LovStat og lov

Militære ritualer og traditioner

Ordet "ritual" er kendt selv fra fjerne tider, hvor gamle folk gjorde offer til at modtage barmhjertighed fra Gud. Dette ritual kan tilskrives religion. Hertil kommer, allokere flere civile, nationale og, selvfølgelig, militære ritualer. Selve forestillingen er en ceremoni, der afspejler betydningen af de traditioner, der er etableret i samfundet. Det er en form for kommunikation, der udtrykker visionen om visse sociale grupper eller hele samfundet. De kommer ud af oplevelsen af de mennesker og direkte påvirke sociale relationer.

Som for militære ceremonier, vil de bestemme formen af den nuværende adfærd af den militære under festlighederne eller sorg ceremonier. Altid disse ritualer var et udtryk for mod og adel af soldater. Hvilke typer kan opdeles i militære ritualer? Svaret kan findes nedenfor.

salut

Denne tradition er en af de ældste. Før hilse militær ære kaldes "underdanighed", men betydningen var den samme. I middelalderen en klar bevægelse, hvilket betyder hilse, var det ikke, så nogen bøjede, nogen tog sin Hat. For første gang ridderne på mødet begyndte at hæve visiret af hjelmen, hvilket viser respekt. Knights er væk, men en vane at sætte din hånd hovedklæde overlevede.

Nu ser det en lille smule anderledes, men faktum er, hylder den samme. Dette skilt anses for at være et udtryk for respekt og ære. Traditioner, militære ritualer forbliver de samme fra år til år. Chartret for de væbnede styrker i Den Russiske Føderation er der et element "militær hilsen", som klart siger, at det er nødvendigt i alle aktivitetsområder, som er beviset på partnerskab og solidaritet af militæret.

Bringe til den militære ed

Militære ritualer af de væbnede styrker er meget varieret, men den militære ed højborg står blandt dem. Det var efter at ytre det magiske ord bliver en civil militær. Oath er en ed, at soldater lover at opfylde fædrelandet. Regnskabsmæssig at udtale ed ceremoni tydeligt malet i charteret for de væbnede styrker. For alle disse aktiviteter bør være den øverstbefalende enhed.

Dette er en meget vigtig ceremoni for enhver militær enhed, denne dag anses for at være ude af drift, og er erklæret en ferie. Lederen af talen til de soldater, der tidligere er bygget i slaget flag og flaget af landet. De, der skal udtale ed, er på forkant. Når den øverstbefalende enhed sagde afsked ord, hver soldat kommer op til ham og sværger at bære en pligt til moderlandet. Så lød en salme, og soldaterne marcherer forbi.

Militære ritualer. Præsentation af slaget flag

Dette er en særlig ritual, og dets andel i del kommer en autoriseret person til opgave at præsentere banneret. Hvis slaget flaget skal være modtaget i kamp, er rækkefølgen af konstruktion besluttet efter omstændighederne.

Når lederen af en særlig del kommer til hånd kamp flag, den øverstbefalende for den militære enhed skal give ham tre personer: den, der vil bære banneret, og to assistenter. Det kan være så sergent og officer, helst med dekorationer og tjenester til landet.

Når den tid kommer, Znamenshchikov sammen med sine assistenter bringer kamp flag, der ligger i bagagerummet, og blive den etablerede sted. De passer lederen af som vil blive præsenteret af ham. Så chefen giver kommandoen til alle de "Attention!", Kommer til chefen, og rapporterer, at regimentet blev bygget.

Efter vedtagelsen af rapporten fra chefen glæder militære regiment, derefter kommer til Znamenshchikov, hvilket sænker flaget. Autoriseret person fjerner låget, så læs RF præsident læsefærdigheder og giver banner. Det lyder den nationalsang, chefen lykønsker regimentet med denne begivenhed, og den øverstbefalende siger svaret. Ritualet præsentation af slaget flag militær enhed har altid været betragtet som en af de vigtigste og mest højtidelige.

Fordeling af overskud ved deling

Sammen med gamle ritualer og traditioner er nye. opfyldning af enheder refererer til fordelingen af sådanne. Når du har afklaret de forretningsmæssige kvaliteter af den nye soldat, hans profession, speciale, kørekort, karakteristika og så videre. E., vil Fordelingen forekomme.

Dette ritual er også gennemført i tilstedeværelse af alle militære enhed. På det indstillede tidspunkt er hele bandet bygget på pladsen med orkestret. Den øverstbefalende for den læste kommando, og derefter udføre de soldater, der tjener finish, og derefter de nyankomne. Arrangementet slutter med en højtidelig march.

Rækkefølgen af levering af våben og militært udstyr

Militære ritualer altid overvældet soldater stolt, og dette især. Denne tradition er en af de mest populære i militæret. Præsentation af bevæbning og militært udstyr finder sted efter soldaterne lovet at tjene landet, læse sikkerheden. Alt ansvar i dette tilfælde ligger hos chefen for enheden. Han udgiver en ordre, der fastsætter de nødvendige våben og militært udstyr til soldater, samt angive datoen for den højtidelige ceremoni.

Så bevæbnet med alle oplysninger om indtastes i militæret kortet. Arrangementet finder sted på følgende måde: alle de opbygget på fod foran den øverstbefalende, han oplæste en ordre på tildeling håndvåben soldater. Og han kaldte hver ved navn, personen giver våben. Efter dette, at spørgsmålet om våben og militært udstyr. Fighters skal line op i dette tilfælde besætningen. Og som altid, slutningen ritual marchere forbi.

At se militære pensionister

Russisk militær ritualer involverer ære ikke kun de unge, der er lige til at begynde at tjene, og kun dem, der fratræder eller går på pension til reserven. At se afholdt i en festlig atmosfære, kan inviteres til disse veteraner.

På den fastsatte dag regimentet er bygget til fods, indførte militær banner, hvis du ønsker det. Lederen af navnene den pensionerede eller pension militær. De er placeret i midten foran regimentet. Så kommandøren læser orden og tildeling hædersbevisninger. Så nogle soldater siger farvel lyde hymne, og før dannelsen af afskedigede militær regiment march fortid.

parader

Dette ritual er en meget højtidelig begivenhed, som elskede ikke blot med militære mænd, men civile. Paraden har altid været en hel ferie, soldater stolt deltog i den. Historien om fremkomsten af denne tradition går tilbage til det gamle Rom. Mens håndholdte triumfer - højtidelige parader af tropper.

Parade - en march efter sejren. Ikke kun i Rom, men også i den gamle russiske stat blev praktiseret af en sådan begivenhed. Det er nu etableret en klar form af paraden, skal han passere. Bor parader er opdelt i tre dele: konstruktion, møde den mand, der tager den parade og march-fortid. De mest berømte parader i historien for vores land er parader i 1941 og 1945.

fyrværkeri

Som med parader, fyrværkeri er en del af militære ritualer, der blev opfundet for længe siden. De hænger uløseligt sammen. Først hilste våben - et sværd, så banneret, og først derefter skud. Nu salut ofte bruges ikke kun som en militær ritual, men også i løbet af ferien såsom nytårsdag i byen, og så videre. D.

Den første hilsen i Moskva blev givet i 1943, den 5. august til ære for befrielsen af den nazistiske hær byer Orel og Belgorod. Indtil slutningen af krigen alle produceret mere end 350 artilleri hylder, der fejrer sejren.

musik

Af stor betydning i militære ritualer og traditioner er den kunstform. Så snart de militære ritualer, er musik blevet en integreret del af dem. Takket være hendes gamle traditioner påtage sig nye farver og skabe nye ritualer.

Musik er det mest slående udsmykning af eventuelle ceremonielle militære begivenheder. I tider med krig og ufred er musik førte mænd frem, gav dem styrke, håb. På det tidspunkt, den store hærfører Alexander Suvorov sagde, at musik gør en hær to gange.

Men ikke kun i krige musik spiller en vigtig rolle. I fredstid ingen militær ceremoni er komplet uden et orkester. Det er opløftende, gør soldaten mere sammenhængende.

Den militære tradition for en særlig plads hører til marcherende musik. Hvornår er præsentationen af flag den militære enhed ritual lyde arbejde "Counter-march", som justerer soldaterne ved ceremonien, at skabe de nødvendige betingelser.

I øjeblikket er det svært at huske alle militære aktioner er ikke ledsaget af sange. Musikken er altid: når du tager den militære ed, når prisbelønnede, ved mønstring. Du kan sige med sikkerhed: soldater uden sange som uden en pistol. Så sagde alle det samme Alexander Suvorov, og han var fuldstændig ret.

militær etikette

Hæren har altid været en model af respekt og etikette. Disse værdier er ikke indført udefra, bliver de bragt op i enhver krig fra dag til dag. De nuværende militært personel kan være stolte af sig selv, føler sig arvinger den sidste generation, da en officer status betød meget mere, og etikette hævet over andre værdier.

Men at være stolte af, er det nødvendigt at vide noget. For at fortsætte den militære tradition for generationer af vore fædre og bedstefædre, er det nødvendigt at kende dem. Som de siger, uvidenhed er ingen undskyldning. Russisk militær etikette er tidligere betragtes som den vigtigste hær af åndelig værdi. Adel ære - disse ord var synonymt med hæren. Det er oprindelsen af de første traditioner og militære ritualer.

Det skal bemærkes, et stort bidrag til udviklingen af denne gren af Sovjetrusland. Mere Vladimir Ilich Lenin bidrog til skabelsen af nogle militære ceremonier, som er forblevet relevante for denne dag. Nogle af dem blev virkelig populære. alle mandighed og mod soldaterne, deres solidaritet og venskab afspejles i militære ritualer.

konklusion

Hæren vil ikke være sådan uden at overholde militære traditioner og ritualer. Hver af dem er unik og meget vigtigt for alle soldat. Hver begivenhed - det er ikke trivielt at bygge, og en ferie, som er respekteret og æret militær. I denne artikel har jeg undersøgt alle mulige militære ritualer, der udføres i øjeblikket.

De er sigtet for kraft og energi end én generation af soldater, de er beregnet til at hæve moralen af soldaterne, sætte dem til den ønskede bølge. I øjeblikket militære ritualer bringer soldater, lære dem etikette og vise respekt. Den fyr, der leverer den ed, overvældet med følelser, fordi efter et par minutter, det vil være militært. Znamenshchikov, hvilket gør slaget flag, stolt, da han havde den ære at være medlem af en stor begivenhed. Absolut alle ritualerne i den militære enhed til at hjælpe militæret forstå hele byrden af ansvar og glæde af, at de har valgt denne vej og give pligt til deres hjemland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.