ComputereNetværk

"Klassekammerater": hvordan du installerer og bruger programmet?

I dag vil vi lære, hvad der udgør "Klassekammerater", hvordan du indstiller det samme navn ansøgning og bruge det i fremtiden. Faktisk er dette spørgsmål er vigtigt for brugerne. Efter alt, at nytten af sociale netværk til at forenkle arbejdet med webstedet. For brugerens bekvemmelighed. Lad os prøve at finde ud af så hurtigt som muligt med den opgave. Det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast.

Hvad er det?

Men til at begynde med, hvad er "Klassekammerater". Sådan installerer den app af samme navn - det er en anden samtale. Hvad vi i dag vil have en aftale?

Selvfølgelig, "Klassekammerater" - et socialt netværk. Det er almindeligt i Rusland og bruges til formidling om de brugere verden over. Her kan du læse nyheder, dele filer, play applikationer, og så videre. Generelt på enhver mulig måde at tilbringe fritiden og tale med andre brugere. Registrering er gratis og tilgængelig for alle. Meget glad, ikke? For at lette arbejdet med det sociale netværk, blev det opfundet af en særlig applikation "Klassekammerater". Sådan installere det på dine gadgets? Lad os prøve at forstå dette!

downloade

Den første etape - download-installatør. Uden det kan du ikke. Det er bedst at udføre denne handling direkte fra den officielle hjemmeside "Odnoklassniki". Her kan du vælge den platform, som vil blive installeret - en computer, telefon eller planeter. Dernæst downloade en lille installationsfilen og fortsætte med at arbejde med det.

For eksempel, er opmærksomme på den "computer" version af hjemmesiden "Odnoklassniki". Sådan installeres et program på din "maskine"? Bare dobbeltklik på den for at starte installationsprogrammet, som netop er blevet indlæst, og tryk derefter på hele tiden, "Næste". I sidste ende vente til slutningen af processen.

For at installere "Klassekammerater" på skrivebordet, på en af de stadier af afkrydsningsfeltet installation kontrolleres. Direkte overfor indskriften "For at placere en genvej på skrivebordet." Nu ved afslutningen af den proces, du vil være i stand til at udføre lanceringen ved at klikke på den tilsvarende ikon på computeren. Ikke noget kompliceret, ikke?

smartphone

Til smartphones og tablets vil trop downloade installationsfilen fra særligt opdateringsprogram. Det kaldes - "Klassekammerater". Sådan installere det på din gadget?

Processen svarer til, hvad der var tilfældet med computeren. Bare vælg dit system ( "Android", "windose" og så videre), vente på download (bemærk, for dette skal du have forbindelse til internettet), og derefter køre den downloadede dokument. Ved at følge enkle råd installatørens, fuldføre handlingen.

Det er ønskeligt, så snart installationen kommer til en ende, straks genstarte din gadget. Alligevel er det - en smartphone eller tablet. Det vigtigste er, at programmet kan begynde at "flyve" uden denne handling. Nu ved du, hvordan du installerer programmet "Klassekammerater" på din teknik. Men det er ikke alt det vil tage brugeren.

Tredjeparts websteder

Ærligt, ikke nødvendigvis gør downloade installationsprogrammet "Klassekammerater" direkte til hjemmesiden af samme navn. Nogle gange kan du bruge en anden hosting. Det vigtigste er, at det er bevist. Efter alt, under det samme program ofte skjule alle mulige vira.

I øvrigt et par ord om applikationen "Klassekammerater". Sådan installere det på din smartphone eller tablet, hvis den oprindelige installationsfil er downloadet til en computer? For at gøre dette, bruge USB-kablet eller Bluetooth-forbindelse. "Loop den" gadget på det tilsvarende dokument, og derefter gå til den adresse, hvor du lægger ham (direkte med dit udstyr). Nu er alt der er tilbage - er at klikke på filen og følg de enkle instruktioner i programmet. Normalt er det tilstrækkeligt at klikke på "Næste" og derefter "OK". Og alle problemer er løst. Ikke noget kompliceret, ikke?

lære at bruge

Det lykkedes uden problemer indstille "Klassekammerater" på dit skrivebord eller på din smartphone / tablet. Nu er det nødvendigt at forstå, hvad de skal gøre næste. Efter alt, bare fordi ansøgningen ikke vil arbejde.

Uanset platformen bliver nødt til at starte programmet og videregive det tilladelse. Det skal ske ved hjælp af data-konto på et socialt netværk "Skolekammerater". Hvis du ikke ønsker at gentage processen igen og igen, skal du markere feltet ud for "Husk mig".

Sørg for, at du har haft en internetforbindelse. Ellers vil programmet ikke fungere. Det giver dig blot en forbindelse fejl. Hvis du gør det rigtigt, vil du finde dig selv i din profil. Den venstre side af det program, du vil blive givet simpel navigation. Du kan omskrives, dele billeder, og endda spille spil. Alle de samme, som på den officielle hjemmeside via en browser. Først nu bruge et socialt netværk "Odnoklassniki" er blevet endnu mere bekvemt.

Det er alt. I dag lærte vi hvordan du indstiller "Klassekammerater" på en computer, telefon eller tablet. Desuden er det nu klart, hvordan man får den app til at arbejde. Bare rolig, dette hjælpeprogram findes. Dette er ikke en form for hoax eller fidus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.