FormationHistorie

The Amber Room og den version af sin konklusion

Som det er kendt, at historien rummer mange mysterier. Så indtil nu, ikke blevet fastslået, om der rent faktisk var Atlantis. Historien om vores stat har også mange hemmeligheder. For eksempel er det ikke kendt hidtil, hvor Amber Room - et sandt mesterværk af kunst.

I 1701, Frederik den første, King of Prussia, beordrede oprettelsen af en unik undersøgelse. Han måtte der foretages ikke fra en simpel materiale, og rav. Arbejdet blev opkrævet dansk mester Gottfried Wolfram og dygtighed i Gdansk, som specialiserer sig i dette materiale. Cabinet besatte et areal på 50 kvadratmeter. Når du har oprettet Amber Værelset blev doneret i 1716 af Peter den Store, den kommende kejser af Rusland. Det blev antaget, at dette mesterværk vil garantere en venlig alliance mellem Hohenzollern og Romanov dynastiet. Kontoret blev opstaldet i Vinterpaladset. Men da han blev overført til Catherine i Tsarskoye Selo, hvor han afsluttede draw vægmalerier, mosaikker og spejlede søjler. Det har i høj grad udvidet rummet. Som et resultat, ravsyre værelse nummereret 22 paneler af mosaik 4 Jasper, spejl 24 kolonne, 180 små ravsmykker. Hele interiøret er blevet suppleret med krystallysekroner og væg Sconces.

Under Anden Verdenskrig, Hitlers tropper invaderede i Tsarskoye Selo, hvor han var på det tidspunkt den berømte plads. De vandaliseret begyndte at ødelægge et kunstværk. Dog var værelset gemt. Survivor interiør blev demonteret, pakket i kasser og sendt til Königsberg, hvor et rum er blevet indsamlet og udstillet som en national skat.

Efter afslutningen af krigen, sovjetiske tropper ind i byen, hvor der var et stykke af kunst, blev det konstateret, at han var væk. De ledte efter ham, ikke kun i Tyskland, men også i Rusland, Østrig, Polen, Tjekkoslovakiet og Hviderusland, men alle forsøg på at finde ham var forgæves.

Efter krigen har mange forskere foreslået, at Amber Room brændte under angreb af Konigsberg. Men blev fundet beviser for denne hypotese.

Et mesterværk af kunst blev vurderet til $ 50 millioner, så der er en version, som lederne af Det Tredje Rige "kæmpet" for retten til at besidde en relikvie. Det er grunden til hver af dem kunne vinde det for din egen samling.

Nogle forskere har foreslået, at rummet kan være skjult i en hvilken som helst cache arkitektur ensemble "Gauforum" hvor mange undergrundsbaner, kældre, krypter. Men tjek denne version mislykkes, fordi ensemble af oversvømmet, og det cacher ikke har adgang.

Der er også en version, Amber Room ligger på bunden af Vistula-lagunen. En af veteraner fra krigen, sagde, at hans akvarium deling i 1945 sank en tysk konvoj, som var på isen. Det antages, at rummet var der. Men ekspeditionen, på jagt efter relikvier, var ikke en succes.

På trods af at finde en plads ikke kan være på den "sorte marked" fortsætte med at dukke mesterværk elementer. For eksempel har i 1995 på en auktion i London statue af rav blevet solgt, og i 1997 solgte vare rav paneler i Bremen. Hertil kommer, at i det samme år blev han fundet en kommode, står én gang i kontoret.

I dag genskabt i Tsarskoye Selo Catherine Palace. Umiddelbart efter sin restaurering begyndte på en genoplivning af Amber Room. Men der var en ganske vanskelig opgave foran mestre, fordi ingen skitse ikke er blevet bevaret. Det eneste, der har hjulpet på opvågningsstuen - en sort-hvide fotografier. En væsentlig rolle i genopbygningen af relikvier havde den tyske regering, som har givet en betydelig mængde penge. Opdagelsen af Amber Værelset blev et symbol på venskabelige forbindelser mellem Rusland og Tyskland lovede yderligere 3 århundreder siden under regeringstid af Frederik den Første, og Peter den Store. Selvfølgelig ville alle lande i verden gerne have levn. Derfor mysteriet om Amber Room, 3 etableret et århundrede siden, og hendes færden forblive et mysterium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.