ComputereNetværk

To-faktor godkendelse ( "Yandex"). Sådan slår du to-faktor-autentificering

Mange brugere, hvis aktiviteter er relateret til indtjeningen i internettet eller med opbevaring af netværket af vigtige oplysninger, forsøger at beskytte deres konti mod hacking og identitetstyveri.

Selvfølgelig, kompleks adgangskode, der indeholder bogstaver og tal og specialtegn, nok pålidelig beskyttelse, men den maksimale effekt giver to-faktor-autentificering.

Men ikke alle ved om denne mulighed for at beskytte dine konti, og dette på trods af, at der i dag flere og flere tjenester (post-, sociale netværk, etc.) har den fordel af denne mulighed.

Hvad er to-faktor-autentificering?

Så, hvad form for beskyttelse på samme måde, er det? Faktisk har du allerede mødt med to-trins-godkendelse. For eksempel, når du er ved at udføre en operation med penge til WebMoney websted, bortset brugernavn og password, skal du angive den kode, som vil komme til din mobiltelefon.

Med andre ord, to-faktor-autentificering - dette er den anden nøgle til din konto. Hvis du aktiverer denne indstilling, for eksempel, Evernote (sådan mulighed), en hacker, som var i stand til at gætte adgangskoden på denne tjeneste noter, konfronteret med et andet problem - kravet om at angive en engangs-kode, der kommer til dit telefonnummer. Det skal bemærkes, at i tilfælde af forsøg på at hacke din konto, vil du modtage en SMS, og du kan straks ændre password.

Jeg er enig, at dette er en meget bekvem mulighed, ved hjælp af hvilken du vil være mindre bekymre sig om tab af personlige oplysninger.

Hvor skal jeg bruge?

Selvfølgelig kan nogle brugere indsigelse og hævder, at den to-trins-godkendelse - det er for meget "unødvendige bevægelser", og generelt er det designet til den paranoide, der altid synes at nogen ser dem.

Måske de er noget rigtigt. For eksempel, sociale netværk er ikke nødvendigt at bruge denne metode til beskyttelse. Mens her, kan du satse. Som regel er angriberne forsøger at hacke konti Administratorer populære "offentligheden". Og du sikkert heller ikke ønsker at én dags varsel, at din konto er i en af de "sotsialok" brudte og "mur" placeret helt uanstændige billeder.

Med hensyn til de andre tjenester, som, for eksempel, vil to-faktor-autentificering "Yandex" aktivere sikkerhed for at holde dine registreringsdata fra betalingssystemer (PayPal, "WebMoney" og andre), eller meddelelser, der indeholder følsomme oplysninger.

Beskyttelse af din Google-konto

En af de mest populære tjenester i dag er "Google". Det er her, du kan registrere dig selv elektronisk postkasse, gemme dokumenter på Google-disk, skal du oprette en gratis blog eller en kanal på "Youtube", som senere vil bringe dig overskud.

For at brugerne kan have tillid til sikkerheden af de dokumenter, der er gemt på mail eller disken, bliver de tilbudt to-faktor-autentificering Google. For at aktivere, skal du logge ind på din konto.

Nu, åbning, såsom en postkasse, skal du notere avatar i øverste højre hjørne. Klik på den og gå til "Min konto". Her skal du en "Sikkerhed og input" sektionen, nemlig på linket "Log ind med din Google-konto."

Til højre vil du se muligheden "To skridt verifikation", hvor du skal klikke på pilen for at aktivere den. Der åbnes et vindue, hvor du er interesseret i knappen "Fortsæt til konfiguration". Indtast din adgangskode, og følg vejledningen.

To-faktor-autentificering "Yandex"

"Yandex" tilbyder også sine brugere en masse nyttige tjenester. Ud over cloud storage "Yandex.Disk", kan du oprette en bruger e-wallet, som vil blive vist på internettet tjene penge.

Og, selvfølgelig, "Yandex" har ikke stået til side, og tilbyder også sine brugere til at bruge to-faktor-autentificering for at beskytte dokumenter gemt i postkassen.

For at aktivere det, vil du blive bedt et par enkle trin. Log ind på din konto og klik på venstre museknap på billedet profil (til højre i øverste højre hjørne). vælge "Passport" fra drop down menuen. Dette åbner et vindue, hvor du skal klikke på linket "Adgangskontrol". Indstil "slider" til "ON". Du vil sprede sig til en side, hvor du skal klikke på knappen "Start Setup". Nu går igennem de 4 faser af aktivering af beskyttelse to-faktor.

Socialt netværk "VKontakte"

Hvis du er en aktiv bruger af sociale netværk pågældende, så vil du sandsynligvis være undrende hvad to-faktor-autentificering "VKontakte".

Som nævnt ovenfor angribere normalt forsøger at få adgang til regnskaberne for "administratorer" af populære grupper. Men dette er ikke altid tilfældet, fordi interessen er simpelthen personlig korrespondance af en kendt person i det store internet.

Det er værd at bemærke, at nogle brugere på denne måde at beskytte din konto over tid, begynder at irritere, fordi det kræver den konstante tilførsel af en hemmelig kode, ud over brugernavn og adgangskode. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at vide, hvordan du slår to-faktor-autentificering. Men først lad os beskæftige sig med aktivering af denne mulighed.

Faktisk tænder to-trins verifikation er nemt. Vælg "Mine indstillinger", og klik derefter på fanen "Sikkerhed". I "Log-in verifikation" klik på knappen "Connect". Nu konsekvent opfylder alle krav.

Sluk to-faktor-autentificering

Du kan deaktivere totrins beskyttelse "Yandex", skal du gå tilbage til din "pas", ved at klikke på avatar. Åbn derefter afsnittet "Adgangskontrol", og indstil skyderen til positionen "Off".

konklusion

Nu ved du, hvad en dobbelt godkendelse, og hvorfor det er nødvendigt. Ved hjælp af denne eller hin tjeneste, kan du aktivere denne ekstra beskyttelse eller at opgive en sådan mulighed.

Selvfølgelig, i nogle tilfælde, er det stærkt anbefales at inkludere en to-trins-godkendelse. For eksempel, tilmelding på "WebMoney" angiver du mail fra "Yandex". Søgning på internettet, kan du blive et offer for hackere, der brød ind i din postkasse og få adgang til den elektroniske tegnebog. For at undgå dette, er det bedre at sætte en stærk adgangskode og link e-mail til telefonen. Så kan du hurtigt reagere, hvis du forsøger at hacke.

For så vidt angår de forskellige sociale netværk, så hvis du bruger dem bare til at chatte med venner, kan totrinsbekræftelsen ikke medtages.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.