SundhedPræparater

Det stof er "lactase Baby"

Præparat "Lactase Baby" er en yderligere kilde af lactaseenzym. Udpeget middel til at eliminere mangel på dette enzym hos børn fra fødslen til syv år. En kapsel indeholder syv milligram (syv hundrede enheder) enzym. Yderligere ingredienser: mellemkædede triglycerider, maltodextrin.

I det første år af et barns liv en af årsagerne til fordøjelsesbesvær er laktose intolerante (manglende). Lactosen er lactose. En stor mængde af dette stof er til stede i human og bovin mælk, samt i modermælkserstatninger. Manglende synes at reducere aktiviteten af intestinale enzym - membran fordøjelse. Dette enzym er involveret i nedbrydningen af lactose. I praksis er der forskellige årsager til forekomst af tilstanden. Skelne primære svigt af spædbarn typen sekundær svigt i forbindelse med beskadigelse af enterocytter når nogen sygdom, og forbigående funktionel mangel. I alle disse tilfælde yderligere vist lactase (enzymet).

Behandling med enzymatiske midler eliminerer de vigtigste kliniske symptomer på lactose intolerance, medens laktation. Brug af præparater som yderligere enzymkilder fungerer som et alternativ til at vælge den blandede forsyningskredsløb hjælp af laktosefri blandinger. I dette tilfælde, det tager mindre tid til klinisk udfald, der gør det muligt at øge mængden af mad. Det stof er "lactase Baby" viser børn, der er flaske-fodret.

Medicin bruges fra fødslen til syv år for at sikre bedre absorption af produkter, der indeholder mælk, med dårlig tolerabilitet. Påføringsorgan forebygger manifestationer såsom spasmer i tarmen, flatulens, skummende, sur lugt, afføring, diarré, manglende vægtforøgelse. Det stof er angivet, og med enzymet mangel hos børn i det første leveår på baggrund af den umodenhed af de relevante systemer.

Det betyder udviklet i overensstemmelse med de behov, som børn i en tidlig alder. Dosering "Lactase Baby" repræsenteret i en optimal minimum formular. Dette hjælper med at forhindre tab af nyttige egenskaber under opbevaring. Derudover funktionerne nem brug.

Børn under et år forberedelse "lactase Baby" manual anbefaler en dosis på én kapsel i én fodring. Midler tilsættes til den første del af udtrykte præ-mælk eller mejeriprodukter måltider. Fodring anbefales at starte efter et par minutter.

Børn fra et til fem år stoffet "lactase Baby" føjes til varmen indholdet af mælk mad.

Doseringen til børn fra fem til syv år, afhængigt af mængden af mælk, et gennemsnit på to til syv kapsler. Hvis barnet er vanskeligt at sluge kapslen, hvis indhold opløses i uopvarmede fødevarer, der indeholder mælk.

Det er kontraindiceret i tilfælde af intolerance af komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.