HobbyHåndarbejde

Hook Hare: diagram beskrivelse af

Toy kaniner - søde og søde souvenirs, hvorfra nogle gange ikke tage øjnene fra. Disse dyr er meget glad for børn, t. Til. De legemliggør venlighed og hengivenhed. Hook Hare passe hurtigt og nemt: at udføre arbejde under kraft selv nybegyndere nål kvinder.

Materialer og redskaber

De vigtigste elementer af arbejde, når strikning er, selvfølgelig, garn og krog. Forbrug af materialer afhænger af størrelsen af det færdige produkt. Før du begynder, skal du sørge for at have på hånden følgende ting:

 • hook passende antal;
 • Garn flere farver, fortrinsvis acryl;
 • øjer begrænseren;
 • stifter engelsk ;
 • med et bredt snørehul stitching dele;
 • fyldstof (sintepon eller hollofayber).

værktøj og materialer omkostningerne er små, der tillader dig at lege med deres hænder, uanset hvad betyder en needlewoman.

Hvad du behøver at vide?

For at gøre arbejdet, er det ønskeligt at kunne strikke de grundlæggende elementer, der allerede er godt modtaget. Du kan finpudse dine færdigheder til en tyk garn. Strikket legetøj består normalt af:

 • sting, som anvendes til at starte og kontinuitet af strikning;
 • kolonner uden sc (sc);
 • nakida forbinder stænger med og uden;
 • søjler med et sc (CH);
 • tilsætninger (2 fm i én base);
 • fald (2 fm knyttet sammen).

Oftere begynde at arbejde med implementeringen af ringen amigurumi, teknologi, som er let at mestre.

Den indledende løkke og overgangen til den cirkulære strikning

Efter valg af garn og de tilsvarende kroge begynde at strikke kroppen. Så vores produkt - kanin. Hook bliver nødt til at fange tråden, så den passerer gennem den indre overflade af ringen. At udføre den, danner en cirkel i håndfladen afledt fra spidsen af tråden og træk den gennem løkken Benyt en EP.

Nu ringer mere eller mindre fast. Det er fortsat at strikke 6 kolonner staldene og lukke cirklen.

Hvordan man binder en krog hare: organ

Efter lukningen af den første serie af kolonner i ringen strikke BN en luft lift loop og er strikket af to hængsler ved bunden af hver søjle BN forrige række. Fortsæt med at foretage justeringer til næste runde, mangler 1, 2, 3, og så videre. D. Sc indtil antallet af loops når 36. Følg derefter 2 rækker uændret. Kroppen afsluttes i træk fald i 10 rækker. I slutningen bør forblive 6 kolonner staldene. I løbet af strikning glem ikke at jævnt fylde fyldstof stykke.

Det har fået stammen Bunny krog arrangement med skabelsen er normalt altid bygget på denne måde. For at øge størrelsen af de forventede legetøj, Gør mere af stiger.

Udførelse bunny hovedet

Hvert nyt element vil begynde og slutte meget på samme måde som andre dele af kroppen. For at udføre formehovedet amigurumi ring med 6 kolonner BN. Provyazyvayte to fm i en løkke, at overholde reglerne i udførelse af stigninger: .. I den første række i hver kolonne, den anden efter en i den tredje efter to osv Antallet af fm i sidste omgang - 42, du kan nu begynde at gøre subtraktion til den oprindelige 6 BN søjler. I processen med at strikke indersiden af hovedet gradvist tilføje fyldstof. Ved afslutningen af tråden forlade tilstrækkelig længde til yderligere tværbinding.

Forundret, hvordan man binder en krog hare? Det var meget lettere end forestillet sig. De vigtigste elementer er forbundet, udføre en venstre fod, og ørerne af de fremtidige legetøj.

Kaniner krog: beskrivelsen af fanerne

Håndterer 19 vil bestå af rundtgående rækker, som igen starter fra de 6 søjler i BN amigurumi ring. Vinde 2 rækker udføres, antallet af loops 15. Knit skulle nå en cirkel uændret, og gradvist at mindske: 5 serier af 12 kolonner strik BN, fra 6 til 18 - 10 bar BN, ende løkker 5. I processen, en del syntetisk polstring eller fyld hollofaybera.

bør være en kæde på 7 til dial sting, derefter holde sig til det følgende skema til udførelse bagpoterne:

 • en anden sløjfe af krogen 4 provyazat kolonne 3 stoblika BN og BN i den tredje sløjfe;
 • vend arb;
 • 4 kolonne BN, BN 2 kolonner - få 14 fm.

Anden runde starten for at opnå yderligere provyazat 4 BN kolonne, tilsætning af 3, 4 kolonne BN, 2 addition. Antallet af elementer når 20 og er uændret et par omgange. I tredje række er udført fm og forbinder barer, skiftevis dem i størrelsesordenen 4 forbinder artikel 10 kolonner BN, 6 forbinder kunst ..

Hvis det er planen, at legetøj kanin, hækling lavet, bør være i stand til at stå, holde sig til denne anbefaling: provyazyvayte fjerde runde søjler staldene, omfavne ikke hele løkken, men kun dens bagvæg. Den femte række er den samme, men ved sin ende, indsætte bunden af brættet i den indre nedre del af benene.

Den sjette række indeholder 3 fm, 3 fald i træk BN og 8 kolonner. I næste runde strikkes yderligere 6 stænger sammen, vil elementerne være 11. 8-9 antal antallet af loops er ikke ændret. For maksimal stabilitet af foden stramt fylde fyldstof. Tildele yderligere 3 rækker, påføring af en ensartet reduktion og lukke sløjfen.

Performing ører og hale

Godt hvad en kanin vil undvære de charmerende og lange ører? Valg af ordningen af dette element afhænger af den type af ønskede længde needlewoman ønsker at få et resultat. Vi læser i artiklen legetøj ører er af medium størrelse. Om nødvendigt øge antallet af primære sløjfer.

Arbejdet vil bestå af kun to rækker:

 1. Kæden af 10 luft loop, er den anden sløjfe strikket af krogen bar BN i det følgende - kolonne 4, BN, 3 forbinder søjle 6 cN og kolonner med et sc.
 2. Rotere drift og udfører: CH3 forbindelsessøjle, 5 bar BN, BN 1 forbinder kolonne. Den første række er afsluttet, i alt de 23 elementer.
 3. Afslut arbejde provyazat: 5 forbinder fm, BN søjler 13 og 5 forbinder fm. Tilsvarende er den anden øre foretages.

Mange strikkede toy-dyr er sammensat af de samme elementer. For eksempel halen - en integreret del af de fleste dyr. Som for hare, her needlewoman har et valg: at knytte en lille bold eller udføre en fluffy hale i en lille pom-pom.

For detaljer, skabe en strikning amigurumi ring af 6 barer BN i næste række, gør gevinsten til 12 kolonner i BN. Et par omgange forlade uændret, og slut strikning fald indtil 6 fm. Glem ikke at tilføje et fyldstof.

For at gøre en pom-pom, tage den vigtigste farve garn og pak dem ind i en gaffel eller pap, fjern forsigtigt og bundte tværs. Side base kan skæres og danne en flot bold.

De sidste trin

For at vurdere proportionaliteten gjort til en del af de legetøjselementer forbinde sammen ved hjælp af stifter. Hvis resultatet er en fryd for øjet, gå videre til en mere sikker montering - tværbinding. Alle elementer, undtagen ørerne, er fastgjort på kroppen ved hjælp af alle trådene tilbage. For de bedste resultater, skal du følge de råd af mestre:

 • ører er syet til et punkt af hovedet;
 • forreste og bageste ben er fastsat på grundlag af fælles par.

Efter syning forblive detaljer at udføre broderi ansigter: fremhæve øjenbryn, mund. På benene kan også gøres dividere slagtilfælde. Som øjet kan bruges små sorte perler eller runde knapper.

Det ser ud til, at arbejdet er afsluttet. Og det kan være sandt. Men hvis en flyvning af fancy ikke stoppe der - vi ønsker at se noget mere subtil og smuk i design legetøj - tænke over beklædningsgenstande. Det vil have en interessant og original kanin Tilda. Hæklet er let at knytte en lille sundress og sko til små dyr. Bruge noget garn, engagere resterne af forskellige farver. Ikke at forveksle med den størrelse, strik stof kontrol.

Hare krog passe en eller to nætter, og vil være en fryd for øjet i længere tid. Saml alle deres kreative ideer, materiel op på garn, hæklet, tålmodighed og godt humør til at gøre en reel mini-mesterværk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.