ComputereUdstyr

Hvad skal være en gaming tastatur? Oversigt over de mest populære enheder til sande gamere

Moderne teknologi med hver dag mere og mere tilfredse med de avancerede pc-brugere, der passerer, der producerer interessante enheder og gadgets. Tag for eksempel noget så simpelt som et tastatur. Hvis kun et par årtier siden, denne computer kontrol er et stykke af hvid plast, næsten ikke skelnes fra hinanden af hundredvis af forskellige computere, i vore dage, kan hver bruger vælge en "Claudia" for enhver smag og farve. Denne artikel fortæller dig om, hvad der bør være gaming tastatur.

Kun få mennesker fra brugere, der spiller online "shooter" eller en strategi på et professionelt niveau, mindst en gang i livet er der en tvivl om, at det er fra de inputenheder høj grad afhænger af succes og sejr i virtuelle kampe. Og hvis de "avancerede" alle musene har længe været vant til "Avanceret" tastaturer for mange (især indenlandske) gamere er stadig til stede gimmick.

Men på samme tid, ville få mennesker argumentere med, at gaming tastatur er en af de mest geniale og originale computer tilbehør. Men disse enheder er forskellige fra deres kontor kolleger ikke blot en slående design, men også en stor funktionalitet. Sådanne populære producenter geymerskogo udstyr som Thermaltake, Razer og Logitech formår at udstyre deres kreationer yderligere taster, displays og endda fans. gaming tastatur, en gennemgang af, som kan findes i næsten alle seneste nummer af populære pc-titler, fortsætter med at behage sin funktionalitet og udseende er ikke kun hårdkogte gamere, men også almindelige pc-brugere. Lad os se på de mest fremtrædende repræsentanter for disse enheder er dukket op på markedet i de seneste år.

Logitech G19. Gaming Keyboard, har næsten ideel balance mellem omkostninger og funktionalitet. Et stort antal af ekstra funktioner, fremragende ergonomi og fremragende drejelig LCD-skærm gør det til en af de mest populære produkter på markedet for gaming tilbehør i de seneste år. Det er med denne enhed under hænderne på mange berømte hold har vundet internationale turneringer i eSports. Det er denne gadget er blevet en realisering mange teenagere rundt om i verden. På negativsiden af dette tastatur er nødvendigt at foretage en forholdsvis høj pris og en ekstra strømforsyning, uden hvilken mange af de "chips» G19 simpelthen ikke arbejde.

Microsoft Sidewinder X6. Bill Gates selskab har længe været fejret store ergonomiske tastaturer og mus. Men gaming tastatur med baggrundsbelysning i sit arsenal forekomme langt mindre hyppigt. Dog skal det bemærkes, at den Sidewinder X6 var i stand til at vinde kærligheden til brugere ret hurtigt på grund af sin usædvanligt design, god beliggenhed, ekstra knapper og deaktiverer det numeriske tastatur. En behagelig overraskelse for de heldige ejere af dette tastatur vil være i stand til at optage forskellige makroer og justerbar belysning. Blandt de få ulemper er værd kun bemærke en temmelig smalle taster placeret i den øverste række af enheden.

SteelSeries 6G. Dette mærke har i mange år været synonym med kvalitet i verden af spil udstyr. Deres nye gaming tastatur er ingen undtagelse. På trods af den temmelig beskedne og almindelig design (bortset fra et par designs og mærkevarer belysning chips), vil denne enhed overraske sine brugere enorme drift ressource nøgler (dette er opnået gennem innovative teknologier og forgyldte kontakter) og en meget hurtig reaktion på at trykke på. En anden funktion 6G - er evnen til samtidigt at trykke på otte taster. Den største ulempe ved indretningen er den næsten fuldstændige mangel af yderligere funktioner.

Razer Arctosa. Svært at finde i vores verden gamer, der aldrig har hørt om dette mærke. Suppe af brandet har længe været bevist som en meget bekvem teknik og udholdenhed. Jeg var ingen undtagelse, og gaming tastatur Arctosa. Usædvanligt og iøjnefaldende design med fremragende belysning, programmering nøgler og yderligere multimediefunktioner gør denne enhed næsten perfekt.

Det skal bemærkes, at gaming tastatur er beskrevet ovenfor - det er ikke alle de muligheder, der fortjener din opmærksomhed. Der er mindst en halv snes modeller, der kan være den perfekte ledsager for sande gamere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.