ForretningIndustri

Tilknyttet gas: brug med fordel

Associeret gas betragtes som et biprodukt af olieproduktion. Det er en blanding af uorganiske og carbonhydridforbindelser, der udskiller "sort guld". De største vanskeligheder med brugen heraf skyldes manglen på forarbejdning og transportinfrastruktur, store lokale forbrugere inden for udvinding. I den henseende var for nylig forbundne gaser som regel brændt, forurening af miljøet. Og på grund af dets forbrændingsprodukter er ethan, propan, methan, butan, isobutan og ikke-carbonhydridgasser, hydrogen, helium, nitrogen, argon, hydrogensulfid, faststøv, årsagen til en række alvorlige sygdomme. Stramningen af lovgivningen i landene i det tidligere Sovjetunionen sænker udvindingsindustrien i en praktisk taget ikke-alternativ situation: udnyttelse af tilhørende gas bør ske ved obligatorisk elproduktion eller med yderligere rensning og forsyning til backbone-netværket. Fra økonomiens synspunkt er den første mulighed mest acceptabel, den anden er fornuftig, hvis forbrugerne er på en relativt kort afstand.

Tilsvarende gas kan bruges som brændstof til forbrændingsmotorer. Men i dette tilfælde er der visse begrænsende faktorer. Navnlig kræver associeret gas noget præparat til brug, da det indeholder carbonhydrider med et lille metanantal, som er årsagen til detonering. Derudover er der aggressive svovlholdige stoffer, der forårsager korrosion og hurtig oxidation af olien.

Naturgas og tilhørende gas i dag er konkurrenter, men ikke i forbrugernes efterspørgsel, og med hensyn til muligheden for adgang til et enkelt gas transmissionssystem. På grund af den store arbejdsbyrde og monopolet på infrastruktur er adgangen til olieselskaber begrænset. Alt dette reducerer praktisk talt alle de økonomiske fordele, som den tilknyttede gas har, til nul, og i særdeleshed tilhører den etablerede nulsats for afgangsskat og produktionsomkostningerne. Med alt dette er prisen på denne gas lav, afhænger hovedsageligt af dens sammensætning. Når det er fastslået, er omkostningerne til opbevaring og transport næsten ikke taget i betragtning.

Brugen af gas som brændsel til produktion af varme og elektricitet på produktionsstedet i en sådan situation bliver praktisk talt den eneste måde at bruge den på. Til dette formål er følgende udstyr nødvendigt:

- gasforberedelsesenhed (kan være en stationær til hele anlægget, bestå af moduler, hvis antal afhænger af antallet af elektriske enheder)

- gasstempel elektrisk installation

- blok for udnyttelse af termisk energi af motor og udstødningsgasser

- terminal for flydende fraktion.

Udformningen af udstyr til gasfremstilling udføres afhængigt af dets specifikke sammensætning. Generatoren og hjælpeinstallationerne kan fremstilles både i blok (beholder) og åbne versioner. Udstyret kan også anbringes på traileranordninger til brug som backup mobile eller permanente energikilder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.