ForretningIndustri

Jordstabilisering: de vigtigste faser

Ved opførelsen af en hvilken som helst tildækning brug den oprindelige beregning af sin slidstyrke og bæreevne. bruges Nogle metoder til gågader, og en meget anderledes tilgang praktiseres i skabelsen af bilindustrien belægninger. For at modvirke stress, som virker på de fortove under trafikstrømmen hjælper ad hoc-basis. For dens dannelse påføres stabilisere jorden, indeholdt anvendelse af organiske og uorganiske materialer.

Generel information om stabilisering jord

Hovedformålet med denne begivenhed er at skabe et solidt fundament under vejen eller platform, som ikke vil blive deformeret, og at sprede under drift. Hele arbejdsgangen kan opdeles i fire faser. Først og fremmest jordstabilisering teknologi giver for udarbejdelsen af det materiale, hvorfra man kan skabe en slags sæl belægning pude. Yderligere fra stoffer med de ønskede karakteristika er den aktive blanding oprettet. Allerede på tidspunktet for anvendelsen af en teknik påført vægt på arbejdsområdet. Den sidste fase indebærer fordeling og form for blanding af stoffet med en basisk primer.

Det er vigtigt at forstå, at selve processen er kun et mellemstadium i gennemførelsen af det samlede projekt til at bygge veje og grunde. Når stabilisering jord er afsluttet, på den forberedte fundament direkte stablet isolerende lag eller fremtidig teknisk belægning.

fremstilling af materiale

Ofte bruger cement og kalk base. Egnede fortyndingsmidler kan også anvendes sand og murbrokker - deres koncentration afhænger af kravene til den fremtidige belægning. Under konstruktion og design af fortovet skal anvendes, og den lokale jord. For eksempel hvis jorden udføres med kalk stabilisering, vil det være hensigtsmæssigt at skifte-stenmaterialer, som vil skabe den nødvendige dæmpning styrke. En anden ting er, at sådanne tilføjelser først skal slibes særlige kuttere. På stedet stabilisering opfyldning vægt er ca. 10-20% af den lokale jord, som vil være grundlaget for vejoverfladen.

Skabe en blanding af

Den specifikke opskrift bestemt af egenskaberne blanding, der skal opnås efter arbejdet er afsluttet. For eksempel de teknikker til jordstabilisering med et monolitisk fundament tyder opnå coating egenskaber såsom forøget forskydningsmodstand og elasticitet. Sammensætningen af disse blandinger generelt bruge en kombination af nævnte cement-kalk, som også fortyndet aktiv aske og den lokale jord. Men dens vigtigste forskel er fuldstændig afskaffelse af murbrokker. Det opnåede resultat og andre vigtige egenskaber af overtrækket, blandt dem - kapillarrøret-afbrydende funktion og forbedre varmeisolering ydeevne.

Teknisk set er blandeoperationen udføres af særlige måling maskiner. Moderne teknologi gør det muligt at blande baseret på indikatorer, der er anført af den elektroniske kontrolpanel. Baseline samme parametre for hvilket stabiliseringen udføres vej jord, tidligere dokumenteret i laboratoriet. Endvidere modtog information danne grundlag for udviklingen af opskriften og forberede styrkelse af blandingen.

Fordelingen af materialet over overfladen

Før udførelse dette trin udarbejde en særlig kapacitet-vejs ventil, som er indlæst blanding. På dette trin kan tilsættes og forskellige modifikatorer, hvorved forbedret kvalitet basismasse. Jobsite udstyr distribuerer udmålte bindemidler på basis af cement og kalk. Igen, afhængig af kravene til jordstabilisering design kan udføres med løsne elementer, hvilket yderligere sikrer en højere grad af stampning masse. Endvidere før fodring kan indbefatte hjælpestoffer trin til fremstilling af blandingen, der skal fordeles. Denne operation kan være vrabatyvaniya, findeling og blanding masser af komponenter. Muligheden for disse procestrin afhænge af de særlige træk ved særligt udstyr. Normalt bruger maskine multi-funktionelle, forudsat den kammekanismer kobling med sikkerhedsventiler, der afbryder i tilfælde af overbelastning.

Vrabatyvanie stabilisere jordens masse

Proceduren kan udføres manuelt eller med særligt udstyr. Fra valg af teknologi afhænger af muligheden for drift nær boligområde, parkeringsplads, lufthavn platforme eller i dårligt vejr. Ofte bruger traktorer med trepunktsophæng på bagsiden for den endelige gennemførelse af materialet. Direkte interagere med den aktive blanding cutter - handling ligner løsne med efterfølgende forsegling. Afhængigt af designløsning, der er realiseret ved en stabilisering af jord, kan vejbygning i dette trin omfatte yderligere operationer. For eksempel kan operatøren udføre og fordelingen af vand-emulsion bindemiddelkomponent, som også vil vrabatyvatsya ned i jorden som et enkelt aktivt middel.

konklusion

fortove arrangement teknologier er specifikke krav til dannelse af beskyttende lag. Tilstedeværelsen af høj kvalitet isolering og dræning obsypok gør det muligt at beskytte en fremtidig måde at mange negative faktorer. Til gengæld Soil stabiliserings- danner en slags fundament, som fysisk tryk falder yderligere. Denne forsegling skal ikke kun modstå spænding, men også for at sikre integriteten af den samlede struktur af belægningen. Det er derfor i den stabiliserende blanding tilsættes en viskos komponenter. I et kompleks med kalk og cement, de giver en solid, fryse-tø og gennemtrængelig platform for fremtidig vej eller grunde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.