Intellektuelle udviklingAstrologi

Snake Libra mand. Horoskop og karakteristika

Snake Libra - en mand, der i høj grad elsker livet. Han er diplomatisk, taktfuld, forståelse humor, kan endda kæmpe for retfærdighed. Det refererer til alle mennesker nøjagtig. Selskabelighed, venlighed, god smag og evne til at undgå skarpe hjørner i forhold til at hjælpe ham i livet. Det kaldes ofte sjælen i virksomheden. Hans karakter, samt evnen til at tænke utraditionelt, for at hjælpe ham ordentligt sætte sig i holdet. Han satte sig for at være sig selv, mens ikke at afsløre deres personlige vedhæftede filer. Men hvis noget ikke er, som det havde planlagt, under dække af stille mand vil blive vist helt anderledes.

Eventuelle principper, der forhindrer opnåelsen af målene, er denne mand ikke eksisterer. Han foretrækker at beslutte alt på egen hånd og være uafhængig af nogen.

Snake Libra - en mand med en god smag. Han er sentimental og tilsyneladende behageligt. Altid klædt udsøgt. Ikke snakkesalig, mange grund. Han stoler sine følelser, indtryk og sympatier mere end de faktiske forhold, samt rådgivning, dom og andres erfaringer. Han er i stand til at bestemme de motiver for menneskelig adfærd. Dog vil overdreven emotionalitet ikke være nogensinde. Han har en meget veludviklet intuition, så du kan ikke snyde ham prøve. Han er meget velbevandret i livet og bare se alt og alle gennem.

Denne mand altid får alle de tilfælde, som startede før udgangen. Han hadede fiasko. Alt det kræver beslutninger meget hurtigt. Man-slange giver ikke et lån, men en mand komme til hjælp, hvis føler sympati for ham. Hvis han har nogen en tjeneste, bliver han besat og mere pinligt end nyttige. Det er grunden til, før du tænder for ham om hjælp, bør først tænke godt.

Libra-Snake - mand, afhænger af materialet side af livet. Hvis han har brug for penge, vil han altid finde dem. Han kan gøre absolut ethvert job, der ikke er forbundet med fare. Men vi kan ikke sige om ham, at han ikke er doven.

Mand Libra Snake vælger en partner. Han ved, hvordan man håndtere kvinder, og satte sig for at primært tilfredsstille dem, ikke selv, selv om han bliver nødt til at gøre det hele natten.

Ved at vælge et objekt for deres tilbedelse, Snake Libra (han) ser ind i den og hypnotiserende, konstant forbereder en offensiv manøvre. Han starter meget tidligt interesse for pigerne, og hans interesse for det modsatte køn er gemt i fremtiden. Manden er jaloux og intolerante modstandere tendens til udenomsægteskabelig anliggender, selv om han har brug for at beskæftige sig med dette, for at gøre livet harmonisk. En kvinde kan opnå meget af ham dygtige komplimenter.

Horoskop: Vægten-Snake (han)

Den vigtigste kvalitet af Serpent, som blev født under tegnet af Libra - evnen til præcist at bygge planer for fremtiden. Det annoncerer dem ekstremt sjældne. Snake Libra - mand, men foretrækker at bevæge sig i retning succes, nogen uden at afsløre deres planer. I andre det indtryk, at sådanne mennesker succes kommer pludseligt, som et resultat af en alvorlig støbt. Men det er ikke sandt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.