Intellektuelle udviklingMystik

Speciel biografi af Wolf Messing blev forudbestemt?

Biografi Wolf Messing har sin oprindelse i en lille landsby i Polen (Góra Kalwaria, 25 km fra Warszawa). Han blev født den 10. september 1899 til det kan være, at fødselsdato gav ham nogle superkræfter. Numerologists mener, at et stort antal niere i dato dayuet egenskaber såsom intelligens, hukommelse og evnen til clairvoyance. Vi Messing antal af disse numre på "kvadratet på Pythagoras" når op på tre, hvilket er højt.

De første år af livet biografi af Wolf Messing beskriver som helt tunge. Han voksede op i en fattig familie, sammen med flere brødre fra en tidlig alder lidt af søvne, som han forsøgte at helbrede, placere ved siden af sengen skål med koldt vand. Hver gang drengen stod op om natten, han trådte ind i iskolde vand og kom til sig selv.

Biografi Wolf Messing sagde, at som barn (6 år), blev han sendt til en religiøs skole i synagogen (Seder), hvor han viste stor evne til forståelse og udenadslære af komplekse tekster. Min far ønskede at se sin præst, og havde planer om at give en uddannelsesinstitution for åndelige ministre. Men Ulven havde en noget anden mening om hans skæbne, så han "hare" gik til Berlin med tog. På denne tur, den første gang han uforvarende brugte sin evner hypnotisør, inspirerende dirigent at tilfældig stykke papir - det er billetten.

Arbejdede i Berlin messenger, kunne Wolf ikke sikre et normalt liv, så en dag jeg bare besvimede af sult. Lægerne fandt ham død, og drengen tilbragte tre dage i et lighus. Efter at han genvandt bevidstheden, han blev interesseret i Dr. Abel, der tog op hans ekstraordinære gave.

Som blev berømt Wolf Messing? Biografi clairvoyant indeholder oplysninger om, hvad han arbejdede i Berlins panoptikon (tre dage liggende i en kataleptisk tilstand), demonstrerede sin evne til Freud, mødtes med Einstein, der senere gav ham støtte. Han kommer til psykologi kurser på University Vilnevskom, mange ture. Efter en erklæring fra en af de viser, at Hitlers kommer til at dø, var han i isolation og den tyske måtte dø. Men evnen til at forslaget engang hjalp ham med at komme ud af fængslet, for at komme til den vestlige Bug, til at krydse grænsen til Sovjetunionen og til at få et job i koncerten hold, turnerede nær Brest. Her lagde han mærke til NKVD og taget til Stalin.

Efter en række test biografi af Wolf Messing kunne fortsætte med at opstå blot som kunstner, men han gjorde nogle forudsigelser med hensyn til udenrigspolitik i Sovjetunionen. Især seeren sagde, at Molotov-Ribbentrop-pagten er brudt, at der i Berlin vil være tanke med røde stjerner, vil være en krig, der slutter den 8. maj (Messing år ikke navn). En slags kritik af beslutningerne fra adressen modtog "far af nationer" ville koste livet for mange, men Messing simpelthen fjernet fra koncerter indtil hans vision ikke går i opfyldelse.

Hvad andet har fortalt lederen af Sovjetunionen og dens omgivelser Wolf Messing? Forudsigelser sandsynligvis stadig klassificeret derfor er ikke kendt for offentligheden. Men der er tegn på, at han rapporterede til Stalin datoen for hans død, og han vidste, når han forlader denne verden. Det var November 8, 1974. Et par dage før han blev bragt til hospitalet, mens andre sagde, at hjemmet ikke vil vende tilbage. G. Wolff er begravet på Vostryakovsky kirkegård. Mysteriet om hans evner er endnu ikke blevet offentliggjort, selv om han sagde, at hans underbevidsthed simpelthen modtager oplysninger fra "nogen" eller "noget".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.