Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder pære marmelade skiver. Flere af anbefalingerne og recept

Rainy efterår aften eller i vinterkulden smukke opvarmning og opløftende midler er te. Det kan være sort, grøn, naturlægemidler eller frugt med forskellige additiver. Og det betyder en effekt for sikker på, du har brug for at tjene det med noget lys, solrig og stadig lækker. Som så fine tilføjelser vil jam pære skiver, der bringer mindelser om varm sommer og takket være en gylden farve vil gøre atmosfæren kedelig vinter sol og lyse. Ideelt set, selvfølgelig skal det være et hjem brygget efter gamle familie teknologi bedstemor eller mor. Men hvis dette ikke er muligt, så i løbet af sommeren eller det tidlige efterår, du kan tage sig af vinteren lagre, og skabe deres egen, herunder pære marmelade. Opskriften på sin forberedelse, vist nedenfor, er enkel og klar, at selv en nybegynder at beskæftige sig med det. Lukning et par krukker af denne delikatesse, er der ingen tvivl om, en behagelig teselskab hele vinteren.

Pære marmelade skiver: grundlæggende opskrift

Udviklingen af dette område af kulinariske forberedelser bør starte med meget enkle konfigurationer. Så snart de vil være godt forberedt og bringe det ønskede resultat, kan du eksperimentere lidt med tilsætningsstoffer. Før madlavning pære marmelade, er du nødt til at tage sig af det var fra, hvad hans kok, Skulle t. E. være forbeholdt frugt hårdt nok, at de ikke krybe væk i færd med varmebehandling, samt sukker og emballage. Andel observere 2: 3. Dette betyder, at for hvert kilo af pærer skal bruge 1,5 kg sukker. I fremtiden kan antallet være let forøget eller formindskes afhængigt af personlige præferencer, men det er bedre at starte med denne formel.

Først skal du forberede pærerne. De vaskes, renses, fjernes den midterste og skæres i skiver. Så sprede en dyb aluminium eller emaljerede gryder og fylde med koldt vand. Dens niveau skal være en anelse højere end pærer. Derefter satte ild gryde, og indholdet blev bragt til reflux. For at få skiver af pære marmelade og ikke gøre det til kartoffelmos, ikke bringe dem til beredskab, er det bedre at lade lidt hårdt, men ikke klæg.

Derefter tage en anden skål, hvor delikatesse bringes til den ønskede tilstand. Ideelt set bør det være en stor aluminium skål. Retur sende sukker og 2 kopper bouillon, som indeholdt pærer, bragt i kog og skifteholdsarbejdere skiver. Branden bør reduceres til massen ikke rasede. I denne tilstand, pære bragt til fuld beredskab.

Næste tage sterile beholdere (ideal - halvliters) og skærm i deres vkusnjatinu stramme lukning dækker. Opbevar marmelade bør være i et mørkt køligt sted. Åbent kan bedre rengøre køleskabet.

Pære marmelade med citronskiver

At behandle viste sig ikke kun lækre, men også krydret med zesty syreindhold, kan du bruge lidt af citronsyre. Men en langt bedre passe et par hel citrusfrugt, hakket i små skiver med gejst. Per kilo pærer tage 2 medium citron og sukker (som i den tidligere opskrift). De, der ikke er bange for at eksperimentere, kan det være tilrådeligt at tage et par flere stjerner Anis, ingefær eller kanel efter smag.

Begynd madlavning med citroner. De er skåret i tynde skiver og hæld en lille mængde kogende vand. Der sendes også krydderier og give bryg for omkring en time. Efterfølgende pæren er kogt i den samme væske uden at fjerne citroner. Resten af opskriften er ikke forskellig fra den foregående, men er en mere ædel og retter behandler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.