ComputereUdstyr

Bundkort AMD 970: overblik, features og anmeldelser

Antal bundkort og andre komponenter stiger mere og mere hvert år. Nu er markedet er blevet mere klart adskilles. Nu klart synlige budget variationer, multimedier og gamer. Producenter ønsker at skabe et mere sofistikeret enhed, der ville blive afdæmpet marked. Men dette er umuligt, fordi brugerne har forskellige mål og ønsker.

chipset

Baseret på chipset AMD 970, et stort antal af bundkort fra førende producenter. Generelt, praktisk taget er identiske. Forskellen kan findes i de ydre form, parametre, grænseflader. På trods af at chipsettet Socket AM3 + i lang tid syntes, men denne platform er relevant, er det bygget på en masse gaming bundkort, der realiserer en høj ydeevne.

Asus

AMD 970 bundkort fra Asus fik titlen tirade PRO GAMING / AURA. Producent til køber gjorde straks det klart, at foran ham gaming produkt med stort potentiale. Version fås i almindelig papkasse. Front vises selve kortet, da det havde en meget attraktivt udseende.

Bag det var en masse information. Viser nogle funktioner, grænsefladen panelet, og understøttede teknologier. Inde i kassen er en disk med "træ" og softwaren, instruktion, et stik til grænsefladen panel, bro for flere grafikkort, et sæt af klistermærker, bånd og to ledninger med en SATA-interface.

Udseende Asus

Det er svært at sige noget om objektivitet, når foran dig sådan skønhed. Brættet er lavet i de nyeste tendenser i gaming-mode. Sort PCB med elementer af klar rød farve. Der er endda en baggrundsbelysning, som er så elsket i forbinder med et gennemsigtigt låg.

Hvis man ser nøje, "bundkort" AMD 970 fra Asus noget overbelastet komponenter. En af parterne har modtaget et stort antal slots. Radiatorer kraftigt rager op over overfladen, og derfor har en chance for at fange dem, når monteret i huset.

Asus parametre

Det er ikke svært at gætte, at dette er et par af server og Southbridge AMD præsenterede 970 / SB950. CPU soklen der Socket AM3 +, som er dikteret af krystal model. Bestyrelsen understøtter tilslutning af en række processorer på én gang, blandt dem - den populære Phenom II, Sempron, FX og Athlon II.

Det er muligt at sprede "bundkort", for at forbedre systemets ydeevne. Som et resultat, kan processoren køre med en hastighed på 4,7 GHz. Det er en stabil indstilling for den type af AMD FX-9370 chip. Systemet bussen også accelereres ved 330 MHz, og RAM kan fungere ved 2,1 GHz.

Asus anmeldelser

Asus 970 PRO GAMING / AURA - en stor gaming indstilling, der vandt tillid brugere. For det første det faktum producenter, som anvender materialer af høj kvalitet for vores produkter. For det andet var oprindelig en god erklæret parametre. For det tredje, et attraktivt udseende gør det en reel deal.

Medlemmerne noterede den robuste digitale magt delsystem, interessant belysning, som om mange var ubrugelig, stadig ser pænt ud. På grænsefladen panelet har alle de nødvendige slots, lydkort med de særlige teknologier, der forbedrer lyden. Købere kunne lide tilstedeværelsen af ledbånd kort ikke kun for AMD, men for NVIDIA-modeller. Som et resultat, fordelene ved så mange mangler, der blev jævnet med jorden, og finde dem yderst vanskeligt.

MSI

Har udgivet et par muligheder på grundlag af AMD 970. En blev vist så tidligt som 2012, den sidste kom også relativt nylig. Bare om det og bør tale, fordi i modsætning til den første henviser det til gaming modeller.

Kommer "bundkort" i sort og rød emballage. Front intet er angivet i tillæg til modellen. Bag Mere information: særlige teknologier, tilgængeligheden af grænseflader, funktioner. Indenfor, i tillæg til bundkortet passe alle de nødvendige dokumentation, hendes chauffør og forsyningsselskaber. Der er en hætte til panelet, et par SATA kabler og broer for et par af grafikkort. Alt andet i gaven har metallisk mærkevarer badge og plak på døren.

Udseende MSI

MSI 970 Gaming er så cool som den tidligere model. På de sorte PCB synlige komponenter i rødt. Langs kanten af processoren AMD II i Phenom x4 970 kan man se de store radiatorer. Hver komponent har sin plads, så forbindelsen til dem intuitivt let at finde.

På grænsefladen panelet har alle de nødvendige stik, blandt dem - fire par USB 2.0, et par USB 3.0. Kombineret slot til tastatur og mus, en spalte til en internetforbindelse, og så videre. Den effekt opbygget i skema 8 + 1.

MSI parametre

Ligesom den tidligere version, det fungerer på AMD 970 parret med SB950 southbridge. Det understøtter en lang række processorer blandt hvilke - Phenom II, Sempron, FX og Athlon II. Bestyrelsen husede fire slots til DDR3 hukommelse.

Den overclocking potentiale af bundkortet høj. Det gør det muligt BIOS-indstillingerne for at øge systemets ydelse. Den maksimale chiphastighed når 4,6 GHz viser spænding 1.500 V. RAM hastighed stiger til 2,1 GHz.

Kommentarer om MSI

Folk forlader positiv feedback på MSI 970 Gaming. Dette blev i forbindelse med støtte til Phenom x4 970, med lav varme indeks, et godt lydsystem. Købere fejrede praktisk arrangement af komponenter på bundkortet chipset og stabil drift.

GIGABYTE

Kommer dette bundkort i en lys boks. Foran den angivne model, den bageste del af oplysningerne længere. Så beskriver de vigtigste fordele ved denne løsning frem for den anden. Boksen indeholder et par nyttige tilbehør. Ud over de dokumentations- og driverdisketter udviklere sætter bare to SATA par adapter til G-Connector, system knapper og indikatorer. På nuværende tidspunkt er der et klistermærke med logoet fra producenten.

Udseende GIGABYTE

GIGABYTE GA-970-Gaming - dette er et andet spil, "bundkort", der stod i deres udseende. Det er meget lig de to foregående. Igen står vi over for en sort PCB, hvor der er komponenter med en klar rød farve. Der er en mat finish, som hjælper med at skjule kobberkabler. Der er aluminium heatsink nær CPU soklen. Til Phenom x4 970 fra overophedning, øget spredning område, og tæt på de vigtigste radiator er installeret ekstra.

Interface panel fyldt nok. Der er et sted til at forbinde et tastatur eller mus, tre par USB 2.0 og to USB 3.0. Syntes USB 3.1, som er implementeret som stik af type A og C. forbinde Umiddelbart kablet internet, kan du synkronisere akustikken.

Kortkonnektorerne er umiddelbart synlige for fans, der repræsenteres af de fire slidser og to tre-prong. Interessant nok kan blæserhastigheden justeres, hvis den anbringes i en 4-pin slots. Hvis der installeres en køler på 3-benet, spændingen ved denne terminal - 12, og til at styre hastigheden af omdrejninger brug for ekstra adaptere og potentiometre.

GIGABYTE parametre

For at spore effektiviteten af chipset AMD 970, udviklet særlig software UEFI. Han har en masse sektioner, som er den ene eller den anden information. Her kan du prøve at gøre overclocking. Overclock i dette tilfælde er repræsenteret ved en simpel justering. I tillægget er der en mulighed for automatisk overclocking. Det lykkedes at hæve frekvensen til 4 GHz, hvis vi betragter krystaller såsom FX-8320.

Der er flere måder, så du kan hæve driftsfrekvens af bestemt værdi. I lyset tilstand ved 100 MHz, den gennemsnitlige - 200 MHz, og i et ekstremt - 300 MHz. Et sådant skridt er usandsynligt at føre til afgangen af en af komponenterne. Der er også mere raffinerede parametre og deres forbedring. Men de vil have mere end grave i indstillingerne. Generelt, som sædvanlig, kan AMD 970 overclocke op til 4,4 GHz.

Anmeldelser på GIGABYTE

Det er et godt system platform, der har modtaget mange positive anmeldelser. Medlemmer tilstrækkeligt vellykket arrangement af komponenter på brættet, kvaliteten af deres præstationer. Værdi for pengene er virkelig berettiget. Der er alle de nødvendige porte på brættet. PCI Express x16 slots har besluttet at styrke.

På trods af at plus mere var utilfredse brugere. For eksempel var der nogle begrænsninger på hastighed, og der var spørgsmål til de fans. Den vigtigste fordel ved brugere overvejet omkostningerne. For bare $ 100 køberen får et fantastisk spil, "bundkort", som havde et attraktivt udseende, alle de nødvendige komponenter, og overclocking potentiale. Selv uden overclocking alle komponenter viste gode resultater. Især en masse muligheder for at give AMD Phenom 970. chip Takket være ham, var det muligt at skabe en virkelig stærk præstation spilsystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.