og bages ved en temperatur på to hundrede grader brune. Det tager omkring tyve minutter. Jam tærte i ovnen for at udarbejde hurtigt nok.

Kage "Bedstes Secret"

"Bedstes Secret" - en anden marmelade tærte i ovnen. Opskriften på sin forberedelse er enkel, og smag kvalitet afhænger af dig.

ingredienser:

 1. Et glas marmelade.
 2. En kop yoghurt.
 3. Et æg.
 4. Op til to kopper mel.
 5. Sukker - 4 spsk. l.
 6. Soda, eddike til at slukke.

Så begynder at lave mad søde kage med marmelade i ovnen. Tag marmelade, fx æble, selvom det kan være hvad som helst. Tilsæt bagepulver i det, læsket med eddike, det hele er blandet og fik lov til at stå i et par minutter. Hæld derefter yoghurt og bland igen. Derefter tilsættes sukker efter smag og ægget, bland ingredienserne. I det mindste sætte melet. Som et resultat, skal dejen ikke være for tyk. Dernæst hældes det i en smurt form (kan bruges pergament) og bages indtil lidt rødmosset tilstand ved en temperatur på et hundrede og firs grader. Så for at gøre en kage med marmelade i ovnen, skal du ikke mere end en halv time.

Kage til te, lavet ud af en marmelade

Og her er en anden marmelade tærte i ovnen. Opskriften er også ganske enkel.

ingredienser:

 1. En kop yoghurt.
 2. Glas marmelade.
 3. Et æg.
 4. Olie former.
 5. Mel - 350 g
 6. Sukker - 100 g
 7. Soda.

Melet skal blandes med soda og pisk ægget med sukker. Dernæst skal du til at beskæftige sig med marmelade, hvis det har frugt, er det bedst at knuse dem blender. Dernæst tilsluttes den resulterende masse med yoghurt og smeltet smør, så hæld det hele i melet. Hænder ælt dejen. Det bør have sammenhæng i creme fraiche. Nu kan du hælde det i en smurt form, og bages i forvarmet ovn godt. Villighed kalibrerbare fakkel.

Gær kage med marmelade i ovnen: Ingredienser

For at forberede en bage tage følgende ingredienser:

 1. 0,5 kopper mælk.
 2. To æg.
 3. Gær - to element. l.
 4. Sukker - to element. l.
 5. Vegetabilsk olie - to element. l.
 6. Soda.
 7. Glas marmelade.
 8. Kop mel.

Fremstilling af gær kage

Tag en halv kop mælk og podogreem det. Det bør være lidt varm til dejen en god pasform. Den varme mælk er nødvendigt at hælde gæren og rør alt indtil glat. I denne samme masse tilsæt sukker og salt. Og lad det til at stige.

Efter et stykke tid, tilsæt kop mel og bland grundigt, tilsæt derefter den anden. Vi lægge ud dejen på bordet, og vi ælt det indtil glat. Du vil forlade dette i cirka ti minutter.

Nu, når vores dejen er klar, er det nødvendigt at hælde den vegetabilske olie og ælt igen. føjes Olie til dejen var blød og bøjelig. Æltning på dette tidspunkt vil tage fem minutter. Dette vil afhænge af, hvor fluffy og blød, vil det ende med, og hvor velegnet.

Dernæst skal dejen stå dækket med et håndklæde, i fyrre minutter. I løbet af denne tid er det kommet op, hvorefter det igen nødvendigt at ælte. Den færdige dej kløft i dele. Quarter reserve til bundterne, og en stor del er afsat på en stegepande (det er ikke nødvendigt at smøre). Og du skal lægge ud dejen, så kofangerne var. Yderligere pålægge æble marmelade eller andet. Og fra den resterende dej gøre flageller, og sætte dem i to lag - en vinkelret til den anden. Toppen af kransekagen er ønskeligt at smøre ægget. Nu kan du bage en kage. Han forbereder omkring 20-30 minutter, indtil de er gyldne. Det er at forberede marmelade tærte i ovnen på en gærdej.

Hurtig marmelade tærte i ovnen

Opskrift (foto givet i artiklen) er meget enkel, kagen er klar på få minutter, og begrunder derfor navn til fulde.

ingredienser:

 1. Smør - 100 g
 2. Æg - 3 stk.
 3. -120 g sukker
 4. Bagning pulver.
 5. Mælk - 100 g
 6. Mel - 1,5 Art.
 7. Syltetøj eller marmelade.

I første omgang, smelte smør og lidt køligt det. Tilsæt derefter sukker og vzobem blender eller mixer. Dernæst fortsætter med at piskeris, gradvist introducere æg, mel, bagepulver og mælk. I en smurt formular Spill dej. Og så bage. I den færdige tilstand kan være en hurtig kage fedt med syltetøj. Og det kan skæres i to stykker og få to kager til nogle kage. Vil kun smurt dem med fløde. Her er en vidunderlig opskrift på en sød kage i ovnen. Med marmelade vil han eller creme - du bestemmer.

Gingerbread kage,

Gingerbread kage, gøres hurtigt og nemt, og smager som honningkager købt. For at forberede tage:

 1. Marmelade - skal være flydende - én glas.
 2. Mel - to glas.
 3. Sukker sat til at smage. For eksempel kan i hindbær eller jordbær aldrig tilføje, og ribs bør sætte.
 4. Et glas mælk.
 5. Soda.

Kage skal du forberede alle midler til flydende marmelade. I så fald, hvis du har en tyk marmelade, så det bør simpelthen være fortyndet med vand og lidt af svejsningen. For at forberede kage med marmelade i ovnen, er du nødt til at blande alle ingredienserne. Du bør have en lille dej (til Charlotte). Bag kagen vil ikke være mere end tredive minutter. Du kan også drys den færdige kage kondenseret mælk, creme fraiche eller honning.

Chokoladekage med syltetøj

At tage chokoladekage:

 1. Sukker - 4 spsk. skeen.
 2. Æg - 2 stk.
 3. Mælk - 120 g
 4. Vanillin.
 5. Afklaret smør.
 6. Cocoa.
 7. Soda.
 8. Eddike.
 9. Mel - 200 g

Til imprægnering:

 1. Glas marmelade og kakao.

For glasuren imprægnering, bland kakao og marmelade. Bring det i kog og lad blandingen køle af.

Næste, gå videre til forberedelsen af dejen. Æg sobem med sukker til meget tætte skum. Tilsæt smør, mælk og bland det hele. Indføre vanillin, kakao, muskatnød og kanel, og derefter mel. Man skal ikke glemme den læskede aske. Eventuelt kan du tilføje nødder.

De færdige dej hældes opdele en bagning fad og kog omkring halvtreds minutter. Kage, der skal skæres i to kager og fedt fremstillet på forhånd med en blanding af kakao og marmelade.

Linzer Torte

Selvfølgelig er dette wienerbrød efter vores mening er mere en tærte, men denne klassiske østrigske opskrift er sådan et navn.

ingredienser:

 1. Mel - 200 g
 2. Olie - 100 g
 3. valnødder.
 4. Et æg.
 5. Soda.
 6. Sukker - 100 g
 7. En kop enhver marmelade.

Olien bør opvarmes til stuetemperatur, så det er bedre at få det.

Endvidere i en skål Sigt mel og fylde hendes nødder. Alternativt, indtast bagepulver, kanel og sukker. Vi vil skære smørret i stykker og føje den til den tørre blanding. Mash det lidt op med en gaffel, tilsæt æg og fortsætte ælte dejen med hænderne, derefter fjerne det i køleskabet.

Shape det, dække bagepapir. Vi får dejen ud af køleskabet og del den i to dele. Af de mere gøre grundlaget for kagen, æglæggende på bunden af formen, og du ikke kan glemme kofangere, også de er formgivning. Så lægge ud marmelade og toppen gør flageller af de mindre stykker af dej. Her pie og klar. Endvidere er det nødvendigt at bage ved en temperatur på et hundrede og firs grader.

Jam tærte "dyrenes konge"

For at fremstille de nødvendige ingredienser:

 1. Mælk med vand (i forholdet 1: 1) - et glas.
 2. To hønseæg.
 3. Sukker - 0,5 kopper.
 4. Salt.
 5. Gær - 3 tsk ..
 6. Mel - 3,5-4 kopper.
 7. Mak.
 8. Kanel.
 9. Smør.
 10. Marmelade fremstillet af blomme (eller enhver anden).

Bland dejen mælk, vand og mel. Tilsæt sukker, æg, gær, æg, vegetabilsk olie. Put det hele indgyde, så er det grundigt og ælt i lang tid. Derefter dejen er klar i tre dele, hvoraf den senere skal indgå i kagen (det vil vi have form af en løve).

Kagen sætte blomme marmelade. De har brug for at udfylde i kroppen af en løve. Alle andre detaljer kan gøres uden fyld, der tilføjer en kanel og valmue. Når kagen er helt dannet, bør det overlades til at brygge. Derefter smøre blommen, sætte bage. Klar kage kan også være lidt fedt syltetøj stadig på toppen.

i stedet for en epilog

Vi fortæller dig hvordan man laver kager med marmelade i ovnen. Med billeder i artiklen, skal forberedelsesprocessen ikke volde dig problemer. Alle disse opskrifter er meget enkel, og det er deres tiltrækning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.