ComputereUdstyr

Gendannelse af harddisken

Fjernelse af oplysninger eller svigt af harddisk kan være et stort problem for brugerens computer. Normalt harddisken er bærer og vogter nok værdifulde oplysninger: billeder, arbejdsdokumenter, videoer, som du vil beholde så længe som muligt.

HDD-gendannelse begynder som regel med at identificere årsagerne til problemerne. De kan parres med et fysisk eller logisk skade. Logisk skader medfører en ændring filsystemet format eller sletning fejl til stede i staking tabel, virusangreb og andre faktorer. Gendannelse af harddisken have en logisk korruption, skal udføres, når den nødvendige støtte personale. De kan arbejde i sit atelier, i dit hjem eller eksternt.

Selvfølgelig kan du forsøge at gendanne data ved hjælp af populære programmer, som internettet meget. Men hvis skaden er alvorlig nok til, at en sådan handling kan kun skade.

Gendannelse af harddisken efter formatering: regler

Du skal huske dette - du kan ikke skrive noget, da dette kan medføre et tab af væsentlig data for evigt. Da du ikke kan skrive noget på disken, men du har brug for et sted at gemme data, kan du tage en ekstra harddisk større. På tidspunktet for inddrivelsesproceduren er ganske lang.

Nu skal du vælge det rigtige program til nyttiggørelse. Du skal grundigt tilgang til dette spørgsmål, da det er ukendt, hvad der vil være resultatet af programmet, og vil det være muligt at gendanne data efter det. De mest almindeligt anvendte Easy Recovery-programmet. Mest sandsynligt, vil du ikke være i stand til at inddrive alle de oplysninger, men du vil spare en stor del af det.

Det så sker, at problemet med harddiske i forbindelse med fejl i deres produktion. For eksempel er harddisk WD opsving normalt udføres af ødelæggelsen af de service-data på de magnetiske plader. Hvis en sådan skade er ikke noget problem med restaureringen.

På grund af det faktum, at i de seneste år folk bruger i stigende grad bærbare harddiske, der er et stigende antal fysisk skade på diske. Servicecentret er den mest populære tjeneste af deres helbredelse efter et fald. Med dette kan være relateret en række problemer: beskadigelse af hovedsamlingen, forspænding pladerne i forhold til hinanden, en ridse disk overflader, jamming lejet. Når en sådan skade reparation må kun udføres af kvalificeret servicecenter.

Gendannelse af harddisk brudte sektorer i en anden måde - genoprettelse af dens struktur, er noget af en udfordring. Det bør ikke forsøge at løse på egen hånd, især hvis der ikke er minimum af oplysninger om strukturen og arbejdet i medierne. Denne operation er nødvendig for at fagfolk, der ved, hvad der virker, og i hvilken rækkefølge, der skal udføres. Oplev servicecentret personale, kombineret med det mest moderne udstyr, vil reducere den tid til at udføre denne vanskelige opgave.

I tilfælde af at du beskadige primær harddisk partition, det vil sige, den ene, der er vært operativsystemet, skal du først gendanne den, og derefter formatere og installere et nyt operativsystem. Det gamle system vil ikke længere fungere korrekt, hvis det primære afsnit blev beskadiget. Hvis du ikke er sikker på, om du vil være i stand til at gøre det hele selv, kan du altid søge hjælp fra en kvalificeret tekniker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.