HjemlighedKonstruktion

Sal enhed i et træhus: Tips og tricks

Køn er et fundamentalt strukturel komponent i ethvert hjem. Og her er det ikke så vigtigt, hvilke materialer gjorde selve bygningen. Enheden gulv i et træhus er lavet som en flerlaget struktur. Det er ganske vigtigt at vælge den rigtige "kage" for sex, som afhænger helt af den efterfølgende et behageligt ophold i hjemmet. Ligegyldigt hvilken type du vælger et træhus, skal gulvkonstruktionen være af høj kvalitet og holdbare. Vigtigt er det, for enhver form for byggemateriale felt den udføres om det samme.

etage apparat et træhus har følgende struktur. Det tjener som grundlag for at binde. Dens opgave er at vægtfordeling hus vægge og gulv i kælderen, samt binding af køn forskydning mellem dem. Piping er normalt lavet af en bar, skal tværsnittet af hvilke være større end 80 * 150 mm. Små og lette bygninger egnet sammensatte træ af plankerne, bankede sammen med hinanden. En sådan afgørelse anses for at være mere stabil, da træet ikke kun deformeret på grund af den indre spænding, men også revnet, og ganske alvorligt. Det anses for at være mere stabil forbindelse mellem brædderne selv, da de er frataget indre spænding, mindre modtagelige for deformation.

Hvis du er interesseret i enheden gulvet i et træhus, er det vigtigt at kende svaret på spørgsmålet om, om der skal udføres behandling af taljen, for at forhindre forrådnelse. At gøre det er nødvendigt. Beskyttende funktioner opfylder perfekt affaldet motorolie eller antiseptisk fra kategorien trudnovymyvaemyh. Til sele holder lige så længe som muligt mellem skinnen og fundamentet skal lægges vandtætte lag, som er almindeligt anvendt tagmateriale.

sal enhed i et træhus kræver installation af forsinkelsen i selen. I dette tilfælde afhænger valget profilelementerne boards forventede belastning per kvadratmeter gulv og spændvidden. Og vigtigt skridt, der sætter strøerne. Det afhænger af, hvilken type gulv isolering, som bruges, og design af det færdige gulv. Anbefalet trin er ikke mere end 600 millimeter.

På steder, hvor opstilling af skillevægge (mellem bjælkerne) bør være ekstra jumper. Isolering til gulvet i et træhus beliggende i strøerne, den såkaldte undergulv. På den placeres vetrovlagozaschitnuyu membran. Varmeisolation er fremstillet af materialer baseret på mineraluld, ekspanderet ler, styrofoam og ekovaty. Den bedste løsning anses mineraluld i ruller. Fra ovenstående er det nødvendigt at lukke dampspærre, og derefter at lægge den afsluttende gulv. Og så ikke så vigtige, elite træhuse er bygget eller simple, alle disse betingelser skal være opfyldt.

Yderligere er det muligt at stable efterbehandling gulvet. Han lavet af tørt pyntede. Dets tykkelse skal være optimal. Afstanden mellem brædder må ikke overstige en millimeter. Nu ved du, hvad der bør være gulvet enhed i et træhus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.