TravelingRejsetips

Hotel-Reserve "Skov" (Kaluga-regionen): anmeldelser

I Rusland tilbyder flere ferie pletter, der er på niveau med sin komfort og service er ikke ringere end vestlige. Odnioy af sådanne baser, hvor man kan slappe af med både familie og venner, er et hotel-reserve "Skov", som ligger i Kaluga-regionen. Efter at have passeret kun 120 km fra hovedstaden, vil du finde dig selv i en fabelagtig område, hvor de grønne træer og ren luft gør du glemme alt om stress og jag i store byer.

Hotel "Skov" - et beskyttet naturområde

Denne smukke fritidshjem er beliggende i den tætte grønne skove i Kaluga-regionen. På trods af at geografisk "Skov" hotel-reserve vedrører et andet område, kan du ringe til langt forstæder på grund af den relativt lille afstand fra hovedstaden.

De enorme fredet område, hvor fritidshjem, er næsten 700 tønder land og er dækket med skove og enge. Derudover er der 11 rene naturlige søer, som altid har tiltrukket turister med sin skønhed.

Ikke langt fra reserven, kun 6 km væk, det er et tempel for forbøn af den hellige Jomfru, som ofte besøges af gæster.

På trods af den overraskende stilhed på det sted, der skaber indtryk af mangel på mennesker for mange kilometer rundt i løbet af ferien tilbyder alle de traditionelle underholdning for gæsterne. Slentretur gennem de smukkeste steder eller aktiv tidsfordriv - Hotel-Reserve "Skov" (Kaluga-regionen), der gennemgår eneste positive, tilbyde hvile, der svarer nøjagtigt til din smag.

Overnatning på hotellet Reserve "Skov"

Recreation Complex tilbyder sine gæster komfortabel indkvartering i moderne komfortable værelser, hvor du vil finde alt hvad du behøver for en god ferie.

On-site naturreservat ligger 6 bygninger, en separat moderne sommerhus for op til 16 personer plus 4 ekstra senge, samt VIP-villa.

Hotellet har 89 værelser i forskellige kategorier, lige fra standard til high-grade suiter:

 • Den første bygning består af syv værelser, herunder fem suiter og to standarder.
 • Den anden bygning har 24 værelser, hvor 20-standarder, hvoraf fem - med separate senge og fire suiter.
 • Den tredje bygning består af otte værelser, heraf - seks standard og to juniorsuiter.
 • Fjerde Bygningen består af 23 værelser, standard - 20, hvoraf 19 - med separate senge, og tre juniorsuiter.
 • Den sjette krop - 4 værelser, der tilhører den kategori af luksus.
 • Syvende Corps tilbyder 23 værelser, hvoraf 21 er standard, 19 af dem ligger separate senge samt 2 juniorsuiter.
 • Huset af de syv soveværelser, stue, køkken, 2 badeværelser.
 • VIP-Villa: 7 soveværelser, køkken, swimmingpool, sauna, massage, billard.

Hvert værelse, uanset kategori, opfylder alle internationale standarder og tilbyder alt for et behageligt ophold.

Beskrivelse lejlighedshotel "Skov"

Det rum, hvor du bor, i mange henseender er afhængig af, hvor god er din ferie. Hotel-Reserve "Skov" (Kaluga-regionen) skaber for sine gæster kun de bedste betingelser.

Standard enkeltværelser har to enkeltsenge eller en dobbeltseng, tv, minibar med forskellige drinks, borde, gulv lampe, et toiletbord med et spejl, et separat badeværelse, som har et brusebad og alle de nødvendige toiletartikler, badekåber, håndklæder, hjemmesko .

Junior Suites Hotellet består af to værelser, hvoraf den ene - kommunikere stue, hvor der er en sovesofa i 1,5 rummet, klædeskab, bord, tv og minibar med drikkevarer. Det andet rum - soveværelse med to store sæder, borde, gulv lamper, toiletbord med spejl. Der er også et badeværelse med badekar, hvor du vil finde toiletartikler, hårtørrer, hjemmesko, badekåber og håndklæder.

Suiterne består også af to værelser. Den første af disse - kommunikere stue med sovesofa til to sæder, klædeskab, sofabord, TV og minibar. Soveværelset har også en dobbeltseng store, borde, lamper og et toiletbord med spejl. Et bord med stole, her vil du finde toiletartikler, hårtørrer, hjemmesko, badekåber og håndklæder.

Alle værelser er rengjort dagligt, sengetøj skiftes hver tredje dag.

Address Hotel-Reserve "Skov" og kontaktnumre

Hotel-Reserve "Skov" har følgende adresse: Rusland, Kaluga-regionen, Maloyaroslavets distrikt, landsby ugentligt.

Telefonnumre, som du kan gøre din reservation og at afklare alle spørgsmål: 8 (484) 315-20-00, 8 (910) 912-01-51.

hotel i Moskva har også et kontor beliggende på adressen: Moskva, Michurinsk prospekt, 19, Bldg .. 3. Kontakt Telefon: 8 (495) 631-56-57.

Hotellet er åbent døgnet rundt, hver dag rundt, uanset årstiden. Resten her er smuk på alle tider af året. Om vinteren kan du nyde vintersport eller tage en tur på den frosne skov, og om sommeren - slappe af under den varme solen. Det er ligegyldigt, hvilken tid af året for vinduet, hvis destinationen for din ferie hotel Reserve "Skov" er valgt (Kaluga-regionen). Billeder, som du bringer her, vil være blandt de smukkeste og farverige. De vil blive foretaget på baggrund af de smukke steder, du besøger, og måske vil de endda deltage i rådyr eller hjorte, der findes i de grønne skove i reserven.

Hotel-Reserve "Skov": hvordan man kommer dertil?

Du kan komme til hotellet med bil eller tog. I det første tilfælde er det nødvendigt at gå til Kiev motorvejen. Hvis du ikke bor i Moskva, en masse afhænger af den valgte transportform. Du kan komme til hovedstaden på nogen måde, du kan lide og gå derfra i retning af fritidshjem. Kørsel 124 km på Kiev motorvejen, skal du dreje til venstre ved skiltet "fritidshjem" Skov "" Det følgende er at gå lige hele tiden, indtil du når den ugentlige landsby, der gik direkte til hotellet Reserve "Skov". Hvordan man kan nå det, vil det blive vist på vejskilt af landsbyen.

Hvis du vælger jernbane, kan du gå til Maloyaroslavetz tog fra Kiev banegården. Efter forudgående aftale, vil du blive taget ud af hotellets personale og leveres direkte til fritidshjem.

Spisning-reserve "Skov"

Dining gæster inkluderet i prisen. Til tjeneste - måltider i henhold til "buffet". Desuden kan gæsterne tilbringe aftenen i hotellets smukke restaurant, som kan rumme op til 200 gæster. Dette nummer giver dig mulighed for at tilbringe en banket eller fejre en vigtig dato. Du forventer en masse lækre retter fra russisk, fransk, europæisk, italiensk og kaukasiske køkken, der vil tilfredsstille de mest krævende ganer. Og for fans af fiskeri og jagt gav mulighed for at nyde deres trofæer, som vil forberede de bedste kokke. Derudover er der en havepavillon ved søen, hvor man kan have en grill udendørs.

Underholdning i løbet af ferien

Hotel-Reserve "Skov" giver sine gæster en bred vifte af underholdning. Sports kompleks, udstyret i henhold til de seneste krav, giver mulighed for at tage sin fysiske form. For dig - et sæt af simulatorer, der virker på alle muskelgrupper.

Efter øvelsen, kan du tage en dukkert i poolen, som er kombineret med en jacuzzi. For de yngre gæster, tilbyder hotellet en lille pool ved siden af den vigtigste.

Du kan også nyde russisk, finsk sauna og prøve tyrkisk bad. Komplekset har en bar, hvor du har et bredt udvalg af forfriskende drinks og frisklavede juice.

Bowling på tre spor, russiske og amerikanske billard - alt dette kan findes i sports kompleks af hotellet Reserve "Skov".

Til udendørs entusiaster opererer sportsudstyr leje for både voksne og børn. I sommeren, byder brætspil, cykler, badminton, quad bikes, rulleskøjter. Om vinteren kan du tage de snescootere, ski og slæder.

Jagt og fiskeri i reserven

En af de foretrukne tidsfordriv af turister, der specifikt vælger deres sted for afslapning, hotellet Reserve "Skov" - at muligheden for at jage i de smukke lokale skove. Uanset sæsonen uden for vinduet, er der mulighed for at jage hjorte, vildsvin eller rådyr. For at forberede sig til processen, er det muligt at træne på forhånd deres nøjagtighed og hastighed af respons på en særlig skydning. Derudover venter du på høring af professionelle jægere og rangers, der lover succes for turen. Kogt spil vil blive håndteret af kokke og serveres ved bordet, da de mest udsøgte retter.

Blandt gæsterne, og populært fiskested. I søerne i reserven specielt opdrættet fisk, der sikrer en god fangst, som også vil blive forberedt til dig og din familie.

Ridning på reserven

En af de mest populære underholdning under den lokale rekreation - ridning. Hotellet har sin egen stalde, hvor heste er avlet elite racer. Selv hvis du aldrig har prøvet at ride en hest, kan du få den første positive oplevelse, mens du slapper her. Professionelle lektioner, som du får, vil give dig mulighed for at gøre en ridetur på de smukke steder, at hotellet er berømt ejendom "Skov". Billeder, som du foretager i løbet af denne tur vil være en reel udsmykning af din familie album.

For dem, der ikke ønsker at ride, men han ønsker at gøre en hest tur, er en tur leveres i vognen eller kane skal udnyttes russisk trojka. Denne tur gennem den smukke grund af reserven, hvor du vil møde rådyr, rådyr og hjorte, vil længe blive husket.

Børn hvile på hotellet

En af de store fordele ved denne rekreation er evnen til at komfortabelt ophold med børnene. For de yngre gæster, "Skov" Hotel Reserve giver en fantastisk børneværelse med forskellige spil og legeplads. Værelserne har små senge til børn, og i spisestuen - en speciel menu til de små. Hertil kommer, en behagelig tilføjelse til hotellet tilbyder er evnen til at forlade barnet med en babysitter, hvis du ønsker at tilbringe tid i selskab med voksne.

Hotel-Reserve "Skov" accepterer børn fra 3 år, og for unge gæster op til 12 år inklusive rabatter.

Hotel-Reserve "Skov": anmeldelser

Gæsterne på ferie her husker med varme følelser. Blandt de kommentarer, der efterlader folk, er det svært at finde en negativ, tid brugt på hotellet, så kun positive følelser. Fordele ved fritidshjem, der markerer resten:

 • smukke, velplejet område;
 • højt serviceniveau;
 • god mad;
 • komfortable værelser;
 • en bred vifte af underholdning;
 • muligheden for familier med børn;
 • rimelige priser;

Baseret på deres feedback, kan vi konkludere, at de mennesker, der vælger deres sted for afslapning, hotellet Reserve "Skov", kun positive tilbagemeldinger. Alle har besøgt her en gang, det har en tendens til at komme igen.

Så hvis du ønsker at hvile behageligt i forstæderne, er valget af hotellet Reserve "Skov" er den bedste. Her finder du alt hvad du behøver for at gøre din ferie var vidunderligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.