Hjem og familieHusdyr tilladt

Lion-headed kanin: beskrivelse, vedligeholdelse og pleje derhjemme. Dekorative kaniner

Den løvehårede kanin tiltrækker andres opmærksomhed med sit usædvanlige eksotiske udseende. Derfor vælger i dag et stigende antal mennesker repræsentanter for denne relativt nye race som kæledyr. Efter at have læst dagens artikel, lærer du hvordan disse dekorative dyr ser ud og hvordan man ser efter dem.

Lidt historie

På trods af at denne race blev opdrættet relativt for nylig, har specialisterne ikke nøjagtige oplysninger om deres oprindelse. Ifølge en version blev disse dyr opnået ved at krydse glathårede og langhårede kaniner. Ifølge en anden, ikke mindre almindelig teori, er de konsekvensen af en form for mutation. Det eneste du kan tale om med absolut sikkerhed er domineringen af de gener, der bestemmer udviklingen af manen.

På trods af at den første løvehovedkanin dukkede op på belgisk område, blev den generelt accepterede standard, der gælder for alle repræsentanter for denne race, udviklet i USA. I Rusland blev disse fluffy dyr med eksotisk udseende importeret i begyndelsen af 2000'erne og fik straks en hidtil uset popularitet.

Beskrivelse af racen

Disse er små dyr med en trunkeret kuffert, et bredt bryst og en veludviklet krop. På det lille hoved er store plantede øjne og fluffede ører, hvis længde ikke overstiger ni centimeter. Afrundede kinder af små dyr går glat ind i en kort hals, næsten usynlig bag en tyk mand.

Den voksne løvehovedkanin, hvis størrelse forbløffer med sin miniature, har stærke, moderat lange bagben. Babyer, der ikke har været seks måneder gamle, har en kropsvægt på højst 700 gram. En voksen, seksuelt moden prøve vejer mellem 1,5-1,7 kg.

Med hensyn til farve tilladt standarden omkring 60 mulige variationer. Den mest almindelige er lilla, chokolade, sabel, sort og hvid pels. De mest interessante er dekorative kaniner med chinchilla, opal, blå og orange pels.

Karakteristik af karakter

Disse er meget rolige og fredelige dyr. De adskiller sig i klagende karakter. Repræsentanter for denne race er ret aktive og energiske. Hvis det ønskes, kan de lære nogle enkle tricks.

Lionhead dværgkanin er meget beskedent. En gang i et støjende og ugunstigt miljø kan han være meget bange og vise aggression. Med mild behandling udvikler dyret sig hurtigt og manifesterer sig fra den bedste side.

Disse venlige dyr trives godt med både børn og voksne. Men de tåler ikke skarpe bevægelser og tåler ikke at røre ved deres ører, som er fulde af nerveender.

Lionheaded kaniner: pleje

Disse dyr har brug for et forholdsvis rummeligt bur, hvor der er en drikkeskål, en mater, en seng og en toiletbakke. Kaninens hjem kan ikke sættes på træk og i nærheden af varmeapparater. Cellen bør heller ikke udsættes for direkte sollys. Det er uønsket at tillade høje lyde i et rum, hvor en genert løvehovedkanin befinder sig.

Hvor mange bor disse dyr? På mange måder afhænger betingelserne af vilkårene for tilbageholdelse. Under gunstige omstændigheder vil fuzzy venligst ejere indtil 11 år. For at reducere sandsynligheden for problemer med rygsøjlen, styrke rygmusklerne og forhindre udviklingen af fedme, skal dyret sørge for regelmæssige fysiske belastninger. Tre gange om ugen skal et kæledyr bøje tænderne. Dyrets kappe kræver særlig pleje. For at sikre, at det ikke strider i spoler og har et æstetisk udseende, bør det kæmes dagligt. En gang om måneden anbefales dyret at beskære sine klør.

Strømforsyning

Miniatyr dekorative kaniner spiser det samme som deres standardfamilie. Grundlaget for deres kost skal være hø. De kan også fås rå frugt og grøntsager, herunder æbler, pærer, blomkål, salat, rogn, græskar og gulerødder. Fra tid til anden er det ønskeligt at supplere menuen med dyr med friske mælkebøtter og grene af træer. Derudover skal de regelmæssigt give særlige pellets med det maksimale fiberindhold og reducerede proteinniveauer.

Det er vigtigt at udelukke hvidkål, valnødder, kager, slik, rødbeder, kartofler og bageriprodukter fra kosten af løvehovedkaniner. Alle disse produkter er kategorisk ikke egnede til fodring af miniature dyr og fordøjes ikke i deres kroppe.

sundhed

Den løvehovedkanin er modtagelig for forskellige virale og smitsomme sygdomme. Fordi mange af de lidelser, som disse dyr lider under, er vanskelige at behandle, er de lettere at forebygge. Disse fluffy miniature dyr med eksotisk udseende er tilbøjelige til myxomatose, lungebetændelse, infektiøs rhinitis, stomatitis og conjunctivitis. Alle disse sygdomme overføres fra inficerede individer til raske individer.

Også kaniner lider ofte af pododermatitis, scabies og ringorm. Den svage side af alle typer dekorative kaniner er mave-tarmkanalen. De er tilbøjelige til forstoppelse og oppustethed.

For at beskytte dit kæledyr mod de farligste lidelser er det vigtigt at udføre en rettidig vaccination. Dyrlæger anbefaler at lave komplekse forebyggende vaccinationer mindst en gang om året.

Valg af en kanin og de mest almindelige indholdsfejl

Erhvervelse af et lille kæledyr er en slags lotteri. Ingen selvrespektive opdrætter kan trods alt sikre, at en bestemt kanin nødvendigvis vokser et udstillingsdyr, der repræsenterer stammenværdi. Derfor skal de, der ønsker at købe et lille dyr, svarende til almindeligt anerkendte standarder og egnet til avl, vælges fra voksne prøver.

For dem der bare har brug for et kæledyr, kan du købe en lille kanin. Når man vælger det, er det foretrukket at give præference til aktive individer med en klart skitseret mane. Har et kæledyr du gerne skulle være rene ører, næse og øjne. En sød baby har en blød og behagelig til touch ullen.

Mange uerfarne ejere tror ubevidst på, at den løvehårede kanin har brug for regelmæssig badning. Faktisk kan det på trods af den fluffede og lange frakke ikke vaskes. Hygiejniske vandprocedurer er et stærkt stress for dyret, så de skal undgås. Zverek er i stand til at rense sin egen pels på egen hånd.

Nogle mennesker køber et fluffy kæledyr, glemmer at spørge opdrætteren, hvad han fodrede barnet. Derfor begynder de ved ankomsten til et nyt hjem at give dyret uegnede og ukendte produkter. Sådanne udslæt handlinger er fyldt med alvorlige problemer med fordøjelsessystemet. For at undgå eventuelle problemer kan du på forhånd finde ud af, hvad kaninen købte af dig spiste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.