Sport og FitnessVægttab

Muskelstimulatorer Vægttab: Læs anmeldelser af læger ejere

Ønsket om at have en slank figur med elastiske og sunde muskler i den moderne verden er meget velkendt for mange mennesker. Det er ikke overraskende, at der er mange midler til forskellige plan for muskeltræning. Af disse er i de seneste år mere opmærksomhed til at tiltrække miostimulyatory slankende. Anmeldelser af sådanne simulatorer oversvømmet internettet. Hvad er hemmeligheden bag deres effektivitet og hvilke fordele har gjort dem så populære?

Historien om miostimulyatorov

Miostimulators via svage elektriske impulser påvirker muskler og får dem til at annullere. , Uddannelsen tager således sted uden nogen særlig indsats, som i høj grad letter processen med at få en slank figur.

For første gang denne opfindelse blev anvendt til at træne astronauter. Det myostimulator hjalp dem med at bevare en sund muskeltonus i en tilstand af vægtløshed, ikke at tillade en gradvis atrofi. Senere begyndte han at blive brugt på hospitaler til at hjælpe med at genoprette en sund muskel aktivitet fra sengeliggende patienter. Over tid, skønhedsklinikker begyndte også at benytte professionelle myostimulator slankende, anmeldelser på hvis effektivitet er blevet bakket op af et væld af erfaringer. I dag kan disse simulatorer tilgås af næsten alle.

virkemåde

Som allerede nævnt, miostimulyatory tone musklerne virker på dem mikrostrøm forskellige kapaciteter og længder. Således de producerer en effekt svarende til virkningen af fysisk træning. Men ikke kun i dette ligger årsagen til den stadig stigende popularitet nydes af miostimulyatory slankende. Af læger siger, at på grund af deres anvendelse i kroppen til normale stofskifte, aktiverer cirkulationen af fluider og stimulerer nedbrydningen af fedtceller. Når der anvendes simulatorer zoner forbedrer også hudens struktur. Endvidere på grund af virkningen miostimulyatorov betingelserne for effektiv fjernelse af toksiner akkumuleret i kroppen og har nedbrydningen af fedt. Ofte er det det overskydende fedt hindrer blodcirkulationen, så miostimulyatory egnet til at forbedre tilstanden af blod og dets omsætning i kroppen.

Sådan bruger

De ser ud, og hvordan let at bruge miostimulyatory for vægttab? Anmeldelser, fotos og videoer giver en temmelig klar idé om det. Bælte-simulatorer har beskedne størrelse, lette vægt og brugervenligt design. Effekten af disse enheder er leveret af almindelige batterier, så de kan være gratis at bruge til enhver tid og på ethvert sted.

Intensiteten af belastningen simulator miosimulyatora nemt justeres. Dens ejere en mulighed for at forberede sig på alle mulige individuelle træningsprogram. I mange modeller miostimulyatorov har en timer, der gør det muligt at angive den ønskede træningstid.

Hvor effektiv er den?

Hvor meget er faktisk håndgribelige resultater giver miostimulyatory for vægttab? Anmeldelser kvinder i denne henseende fortjener særlig opmærksomhed på grund af deres såkaldte problemområder - musklerne i lår, balder og mave - Behov for særlig effektiv træning. I lyset af dette er det bemærkelsesværdigt, at de fleste kvinder overveje bælte-motionister en reel velsignelse for dig. Men producenterne ofte understrege, at miostimulyatorov effektivitet er væsentligt forbedret, hvis deres anvendelse kombineres med de traditionelle sportsaktiviteter.

Til professionel salon og hjem

Ud over standard husstand miostimulyatorov findes til professionelt brug i saloner. Relativt mange virksomheder tilbyder en lignende teknik. Eksempler på dette er almindelige i honning. centre miostimulyatory ESMA indenlandske produktion! Dette er ikke overraskende, fordi de første sådanne anordninger dukkede op i Sovjetunionen og blev kaldt "elektriske stimulatorer". vilkår fælles dag: "myostimulator" og "myostimulation" ikke eksisterede. Forskelle i disse moderne enheder er synlige på én gang. Kvalitet og relativt kompakte dimensioner og vægt. Et stort antal kanaler (op til 12) og elektroderne (op til 32). Praktisk og nem betjening - fordi hvert minut koster penge kosmetolog. Robuste elektroder og tilbehør: nuværende handsker, værktøj, prøver, bælter, ansigtsmasker, og selv ledende sokker! Enhederne er designet til det daglige arbejde med snesevis af patienter. Øget frekvensområde, forskellig impulsform miostimulyatorov disse, selvfølgelig, tilgængelige husholdningsapparater.

Kontraindikationer til brugen af

Før du køber miostimulyatory, er det vigtigt at huske på, at der er nogle begrænsninger til at bruge. Så på trods af, at slankende bælte (myostimulator) feedback er overvejende positive og bringer ubestridelige fordele, det kan ikke bruges til folk, der lider af forhøjet blodtryk, cerebrovaskulær sygdom, dermatologiske sygdomme, hjertesygdomme, myocarditis, såvel som dem, der har lidt et slagtilfælde eller det er en malign tumor. En anden kontraindikation for dets anvendelse er graviditet.

Typer miostimulyatorov for pressen

Det mest problematiske område af muskel en person placeret i maven. Der er ekstra vægt nemt bosætte sig og gå langsomt. Det er grunden til de fleste mennesker, bliver især efterspørgslen bælte-myostimulator til mave slankende. Anmeldelser det indsamler overvejende positive. Mange, for eksempel, sætter pris på det faktum, at der er et temmelig bredt udvalg af sorter af denne simulator. Således kan båndet variere antallet af programmer, kapacitet og form. På grund af dette, alle har mulighed for at vælge for sig selv den bedste løsning, da det, der var hans organ områder kræver prioritet opmærksomhed.

Følgende typer af miostimulyatorov for pressen:

  • klassiske look-elektroder med sensorer;
  • bælte eller korset;
  • myostimulator "Butterfly";
  • Shorts til vægttab;
  • kabine telefoner.

Hver af disse typer har visse funktioner miostimulyatorov.

Classic Slimmerbelt

Det bredeste udvalg af forskellige action-klassiker gange myostimulator til mave slankende. Feedback fra kunderne bekræfter, at det er effektivt, ikke kun for vægttab, men også under behandling for skader i ryg, mave, hoved, hofter, ben. Desuden kan det bruges til at træne ikke kun pressen, men også som et punkt effekt på eventuelle problemområder områder af kroppen, såsom hænder, kalv og brystmuskler. For eksempel i denne henseende, fremragende egenskaber, der afviger slankende båndpresse (myostimulator) AbGymnic. Anmeldelser dem, der har brugt dette produkt, tyder stærkt på, at det er effektivt til træning af mavemusklerne samt til at træne biceps, triceps, underarm muskler, ryg og forsiden af låret, kalv og balde muskler.

Elektriske sensorer er fordelt på den indre overflade af båndet jævnt, så virkningen er symmetrisk på de abdominale muskler. Eftersom båndet ligger tæt an og giver en tilstrækkelig volumetriske coating muskler, frembringer en virkning svarende til effekten af saunaen, output af toksiner og overskydende væske. Det gør det væsentligt processen med at tabe sig. Det er også effektivt til at korrigere bælte tilbage.

Bæltet er nem at justere størrelsen på din talje. Den er velegnet til folk i alle bygge, sikkert fastgjort og kræver ikke yderligere støtte. Ingen grund til at forsøge at holde stille, sætte miostimulyatory slankende. Anmeldelser af deres ansøgning viser, at hvis du flytter aktivt, vil det kun forbedre det ønskede resultat.

Vægttab shorts

Brug denne art simulator er nyttig, når problematisk samtidigt to eller tre af hoveddelen, fx mave, lår eller balder. Det er den kombinerede effekt af motion bidrager til et bedre resultat. Endnu, når båndet, shorts produceret sauna effekt.

Det er vigtigt at vælge denne type miostimulyatory i størrelse, fordi evnen til at håndtere det så ikke vil det. Nogle gange kan det anbefales at tage shorts én størrelse mindre, men det er bedre ikke at gøre dette, fordi det stort tryk på musklerne under træning uønsket.

Myostimulator "sommerfugl"

"Butterfly" er en kompakt promotor, der kan anvendes til træning arme, lår og bagdel presse. Det giver adskillige træningsprogrammer med forskellige varierende intensitet. Ofte praktisk at bruge bare to, ikke én myostimulator "sommerfugl" til vægttab. Feedback på deres ansøgning viser dog, at de sandsynligvis vil være effektivt at støtte muskler i tonen end for en seriøs kamp med overvægt eller korrektion tilbage.

I de medicinske og kosmetiske virksomheder anvende mere komplekse modeller, "sommerfugle" og zoner med et stort antal elektriske sensorer. At arbejde med dem er nødt til at have særlig viden, at medicinsk personale tidligere uddannet. Derfor, for brug i hjemmet kan ikke være værd at købe sådan miostimulyatory slankende.

Anmeldelser er de mest almindelige er effektiviteten i tal spørgsmål miostimulyatorov justering, men de er til gavn ikke blot dette. Miostimulyatory stor værdi spille i at styrke kroppen, fordi takket være deres brug af en person bliver montør og sundere. Uddannelse af visse typer muskler i fitnesscentre - det er ganske udmattende. Miostimulyatory men lige så effektivt at træne og brystfinner muskler og kalv og obliques. En shorts og et bælte på samme tid støtte i en tone flere muskelgrupper. Miostimulyatory værdsætte dem, der har en stillesiddende job, fordi de fjerner rygsmerter og fremme gode arbejdsstillinger. Også positivt at sige om dem, dem, der ikke har nok viljestyrke eller simpelthen ikke har tid til sportsaktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.