Intellektuelle udviklingAstrologi

Hvilket år bliver året af tyren? Cyclicity i astrologi

I astrologien, er det tegn erstattet af en anden. Denne cyklus gentages fra tid til anden. Dette er den enhed af verden, dens materielle aspekt. Viden om astrologi giver et fingerpeg om arten og menneskets skæbne. Det menes, at indflydelsen fra planeterne - en magtfuld faktor i livet af korrektionen.

På grundlag af de århundreder gamle observationer var viden om, hvordan man kan påvirke den tegn i dyrekredsen på en persons karakter. På grund af den østlige kalender nogen idé om, at der hvert år er underordnet hans dyr. Cyclicity af astrologi, kan dets struktur ses i særlige borde. I dem kan du se - i hvilket år bliver året for den Okse eller rotter, heste eller hunde.

12-års cyklus

Cyklus - en fælles tidsenhed. I det østlige filosofi, den vægt figur 12. Dette er 12 måneder og de 12 tegn i dyrekredsen. År 12-års cyklus af dyr har navne. Som hver især medfører visse karakteristika, symboler. De indflydelse på begivenheder af året. Lay karaktertræk en person født under tegnet af et dyr.

År 12-års cyklus kaldes: Rotte, Okse, Tiger, Hare, Drage, Slange, Hest, Får, Abe, Hane, Hund, Gris. Hver af dem har sin egen farve symbolik. Sekvensen er som følger: blå, rød, gul, hvid, sort. Hver farve er domineret af en række af 2 år. I en 12-års cyklus, og nuværende symboler 5 elementer. Det vil sige, hvert år har sin egen farve og naturlig effekt.

Hvilket år bliver året af tyren?

År for Ox kommer rundt hver 12 år. Denne astrologi cyklus gentages i mange århundreder. Derfor, for at vide, i hvilket år bliver året for den Okse, er enkel. Østlige kronologi er noget anderledes end den europæiske. Nytår er ikke januar 1st. Det begynder i slutningen af januar til midten af februar. Hvert år har sine egne elementer - træ, ild, vand, metal, jord.

 • 1901 kom 19. februar metal;
 • 1913 kom den 6. februar, vandet;
 • 1925 kom 25. januar træet;
 • 1937 kom den 11. februar en brand;
 • 1949 kom 29. januar jorden;
 • 1961 kom 15. februar metal;
 • 1973 kom den 3. februar vand;
 • 1985 kom 20. februar træ;
 • 1997 kom den 7. februar ilden;
 • 2009 kom den 26. januar, jorden;
 • 2021 vil komme den 12. februar, metal;
 • 2033 kommer 31. januar vand.

Fem naturlige elementer

Hver af de naturlige kræfter er iboende kun til hendes træk. De kan påvirke både egenskaberne af året, og temperament på den person. Hvis du ser, for eksempel, 1973 - det år, hvor Ox? Denne gang vandet element. Eller 1985 - året for den Okse? Her karakteren af de begivenheder, bestemmes træet.

Naturlige kræfter (metal, vand, træ, ild, jord) har deres egne karakteristika. Påvirke forløbet af begivenheder af året. Giv fokusere en persons karakter.

Metal - et symbol på aktivisme, bestemmelse. Fairness og udholdenhed. Det har en iboende aggression, destruktiv kraft.

Land - stabilitet og flid. Realisme, pragmatisme, strategisk tænkning.

Fire - ledelse, kampen for god og retfærdighed. Det bringer glæde, lykke. Men et symbol clairvoyance og lidelse.

Træ - giver fantasien, en forkærlighed for kreativitet. Styrken og bestemmelse, kyskhed og elegance. Det giver visdom, viden, åndelighed.

Vand - intuition, behersket kraft. Rolig, køligt tegn kan forvandle transportøren i et kogende gange følelser blodprop.

farve Bull

Farve som den kraft af elementerne, har den egenskab af året. Fem farver følger hinanden. Så 1973 - året for den Okse? Sort farve vil herske og tonen. Og 1997 - året for den Okse? Rød. Denne farve efterlader sin karakter for hele året.

1961 - Gul

1973 - Hvid

1985 - Blå

1997 - Rød

2009 - Sort

2021 - Gul

2033 - Hvid

metal Bull

Afhængigt af hvad år er året for Ox - sådanne træk, og vil blive vist i mennesker. Metallet vil give styrke og bestemmelse. Sådanne mennesker - kommando ansvar, gode ledere. Metal Bull er i stand til det kunststykke, et stort offer til gavn for familien. Men stædig ude af stand til at gå på kompromis. Meget konservativ, pedantisk. Dedikeret til sin familie. Men ofte hjem tyran og despot. Autoritetstro og bydende bringe lidelse for folk, der elsker ham.

vand Bull

Intellect, analytisk sind er iboende i vand Bull. Han er venlig, ved, hvordan man kommunikerer med folk. Følger karriere vækst. Fuldt givet til hans foretrukne beskæftigelse. Som kan være forsætlig, energisk afhængigt af humør. Eller blød, rolig, tålmodig. Han foretrækker en afsondret liv.

træ Ox

Wooden Bull tavs og meget lav nøgle. Han kan ikke lide at dvæle ved dig selv. Konservative og langsom. Dybt i sådan Bull klogt, i stand til dyb filosofisk diskussion. perioder med rolige alternative byger af aggression og stædighed. Han foretrækker ubetinget lydighed.

Fire Ox

En leder af natur, han er i stand til at forene omkring sig venligt personale. Fire Bull er i stand til at svare for dem, der stoler på ham. Giv ikke strafbart at den inderste cirkel. Fighting kvaliteter, pålidelighed og vilje til at gøre det en stor leder. Dog kan en svær, ikke stå tomme tvister. Jeg er enig kun på den absolutte underkastelse og tillid til hans autoritet.

Jordet Bull

Thrust hårdtarbejdende, en god performer. Langsom, konservativ, pedantisk. Svært at nå mål. Nogle gange går det til hendes liv. Det har en analytisk sind, som vil udføre de jordovn Bull planer. En god familiefar og ansvarlig medarbejder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.