ComputereUdstyr

Alle måder, hvordan man finde ud af hyppigheden af processoren

Hvis du nået denne artikel, så højst sandsynligt er du har problemer om emnet. Hvis det er tilfældet, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi analysere i detaljer, hvordan man finde CPU-frekvens, fortælle dem, hvordan man gør det på forskellige måder.

dokumentation

I første omgang analysere den mest enkle og dagligdags mulighed - på den dokumentation, der modtages med købet af processoren. Hvis du har købt en computer i butikken, og tog alle delene på én gang, det fragtbrevet vil indeholde en masse navne. Men fortvivl ikke, alt er meget enkel.

Lad os overveje følgende eksempel. Antag, at du har er indskrevet:

  • INTEL i5-6600 3,5 GHz.

  • Z77.

  • 520 Mb SATA.

  • DDR III 4 Gb.

  • 1 Gb GeForce GTX 420.

Husk, at der er to typer af processorer: Intel og AMD. Det er de virksomheder, der producerer det. Som du kan se i denne liste er der en processor Intel i5-6600 3,5 GHz. Så kan de resterende komponenter foldes og bliver undersøgt i kryptering tilbage. Vi har fundet, at Intel - er navnet på det selskab, i5-6600 - en model af processoren, er det ikke interessant for os også, men den 3,5 GHz - er den clock frekvens.

Husk, hastighed er altid målt i hertz, forkortet Hz Hz eller på engelsk. Præfikset G er "giga", som på sin side betyder 1000 hertz. Heraf følger, at CPU-frekvens er 3500 Hertz.

Så vi regnet ud, hvordan man identificerer CPU-frekvens, men dette er blot den første måde. Lad os vende os mod den anden.

systemegenskaber

I tilfælde af at nomenklaturen for de købte varer, du ikke har gemt, kan du bruge følgende metode, som regelmæssigt arbejder på alle Windows-operativsystemer. Nu skal vi se på, hvordan man finder CPU-frekvens ved hjælp af vinduet "System Properties".

Du kan bruge flere muligheder. Den første omfatter den følgende sekvens af handlinger:

  1. "Start" for at åbne menuen.

  2. På sidelinjen, klik på "Kontrolpanel".

  3. klik på afsnittet "System Properties" i det vindue, der vises.

Du kan også i samme "Start" -menuen bruge søgefunktionen ved at skrive i søgefeltet "Egenskaber System".

På nogle operativsystemer, kan du undgå alle disse manipulationer ved blot at klikke på ikonet "Denne Computer" højre klik og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen.

Så vi var, hvordan man kommer til "System Properties". Nu finde linjen "Processor", tværtimod vil det omfatte det fulde navn på dit system enhed. Og i sidste ende det var skrevet klokfrekvens i gigahertz.

Vi bragte en anden måde, hvordan kan du vide CPU-frekvens via operativsystemet. Men det er stadig ikke ligefrem en komplet liste, så lad os gå videre.

CPU-Z

Nu vil vi diskutere, hvordan man kan finde ud af CPU hastighed ved hjælp af CPU-Z nytte.

Dette værktøj er kun beregnet til én ting: det fortæller i detaljer om CPU installeret på din computer. En væsentlig fordel ved softwaren - det er helt gratis.

Først og fremmest skal du downloade softwaren, så du gå til den officielle hjemmeside og hente sikkert, uden frygt for virus. Når overførslen er færdig, skal du køre installationsprogrammet og udføre installationen. Når du gør dette, bør skrivebordet vise genvejen - klik på det to gange.

Når programmet er åbent, skal du finde fanen «CPU» og vælg det. Før du vist detaljerede oplysninger om din processor. Hvis du undersøger det, kan du finde på «Specification» linje. Overfor hende i gigahertz frekvens vil blive vist.

Dette er den tredje måde at lære Windows 7. CPU-frekvens Men hvis en eller anden grund alle de ovennævnte metoder ikke hjælpe dig til at gøre dette, er der stadig kun én. Han er ikke den nemmeste, men det garanterer absolut de nødvendige oplysninger, så gå efter det.

BIOS

Hvad er BIOS, vi synes, det er ikke nødvendigt at fortælle. Lad os hastighed.

Nu, skal du genstarte computeren, og under hans løb, når en sort baggrund flash etiketter, tryk på knappen Pause for at stoppe startprocessen. I nogle af linjerne få "Main Processor", og ved sin ende finder du frekvens, som også er angivet i gigahertz.

Hvis en eller anden grund denne linje, du ikke har, i stedet for på knappen Pause, trykke på F2 eller Del, til at gå i sig selv BIOS. Der på forsiden, find linjen "Processor Type", og ved siden af det, du vil se frekvensen.

Her, i princippet, og det hele. Ovenfor vi har præsenteret alle mulige måder for at finde ud af, hvad processorhastighed på din computer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.