SundhedSygdomme og betingelser

Herpes på hovedet: hvad man skal gøre?

Herpes infektion er næppe muligt at overraske nogen i vores tid. Og selv om mange af disse sygdomme er simpelthen ikke taget alvorligt, men det er ikke nødvendigt at ignorere problemet. Mænd ofte kan ses på hovedet af herpes, pungen eller i mellemkødet. Så hvad er risikoen for en sådan sygdom?

Herpes på glans penis: årsagerne til

Genital herpes - et meget almindeligt problem, som mange kvinder og mænd står over for. Årsagen er naturligvis, er en virusinfektion, der er seksuelt overført. Derfor skal det bemærkes, at risikoen i første omgang få folk ofte hinanden seksuelle partnere. Af den måde, i nogle tilfælde, mulig forurening gennem spyt, samt deling af husholdningsartikler, selv om en sådan måde at infektion forekomme relativt sjældent. Det har den værdi og status af immunsystemet hos en person. Hvis kroppens forsvarsmekanismer stærke nok, kan herpes virus ikke ud - de vigtigste symptomer forekomme på grund af lavere immunitet.

Herpes på hovedet: billedet og symptomer

Faktisk sygdommen manifesterer sig meget karakteristiske symptomer, som nødvendigvis bør være opmærksomme. Inkubationstiden kan variere og vare fra 2 dage til flere uger.

Til at begynde på huden af de ydre kønsorganer synes små, boblende udslæt og huden omkring bumser kan rødme og svulme. Den udslæt kan være ledsaget af kløe og brændende meget kraftfuld. Som allerede nævnt, hos mænd vises Herpes på glans, forhuden, pung, i det mindste i skridtet område. Hvis kæmning acne i deres sted kan danne sår, som derefter dækket med en skorpe.

Sammen med dette, er der andre symptomer. Specifikt aktivering af infektion ledsaget af feber, ømhed og smerter i muskler, appetitløshed, svaghed, træthed. Du kan også se en stigning i de inguinale lymfeknuder.

Hvis du bemærker en herpes på hovedet, bør du straks kontakte en læge. Hvis ubehandlet, kan symptomerne forsvinder af sig selv, men i periodiske tilbagefald vil forekomme senere. Desuden kan kæmmede udslæt blive en gateway for bakteriel infektion, som kun vil komplicere situationen.

Herpes på hovedet: Behandlinger

Desværre er moderne medicin ikke, hvordan den fulde behandling - herpes virus stadig i kroppen. Derfor er terapi primært rettet at fjerne de vigtigste symptomer og øge tidsintervallet mellem tilbagefald.

Til behandling bruger antivirale og immunomodulerende præparater , som kan være i form af både tabletter og injicerbare opløsninger. Desuden udnævnte særlige cremer og geler til behandling af berørte områder - sådan medicin lindre kløe og ubehag, samt bidrage til forsvinden af udslæt.

Men herpes på at hovedet ikke vises igen, bør følge de forebyggende foranstaltninger, der er reduceret til sikker sex og sund livsstil. For eksempel med en ordentlig kost, regelmæssig fysisk aktivitet, hærdning, fravær af stress styrker immunforsvaret, hvilket reducerer risikoen for tilbagefald

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.