Intellektuelle udviklingFeng Shui

Mascots Feng Shui

Jeg har aldrig været en fan af de østlige lære. I modsætning til mig, min kone var interesseret i Østen, og jeg indrømmer ærligt, ikke tage det en hobby, men ikke afskrækket hende. Periodisk kone fortalte mig om de maskotter Feng Shui, der tilbyder sammen for at hente noget for mig, men jeg nægter ofte indtil indtil de hyppige vanskeligheder i arbejdet. Huset fra tid til anden var der forskellige statuer, talismaner Feng Shui, men jeg kiggede på dem som usædvanlige indvendige detaljer. Jeg er naturligvis, forsøger ikke at vise sin kone vostrevozhennosti, men hun selv begyndte at tro, at min virksomhed forfulgte problemet i virksomhederne. Kunderne havde ikke flere store kontrakter er blevet indgået, og på det tidspunkt af magtesløshed jeg fortalte min kone. Hun ønskede at købe en guddom Ganesha for erhvervslivet, som jeg selvfølgelig reageret med skepsis. I sidste ende er aftalt jeg. På arbejdet, allerede iført amulet for en succesfuld forretning - gud med en elefant hoved. Jeg kan godt lide den første tanke, at statuerne, talismaner feng shui gyldne tudse - alle metoder til underholdning for voksne.
Tre dage senere de kaldte mig tilbage kammerater, og sagde, at de accepterer betingelserne og er klar til at underskrive en kontrakt. Joy kendte ingen grænser. 2 dage senere modtog et par udvalgte forslag samarbejde. I dag panderynken fra duddy-skeptiker, jeg forvandlet til en munter, succesrig forretningsmand, fast at vide, at han har en stærk bagfra og støtte i form af amuletter. For at bekræfte succes, og Gud forbyde det, ikke afskrække succes, jeg spurgte hendes mand til at bestille noget andet fra de værktøjer i Feng Shui. Jeg indså, at lykke - anciennitet maskot, alligevel har jeg ikke finde en logisk forklaring på, hvad en vidunderlig måde for en uge min virksomhed forbedret. Nu, i tillæg til den guddom, og jeg var en tudse feng shui. Min virksomhed er i hastig vækst, selskabet trådte det nationale niveau, og dette, uden tvivl, er den fordel, at mine charme. Ja, selvfølgelig, der er øjeblikke, hvor der er et værk med bemærkelsesværdig nidkærhed, men det er svært at blive tilbage. Nu prøver jeg at lave brugbare gaver til dine venner, som ikke bare udfører en æstetisk funktion, men også opfylder de mere betydningsfulde mål.
Når, ved den måde, du har brug for nogen til at give penge som en gave til en fest, jeg bruge kontanter kuverter feng shui. Når det er nødvendigt at give en lille, men nyttig gave, jeg giver en mønt pung. Mønter Feng Shui, kan du holde på arbejdet, derhjemme. De behøver ikke finde sted. Du vil sandsynligvis møde dem ofte i souvenirbutikker. For eksempel, jeg hober sig op mønter fra amulet. Opsummering, jeg vil gerne sige tak til Feng Shui, jeg ikke kun kvalitativt ændrede hans liv, og selv ændrede sin mening, og det tilladt mig at slippe af med falske stereotyper spidsborgerlige plan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.