Kunst og underholdningLitteratur

Gail DVOSKIN "Sedona Method" - essensen og anmeldelser

I den moderne verden fuld af stress, er flere mennesker på udkig efter en måde at kvalitativt ændre liv, for at undgå den konstante sygdom på grund af negative følelser. Blandt alle de teknikker og metoder til metoden for "Sedona" navnlig skiller sig ud - det er baseret på en meget simpel øvelse, og mere end et halvt århundrede med at indsamle rave anmeldelser. I dag vil vi tale om bogen Gale Dvoskina, som beskriver brugen af denne teknik, og lad os undersøge de grundlæggende øjeblikke.

Hvordan og hvornår gjorde denne metode?

I 1952, Lester Levenson, en succesfuld videnskabsmand fysiker, blev sendt hjem for at dø efter næste operation. Han var meget syg: hjerte, mave, nerver, nyrer var i en frygtelig tilstand. Ingen forventede, at i stedet for Lester død ville foretrække en anden mulighed - at leve yderligere 52 år, fuldstændig helbredt for alle dårligdomme og nyder hvert øjeblik af livet.

Han vendte sig til en meget enkel teknik, og det fungerede perfekt. Meget snart der var elever og tilhængere, men Lester nægtede at blive kaldt en lærer eller en mentor. Til sidst flyttede han til Arizona og åbnet et uddannelsescenter for uddannelse af undervisere og seminarer. Det er fra navnet på den by, hvor det var placeret, og tog navnet på metoden - Sedona.

Efter at have forladt Lester Levinson i verden andet metodeudvikling den overtog sin følgesvend og nære ven Gail DVOSKIN. "Sedona Method" - en bog om hans forfatterskab, som vil bidrage til at lære denne enkle og effektive teknik.

Alle strålende - bare

"Emotions - det er ikke dig" - det er en af de vigtigste punkter, som du har brug for at forstå fra det allerførste. Hver person kan kontrollere deres følelser, forhindre deres forekomst og at slippe af med dem. Bare processen med frigivelse af følelser - grundlaget for metoden.

"Sedona" metode gør det muligt at slippe af med negative følelser, stoppe og lade dem samle indflydelse dit liv.

frihed eller tryghed opnås ved frigivelse af følelser. De vælger, hvordan man styrer deres liv, hvem du er og hvad du har. Du er fri for følelser af angst, vrede, bitterhed, og manipulatorer ikke kan påvirke dig.

"Sedona Method": 5 spørgsmål magiske Statement

Faktisk er alle øvelserne er baseret på en hoved- og enkel. 5 spørgsmål, du skal spørge dig selv og besvare dem. Vil svare er positiv eller negativ - er irrelevant. Du vil stadig kunne give slip på deres følelser.

Det første spørgsmål. Hvad skal jeg føler lige nu?

Vi er nødt til at fokusere på deres følelser og følelser i øjeblikket. Må ikke vende tilbage til fortiden og ikke tænke på fremtiden, alle de tanker - kun "her og nu". Forstå fuldt, "sortere" med deres følelser og deres vælges for det videre arbejde er den stærkeste.

Det andet spørgsmål. Kan jeg tage denne følelse?

Overvej valgt følelse på alle sider. Tænk over, om det har ret til at eksistere. Overvej, om du vil leve med denne følelse. Ønsker du det til at påvirke dit liv?

Det tredje spørgsmål. Kan jeg lade gå af denne følelse?

Hvis du føler, at du kan give slip på denne følelse lige så let som at gå glip af håndtaget på hånden eller udløse en snørebånd, siger "ja." Hvis svaret er "nej" - ikke noget problem. Her er det vigtigste - ærlighed med dig selv.

Spørgsmål fjerde. Skal jeg ønsker at give slip på denne følelse?

Tænk over hvordan du vil være bedre - den følelse eller ej. Hvis svaret på dette spørgsmål er ja, bare spørge dig selv den femte og sidste spørgsmål: "Hvornår?" Bedste svar: "Hvem", men er sådan, at beslutningen udskydes. Dette er normalt.

Disse 5 spørgsmål, du skal spørge dig selv, så længe du ikke besvare det første "fred, tilfredshed." Først efter denne øvelse er afsluttet. I første omgang, kan du bruge en masse omgange, men hver gang at give slip på de følelser bliver lettere.

nedsænkning teknik

Fremgangsmåden til "Sedona" bruger en anden teknik - dyk. Når du har brug for at slippe af en stærk, længe siden spises i hemmelighed har det bedre end ham ingen måde. Men at lære at dykke, når mestrer kunsten at befrielse.

Til denne øvelse anbefaler vi en afslappet miljø at koncentrere sig. Relax and begynde at dykke. Spørg dig selv disse spørgsmål:

1. "Hvad er dybden af denne følelse?"

2. "Smog (la) jeg bevidst trænge ind i dybden af denne følelse?"

3. "Smog (la) Jeg havde denne følelse i dyk?"

Jo dybere du dykker, jo mere skærpet følelse. Men når du når frem til "hjerte", du omgiver stilhed, ro og varmt lys.

Ni følelsesmæssige tilstande: trappen

Så hvad er metoden til Sedona? Dens essens ligger i frigivelsen af negative følelser. De - ligesom papirkurven, der ophobes i skabet. Ligesom alle unødvendige, negative følelser hindrer strømmen af energi. Jo mere "ting" i en persons følelser, jo lavere "følelsesmæssig stigen" det er, og jo mindre nydelse af livet.

I et særskilt afsnit i bogen DVOSKIN G. ( "Sedona Method") identificerer ni følelsesmæssige tilstande. Arbejde på udgivelsen, kan man gå op, gør os føler bedre ved at komme af med tung negativ ballast.

"Følelsesmæssig stigen" består af "faser" af:

9. Apati.

8. Tristhed.

7. Frygt.

6. Lust.

5. Vrede.

4. Pride.

3. Courage.

2. Vedtagelse.

1. Lindr.

Folk, der har opnået fred, - den mest glade og lykkelige i verden. Dette er ikke nogen overdrivelse.

Resistance: farlig intern fjende

Folk elsker og godt i stand til at komplicere tingene, især dit liv. "Sedona" - en metode, der vender tilbage til enkelheden i tanke.

Farlige intern fjende af mange mennesker er modstanden. Vi har plantet den idé, at du har brug for at svømme mod strømmen for at opnå gode resultater. Vi er vant til, at alt i dette liv er givet med stort besvær, og der er ingen anden vej. Hvis noget forekommer naturligt som et urværk, - er inkluderet i "modstand" regime.

Mennesket i naturen - at være fri og uafhængig. Ingen kan lide ordet "bør", "must", "bør". Hvis du lægger en sådan ramme, vil modstanden begynde selv når en person forstår, at for at gøre det på en eller anden måde korrekt.

Men ikke kun det omgivende konstant forsøger at påtvinge deres individuelle synspunkter eller ansvar. Hvis du gør dig selv, kan man opnå et tab af motivation og nydelse af livet. For eksempel, du har arbejdet på et projekt som det, men på et tidspunkt træt. I stedet har råd til at "nulstille", var du beordret til at arbejde på dig selv. Kun én sætning: "Du er nødt til (skal) gøre det" - og al den modstand processen kører.

Modstand er meget svært at vinde eller bedrage, men at slippe af med det nok, samt fra nogen følelser. Bare spørg, og ikke angiver.

Træ restriktioner

I den ene sektion, forfatteren giver et meget grafisk eksempel for at vise, bør du arbejde på først. Gail sammenligner den imaginære grænse for træet. Hvis vi tager et træ og tage et nærmere kig på det - kan du se de "atomer", der har en persons tanker.

Blade - en personlig følelse. Filialer, som de vokser - ni følelsesmæssige tilstande. Behov for godkendelse og kontrol af omgivende dreje ind i en imaginær træstamme. Behovet for sikkerhed og dets kontrast (dødsdrift) - er det vigtigste rod, der går dybt ned i jorden (ønske om uafhængighed og aspiration til enhed).

Hvis en person er indstillet til at udrydde den imaginære træet og se sindsro og fred, som gemmer sig bag det, bør du starte med de vigtigste rod. For at gøre dette i bogen, som øvelser baseret på fem hovedområder.

Korrekt målopnåelse

Fremgangsmåden til "Sedona" trængt selv i den kult filmen "The Secret", som Gail DVOSKIN aktier med publikum hemmeligheden om korrekt målopnåelse. I denne bog, det tager et par kapitler. Det er vigtigt at lære at slå ord op med henblik på formuleringen, og ikke kun. Vi kan antage at det er en særskilt art.

De to vigtigste ting, som vi altid skal huske:

1. Formålet med behovet for at skrive ned på papir. Så den kraft af begær vil stige flere gange, trække den ønskede i dit liv.

2. Visualiser målet. Forestil det i alle detaljer, føler. Og derefter slippe.

Næsten alle mennesker oplever på bekostning af, hvordan at realisere målet. Men ikke behøver. Alt, hvad der kræves, er angivet i de to afsnit ovenfor.

Hvad får "Sedona" (metode) anmeldelser

Hvordan ville folk ikke modstået denne metode vil arbejde på det. Anmeldelser af mennesker, der tog fordel af denne teknik siger, at livet får bedre. Simple øvelser kan gøre enhver, der vil gøre en lille indsats og vil give det mindste lidt tid.

"Sedona" - den anvendte metode og anbefale til andre sådanne succesrige mennesker, som Brayan Treysi og Steve Pavlina.

Writer og psykolog Dzhon Gray taler positivt om den procedure, på sin hjemmeside som en effektiv måde at opnå følelsesmæssig og mental frihed.

Bestseller forfatter af "Chicken Soup for the Soul" Dzhek Kenfild fra denne teknik i glæde. Han bemærker nemme øvelser og håndgribelige resultater på meget kort tid.

Måske var det "Sedona Method" - dette er nøglen til fred, selvudvikling og lykkeligt liv, så du har brug for ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.