TravelingHoteller

Wellness "Upper Volga" pension: medicinsk profil, placering, priser og fotos

Russisk feriesteder i de seneste år, er ekstremt populære blandt vore landsmænd. Velkendt kultur, dybe floder, majestætisk natur, ingen sprogbarriere og rimelig pris tiltrække turister. Kort sagt, alle disse bidrager til de centrale punkter er komfortabelt hvile og positive følelser.

Dyk ned i den rige russiske historie, med sine århundredgamle traditioner og fuldt ud at opleve charmen af naturarven kan være i Konakovo område, hvor sundhed "Upper Volga" pension. Den apotek vil fortælle dig en interessant og informativ information om interessante steder i vores land, og hold spændende udflugter langs kanten.

Geografisk placering og generel beskrivelse

Pension positivt med sin placering. Det er beliggende på bredden af den maleriske Volga-floden, 110 km fra hovedstaden i Rusland - Moskva. På det store område på 30 ha vokse hundrede år gamle fyrretræer, der skaber en helt speciel atmosfære af friskhed. Omgivet af rigelige vegetation, kan gæsterne nyde en uforglemmelig weekend. Det skabte gunstige betingelser for vandreture, skiløb og sightseeing ferie.

Pension "Upper Volga" (Tver-regionen) med en bred profil giver medicinske og sundhedsmæssige ydelser. Og for autotravellers giver sikker parkering. Det er praktisk at få her som deres egen transport på Leningrad motorvejen og med tog eller bus. Det tager ikke mere end to timer.

placering

en 9-etagers bygning blev bygget på campus, flere 2-etagers og enetages huse og et sommerhus med fælles faciliteter. I de standard værelser finder du komfortable møbler, badeværelse, køleskab og TV. Suites udstyret med aircondition og en bar.

Gæsterne kan anmode om ekstra seng - seng. Seasonal hytter er udstyret med senge og sengeborde. Der er en delvis bekvemmeligheder (et badeværelse i en separat bygning på gaden). "Upper Volga" pensionat tilbyder høj kvalitet daglig rengøring på alle områder.

catering

Hastigheden, uanset valg af plads kategori, omfattede tre måltider af typen "buffet". Hotellet har en hyggelig spisestue med to haller til 600 pladser. retter af russiske køkken er vist i menuen. På bordet en masse greens og grøntsager på ethvert tidspunkt af året. Elskere af sød og stivelsesholdige fødevarer venter utroligt lækre boller kager, tærter og andre kager. Komplekset markerede sted med grill til selvforplejning.

strand

"Upper Volga" pensionat ligger i nærheden af reservoiret. Kystlinjen er udstyret med strandudstyr og vandsport. I nærheden er der en lystbådehavn til både og yachter. På stranden kan du ikke kun solbade og svømme i floden. Desuden vil gæsterne kunne drive fiskeri, og efter en god fangst til at koge suppe. Under varmere opererer udendørs bar. Regelmæssigt i institutionens muntre program.

medicinsk behandling

Hovedformålet med kurstedet - terapeutiske behandlinger og diagnostik. "Upper Volga" pension feedback fra de besøgende i lang tid får positiv. Gode og venlige ord rettet lydhøre og kvalificerede læger.

Mange efter en fuld terapiforløb igen smag for livet, slippe af med den tunge byrde af sår. Takket være de professionelle procedurer for at få styrke og genvinde deres følelsesmæssige tilstand. Terapi sessioner er ikke kun i fysisk terapi og terapeutisk massage, er det også et moderne fitnesscenter, sport, fitness, dampbad og fysioterapi.

For gæster året rundt arbejde terapeut kontorer, psykolog, neurolog og børnelæge. Accepteret små børn med forskellige sygdomme, forberedt til dem et kursus af effektive og sikre behandlinger. Her behandlede folk med avancerede neurologiske patologier, akutte forkølelser, åndedrætsorganerne og fordøjelsessygdomme.

Karakteristik af tjenester

"Upper Volga 'pensionat med behandling - en multi-purpose sundhedscenter, der tilbyder et rigt udvalg af tjenester. Skabt gunstige forhold for børneunderholdning. Udstyret med en vidunderlig by med en gynge og en vandret stang for børn og teenagere, med et maritimt tema.

For maksimal komfort legepladser bygget for besøgende i forskellige sportsgrene (tennis, bilyardomo, bordtennis, badminton, volleyball). Et fitnesscenter, hvor alle vil være i stand til at bringe sin krop for med hjælp fra en instruktør.

"Upper Volga" pensionat på sit område har et stort bibliotek med en læsesal. Værker for film og koncert værelse og et postkontor. Du behøver ikke at gå uden for hotellet for fødevarer, kan alt dette og mere kan findes i butikken, som blev bygget i hotellet.

Daglige ture er lavet med båd på floden Volga. Guides vil fortælle og vise fantastiske steder i den antikke Tver, da du besøge de mange museer og gamle palæer. Efter en fascinerende tur tilbyder underholdning begivenheder i et pensionat med sange, vittigheder og diskotek.

Glem ikke om forretningsrejsende. For vigtige møder eller forhandlinger tilbyder et mødelokale med et rundt bord og den nødvendige tekniske arsenal. Under forretningsmæssige begivenheder Personalet kan arrangere frokoster og drikkevarer.

Fascineret af oplysningerne? Så gør dig klar til at rejse og fest på energien i dette vidunderlige sted. Tør tekst aldrig give helbredende kraft resorts. Uforglemmelig weekend væk fra byen travlhed og bekymringer give "Upper Volga" pension. Priser for overnatning - fra 2000 rubler. per nat, herunder måltider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.