Mad og drikkevarerOpskrifter

Suppe med boghvede til "piske op"

Nu menneskeheden er i stigende grad over for problemet med overvægt som følge af underernæring. Placeret mange plakater, og holdt mere end en indsats for at bekæmpe overvægt, så hver af os ønsker at altid at holde styr på, hvad der går ind i munden. Selvfølgelig, det viser sig, er det ikke altid fordi det moderne tempo i livet er ikke altid muligt at spise middag derhjemme. Men hvis muligheden er der, så den obligatoriske fad på spisebordet bør være suppe.

Allerede som barn min mor hele tiden tvunget os til at spise denne "uforståelig vand fra grøntsager." Og i dag er vi glade for at gøre tilberede denne parabol mig selv, fordi vi ved, at den er fuld af vitaminer og mineraler, så kroppen har brug især i foråret.

Uden for vinduet, forår, og derfor kroppen er allerede keder sig med tungere retter, og ønsker lethed. Så i dag vil vi tale om, hvordan man forbereder suppe med boghvede i et par minutter.

For at forberede suppe med boghvede, vi har brug for disse ingredienser:

 1. Rent vand - 3 liter.
 2. Boghvede - 5 spsk.
 3. Kartofler - 4 medium grøntsag.
 4. Gulerødder - 1 stk.
 5. Løg - 2 små hoveder.
 6. Seasonal friske krydderurter - persille, koriander.
 7. Salt, peber, en laurbær blad.
 8. Smør eller olivenolie.

fremstilling:

 • I en gryde hæld vand, en løg skræl, og gennembore den fra alle sider med en tandstikker, og derefter lagt i potten. Også tilføje en teskefuld salt og peber på spidsen af en kniv og en laurbærblad. Sæt vand på ilden, og bring i kog. Når vandet koger, var det allerede muligt at fjerne lederen af stævnen. Hun havde brug for ikke mere.

Det er vigtigt at huske! Laurbærblad giver fadet bitter, så det kan koge i begyndelsen kun et par minutter, eller andet at tilføje i slutningen, efter at du har slukket for suppe.

 • Boghvede gennemvædet i vand. Hvis der er behov for, så rense den, det vil sige, der kom til at fjerne skallerne og frø uåbnet. Boghvede fylde kun koldt vand. Hvis vi fylder den med varmt eller varmt, så vil det begynde at give deres nyttige egenskaber, og vi har brug for dem i suppen.
 • Gulerødder er ren, rist. Løg Rengør også skrællet og skåret i små stykker. I en pande opvarme smør. Lagt der gulerødder og løg. Gode steg grøntsager til de er gyldenbrune.

Det er vigtigt at huske! Gulerødder er meget glad for olie, så mængden bør være tilstrækkelig, således at de gulerødder og løg er begyndt brænde. Du kan bruge flere typer, såsom smør og olivenolie.

 • Kartofler Vask, skræl og skæres i små terninger. Lad det iblødsætning i vand.
 • Så snart vandet koger, tilsættes til boghvede. Vi giver det koge i 3 minutter. Så send kartofler tidligere dræner vandet, hvor det er placeret. Vi giver kog i yderligere 5 minutter. Endelig tilsættes de ristede grøntsager. Når kartoflerne er kogt, derefter slukke for varmen og suppe med boghvede er klar.
 • Før servering i hver plade at sætte greens. Det kan skæres i små stykker, og det er bedre at overlade hele fjer persille og koriander. Så den slags suppe vil være mere smuk og virkelig forår. Tilføj ikke greens til puljen. Så hun bare mister deres smukke grønne farve.

Bon appetit!

OBS! Måske er denne suppe fortolkning synes ganske enkelt og banalt. Derefter kan denne suppe være en lille ændring, nemlig, tilsæt svampe.

Hvad du har brug for?

1. til tre liter vand 200 gram svampe vil være tilstrækkeligt. Svampe er godt vasket, befriet for støv og snavs.

2. Skær i små stykker. Så de har brug for til at stege i olivenolie.

3. Svampe tilføje mere før boghvede, så de kan lide at blive kogt på og lade min saft.

Denne suppe med boghvede og svampe vil ikke være konventionel, og vil virke rig på smag og aroma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.