Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan laver mælkesukker?

Mælk sukker - er den sødme af sovjetiske børn, som for ham var klar til at give alt. De dage er for længst forbi, og valget af chokolade er blevet så stort, at på denne lækker kok derhjemme, og ingen tænker.

Sandsynligvis hver af os mor eller bedstemor kogt mælkesukker. Så hvorfor ikke prøve at gøre det selv? Det er simpelt og let, men meget velsmagende.

Hvad vi har brug for processen med at gøre denne vidunderlige godbidder?

  • Tre kopper sukker.
  • Et glas mælk.
  • Spiseskefuld smør.
  • Rosiner og peanuts (eller valnødder) - på forespørgsel.

Antal hovedingredienserne (mælkesukker) kan ændres, men overholdelse af forholdet 1: 3 bør være obligatorisk.

stadier madlavning

Præ-forberedt og forvasket beholder, hvori du kommer til at koge mælkesukker, sætte alle ingredienserne. Til dette velegnet dyb pande med belægning (non-stick). Sæt servicet på komfuret på en lille brand. Så snart mælkesukker begynder at koge, reducere det og lad det koge indtil kogt delikatesse. Men glem ikke at konstant at komme i vejen, så vores sødme ikke overophedes.

Bemærk, at det er meget vigtigt i forberedelsen af denne lækker til sukkeret er helt opløst, ellers ikke får, hvad du ønsker. Det bør være krystaller.

Nu skal du tjekke rede mælkesukker. For at gøre dette, drop lidt af den resulterende blanding på en tallerken og efter et stykke tid for at se, om det vil dræne fra det eller ej. Hvis det er frosset, derefter kogt sukker er klar, hvis ikke, er du nødt til at koge igen.

Så tag en dyb skål og smøre sin lag smør. Hvis du ønsker at gøre din delikatesse var ligesom sorbet i butikken, og derefter sætte på hendes nederste ristede jordnødder eller rosiner (men du kan gøre begge dele), og fyld op med kogt sukker. Alle, der er nu overladt til at vente til den er afkølet. Den sødme af sovjetiske børn klar. Efter afkøling pænt lirke hele massen af en kniv og skær den i stykker.

For fans af noget usædvanligt kan tilberedes frugtsukker (samme kogte, men med tilføjelsen af frugtskaller).

For at gøre dette skal du bruge:

  • En kilo sukker.
  • Appelsinskal.
  • En halv kop mælk (du kan tage cremen).

Placer over medium varme en pande og hæld i det en kvart kop mælk. Så, hæld sukker og bringe alt i kog. Men husk at jævne hindre blanding. Vente, indtil al væsken er fordampet. Sukker bør få smuldrende.

På dette tidspunkt, skal vi skære fint vaskes appelsinskal. Du kan bruge køkken saks. Efter sukkeret begynder at brune, er det nødvendigt løbende at røre sin forberedelse var ensartet. Hæld derefter i den resterende mængde mælk (ca. 3/4 kop) og sætte appelsinskaller. Fortsæt med at koge sukkeret før al væsken er fordampet.

Derefter i smurt skål spredt resulterende blanding og give det til afkøling. Så også klippe det i stykker eller bare en pause.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.