Kunst og underholdningLitteratur

Hvad er originaliteten af værker af Lermontov

Mihail Yurevich Lermontov betragtes som en af grundlæggerne af den guldalder russisk litteratur. I sine bøger, studerede Tjekhov og Tolstoj, blev hans digte inspireret af Bunin og Akhmatova. Beherskelse af ord fascinerer læseren i dag, indstilling den højeste bar for alle, der tænker på sig selv som en russisk forfatter.

Helten i sin tid

Lermontov - digter af den æra af de mest magtfulde litterære udvikling og brutal politisk reaktion. Dens rige kulturarv og de store litterære værker af livet passer ind et årti af det nittende århundrede. Trediverne - denne gang, en følelse af forudanelse, glædesløse tanker om fremtiden, benægtelse og beklagelse. På dette tidspunkt, er der stadig en reaktion på nederlag decembristernes, revolutionære, talte i 1825.

Samfundet desperat leder efter et svar på spørgsmålet om, hvad man skal gøre, ikke at tage indtil udgangen af den barske virkelighed for den nye militærregime. Nicholas først kommer ind i tredje afdeling af det hemmelige politi, er censur udsat for hvert ord, aristokrater mærkevarer navne. Alle disse realiteter er totalt nægtet de unge. Perfektionisme og fornægtelse er en del af en ny filosofi, som står i vejen for den unge Michael.

Dobbelthed litteratur

Litteraturen bekræfter realisme, som lever af originalitet kreativitet Lermontov. Russisk realisme overraskende blevet føjet til sin antonym - romantik. Og det er den unge mester af ord er unikt i stand til at kombinere disse to retninger, hvilket skaber mesterværker i poesi, drama, prosa.

Fødslen af den poetiske karakter

Poesi i Lermontov forskere opdelt i to faser: ungdom og voksenliv. Kunstnerisk billede af den lyriske helten har et klart udtrykte individuelle karaktertræk nationale romantik, omgivet af omverdenen.

Mens Michael var inspireret af værker af Byron, hans helte få mere idealiseret. Senere finder han sin vej, hvor der er en tragisk kærlighed linje og der er ingen venskab. Livet er præsenteret i form af tanker alene. Dette motiv adskiller det fra Pushkin.

I hjertet af konflikten ligger en sort år i Rusland, hvilket er i strid med de synspunkter, som den romantiske helt. Således begynder den hårde virkelighed til at styre den tynde indre lyriske verden. I denne konfrontation er født en tragisk originalitet kreativitet M. Yu. Lermontova. Og i årenes løb, vil denne konflikt kun stige. Dette skulle give sangtekster af pessimisme og skepsis, der blev observeret i værker af andre klassikere som Baratynsky. Men den "indre menneske" Lermontov fortsætter, dens bevægelse og udvikling, er forpligtet til de højeste værdier. Dette er en anden funktion af digteren.

Ensomhed i værker af Lermontov - er en måde at genoprette balancen i hans sjæl. Lyrisk idealer synes unaturligt til forfatteren, han taler om "mærkelige kærlighed" for landet, sagde han, der ikke var skabt til mennesker. Lyric er ikke bare en manglende forståelse af mennesker tror, at han er på udkig efter det specifikt.

Stien af digteren, der bor uden for de sociale fornøjelser, blev beskrevet af Pushkin. Men poesi tema i værker af Lermontov gør i russisk lyrik dialog med "indre menneske". Dette koncept blev introduceret af Belinsky som et synonym for det lyriske. Hans tilstedeværelse - en nyskabende element i den fremtidige symbolik, fordi billedet af poetiske karakter over tid forvandlet til et symbol.

intern imagisme

Det begynder med en kunstnerisk metafor karakter af Lermontov digt. Er det tilstrækkeligt at minde om "Sail" i 1832. Den samme teknik forfatteren bruger i digtet "The Rock", "Tuchkov af himlen", "I Wild North" og så videre.

Liv og værk Lermontov frihed gennemsyret med motiver af konflikter og vilje, om evig hukommelse og glemsomhed, forvirring og kærlighed, kynisme og fred, jord og himmel. Alle emner er forbundet med hinanden, og sammenflettet med hinanden, hvorfor skabe en mangesidet kunstnerisk stil af forfatteren.

Belinsky beskrevet lyrikeren som et pompøst, fordi det rejste spørgsmål om individets rettigheder, skæbne og moral. Men kritikeren påpeger, at disse emner er udødelige og er altid i efterspørgslen.

Originaliteten af sproget

Originaliteten af Lermontov sprog er bedst forstås, at gennemgå hans arbejde. I digtet "Sejl" - et udtryk for sorg, sorg, venter på stormen i betydningen kamp. I dette tilfælde er det uklart, hvad der præcist sker denne kamp, er det uklart, hvad hun har at føre.

Ordene "Ak! Han er ikke på udkig efter lykke "tage den stærkeste bevægelse slutposition af verbet. "Og det er ikke ved held, han sender" - er en af de semantiske centrum af arbejdet. Det viser sig, at kampen og angst i sindet - det følgesvende søgen efter et uopnåeligt ideal, afslag på fremskridt.

"Sejl" - en slags tegning kunstnerisk verden af forfatteren, et eksempel på, hvor du kan se det unikke i kreativiteten Lermontov. Romantisk opposition permanent mister den harmoniske enkeltes integritet.

For eksempel er den dobbelt negativ i linjen "Nej, ikke dig så brændende jeg elsker" at tale om de intense følelser og søge efter muligheder for at fjerne den kærlighed spænding. Originaliteten af kreativitet Lermontov - er en måde at løfte en person over modsætningerne i livet, i stedet for at kaste det i konflikt som det kan synes ved første øjekast. Selv den ubarmhjertige kamp på liv og død i hans værker hæver den menneskelige ånd løbet omstændigheder.

Rastløs sjæl "indre menneske"

Poetisk sprog poesi udtrykker en oprørsk indre verden af helten. "Death of a Poet", "Tre Palms", "Cossack vuggevise", "Hero of Our Time" - en patetisk spænding og uro. I alle linjer af forbløffende klarhed og præcision i udtrykket. Dette, igen, bekræfter dobbelthed af digteren værdier.

Et stort antal modstridende betydninger kombineres i en kortfattet tredelt organisation af tre quatrains og i digtet "Sail". Quatrains danner en triade, andet vers i kontrast til den første, men den tredje genvinder samklang.

Slank tredelt form gør det muligt at løse modsætningen er meget harmonisk, i det mindste udadtil. Den forbinder indre modpol, og spændinger og isolering med en fælles ydre grænse.

Den matematiske præcision af poesi

Den monolog af Pechorin "Prinsesse Mary" oplyses konflikten for den enkelte og samfundet, med det resultat, at der er interne modsætninger. I en tale demonstrerede Petchorin talrige antitese og perfekt velbygget rim. Lermontov fremhæver klarhed quatrains tegnsætning hvor alternative bindestreg og tyktarm.

Dette skema fokuserer på stivheden af figurens indre grænser, afslører den ustoppelige sjæleenergi og kraftfuld bevægelse.

Tænker på originaliteten af kreativitet Lermontov fører til en anden konklusion om de særlige forhold i hans lyriske sprog. Den opfindsomhed af maleren ord - det er den dygtighed, hvormed han kan beskrive det menneskelige indre verden, og naturligt liv med forskellige arrangementer.

I dette tilfælde er grundlaget for al hans poetiske arv er temaet for ensomhed. Ordet "en" - dette er den mest betydningsfulde ord på det sprog, forfatteren. Inde helten altid koncentreret enorme energi lagres som et resultat af fornægtelse af almindeligt liv med sine smålige lidenskaber, den splittelse af folket. Ensomhed i Lermontov fyldt med ukuelig vilje til at opnå den ideelle af enhed af liv, integritet og harmoni i verden.

Musik ord

Stavelse mester meget musikalsk, og hans prosa har intonation lyde udtrykt i en rytmisk organiseret tale. Det var første gang, han udvikler trisyllabic størrelse, der ikke virkede før et sådant omfang forgængere, selv Pushkin.

Poesi i Lermontov er fuld af en række af gentagne, rytmiske accenter, interne rytmiske-syntaktisk afbrydelser og streng symmetri, tydeligt træk. Kæmpe spændinger oversætte til ubarmhjertige refleksioner skriftestolen, når i kontrast til en ny initial direkte output værdi. For eksempel, den linje om et liv, der "kold eksamen" bliver tom og dum joke.

I dag, især en detaljeret undersøgelse af ensomhed i Lermontov. Skrivningen af nogen art er underlagt forfatterens seriøse kunstneriske overvejelser. Romantisk linje i digteren udtrykte en sammensat blanding af forskellige genrer og stilarter tale. Om karaktererne i "Hero of Our Time" Belinsky skrev, at forfatteren var i stand til poetisk udtrykker selv simple grove sprog Maksima Maksimycha billedlige begivenheder. Det gav et billede af livet i karakter komedie og patos.

Folk taler som den højeste rang af poesi

Liv og værk Lermontov er tæt knyttet til folklore. Ved stor livsstil ansigter samling i 1840. "Song om Tsar Ivan Vasilyevich, en ung gardere og swashbuckling Merchant Kalashnikov" genskabt den stil af russisk folkemusik poesi. I "Felt Borodino" romantiske soldat rants senere blevet populær i tale i "Borodino". Her igen, på munden af de tegn overlejret unik oprindelige oprørske karakter af forfatteren. Lermontov og benægter derefter øjeblikket udtrykker sig i det land, hvor hans kærlighed til fædrelandet. Folk taler i tonerne af digteren blev ophøjet til den højeste rang af poesi.

Originaliteten af kreativitet Lermontov har ydet et enestående bidrag til udviklingen af den kunstneriske sprog. Critic Vinogradov forklares ved, at digteren valgte den oprindelige stilistiske midler til russisk og vestlig poesi. På skillevejen mellem forskellige kulturer skaber han nye former for litterære udtryk, der fortsætter traditionen med Pushkin.

Lær at Lermontov sprog

Lermontov sprog har en stærk indflydelse på senere russiske forfattere. Det trak inspiration fra Nekrasov, Blok, Tolstoy, Dostojevskij, Tjekhov. Chekhov sagde engang, at Lermontov sprog nødt til at adskille ligesom i en skole for at lære at skrive. Efter hans opfattelse er der ingen bedre sprog. Værkerne efterladt af Mihailom Yurevichem - en sand beherskelse af ordet.

Valgt eller misforstået?

Værker af forfatteren, hvad enten det er prosa eller et digt, napolnnyayut åndelig søgen efter sandhed, en tørst for aktivitet, den idealisering af billederne af kærlighed og skønhed. Den indre menneske søger virkelig født, til at blive en person, til at etablere sig som person. For dette, er han parat til at omfatte hele verden, i hans bryst at indgå hele universet med sine stjerner. Han søger at forbinde med naturen og "almindelige mennesker", men ser sig selv en skæbne vedrørende valg, og dermed fremmedgjort fra samfundet endnu mere.

Ensomhed i Lermontov

Skriften i en ånd af "verdens forfulgte vandringsmand" i en ung lyriker beskriver ensomhed som en belønning. I de senere år - snarere, det er en byrde, kedsomhed, hvilket i sidste ende giver et notat af tragedie. Hans værker overbringe en følelse af en enkelt person i hele verden.

Så der er en helt, spørgsmålstegn sådan kaj for den menneskelige sjæl, som kærlighed, venskab, ydmyghed. Lermontov helten stak hans lidelse. Han savner på kugler omgivet af en broget skare omkring ham chudyatsya ufølsomme mennesker "anstændighed strapped masker."

For at fjerne åg sjælløse karakter i stigende grad overføres til børnenes erfaringer. Lermontov der er et ønske, som et barn, for at udfordre verden, at rive masken af lægfolk, at eksponere mængden.

Ensomhed definerer en indvendig tomrum. Skuffelse i samfundet i princippet følelser af sorg og dekadanstvo ejendommelige unge trediverne. Politisk forbud mod henrettelse af de sande begær omdannelsen af det sociale system og overført til et privatliv. Der er intet håb for at finde sand lykke, kærlighed, venskab, selvrealisering. Den berømte "Sail", som altid er alene i det store hav - et levende eksempel på de følelser af den unge generation af den tid.

Menneskelige relationer er skrøbelige, men kærlighed er udelelig - det siges, "The Rock", "I Wild Nord ...", "Leaf".

Efter oprør Decembrists i landet begynder en stærk politisk reaktion. Virkeligheden synes at være en pervers generation af trediverne, konflikt, fjendtligt. Dette afsnit mellem idealer og virkelighed ikke kan løses på fredelig vis, kan dette ikke forenes. konfrontation løsning er kun mulig på grund af død af en af parterne.

Sådanne sociale klima skadelig virkning på Lermontov mand, men animerer digteren, lovende ham en tragisk skæbne. Det eneste, der fortsætter med at være interesseret i mennesker - er den rette person. Derfor, i den mere modne periode med kreativitet Lermontov motiver mere fokuserede på at kritisere samfundets struktur, udsætter de konkrete og presserende problemer. Han ønsker at "dristigt støbejern vers", og gør det hele tiden.

digterens død

Lermontov bebrejder generation aimlessness, vnurenney øde, sorg skæbne Rusland, samtidig fylder hans værker foragt og had til hende. . Kreativitet M. Yu Lermontova - et oprør mod den eksisterende orden.

I et digt til døden Pushkina digter transmitterer en kompleks cocktail af modsatrettede sanser i brusebadet. Så er der sorg og beundring og vrede. Pushkin i arbejdet konfronterer publikum, den tredje karakter - en sorg geni digter, branding offentligheden. Lermontov bebrejder lyset af mordet på Pushkin, at selskabet sender morderens hånd. Igen, Michael giver sin helt, Pushkin, ensomhed, modstand rundt omkring i verden.

"Døden af en digter" - en hyldest til den poetiske geni, og udover det er en jumper i historien om den fælles dannet, hvor kontinuiteten i dygtighed og spiritualitet. Kreativitet Lermontov - en fortsættelse af historien om en hel generation, overtaget fra Pushkin. Det er talerør for unge, til at reflektere over fremtiden for landet, dets vanskelige tilstand, og den måde selv. Pushkin var solen af vores nation, men det kunne ikke eller ikke ønsker at gemme.

Dette billede af det geniale blandt pygmæer, der ikke er i stand til at tilgive, at værdsætte og at protestere for at forsvare deres værdier. Lermontov værker blev født på skillevejen mellem følelser og rationalitet. Klar, intens tanke slår i virvaret af følelser og modsætninger. Det er en division af betydninger af begreber digter og menneske, men obedyayutsya digter og poesi. Lermontov arbejde indtager en særlig plads i russisk litteratur, præsentere en dyb og rig materiale refleksioner af staten, fred og tid og personlighed i ham.

Forholdet mellem maestro til poesi udtrykt i uorden af kunstneren og verden af relationer. Raffineret kunst er normalt lukket under forløbet jernalderen.

missionen

Poet Lermontov - er en profet, latterliggjort af mængden. På dette afspejler han i "Profeten" arbejde og "Digteren". Dette er en fortsættelse af temaet for poesi i et samfund, hvor teksterne er ofte brugt til underholdning, frem for at bruge hans rigtige guddommelig gave, for at opfylde sin skæbne. Så kom til denne verden med diktater Gud, som han bringer til mennesker.

Lyric skal fortælle den person sandheden, at udsætte, at afsløre den skønhed og kærlighed. Lermontov mening, folk foragter profeten. Denne følelse den returnerer mængden med hjælp fra hans digte. Således poesi bliver til en digter fascination af en mission. Som enhver Messias, han var ensom, afvist og misforstået.

Rødderne af konflikten

Liv og Værker af M. Lermontov fuld af modsætninger. Han blev født i en familie, hvor der er konstante sammenstød tæt. Warring mor og far, bedstemor. mors død og bryde med faderen i den tidlige barndom - er en anden mulighed for at bekæmpe, hvor rolig barndom undladt at modstå den alvorlige virkelighed. Shot på nytårsdag bold bedstefar Misha, i henhold til sin bedstemor, også var fuld af interne konflikter.

Og nu, 15 år i verdensøkonomien er født udødelige "Demon" og "spaniere", og et år senere den berømte "Maskerade". Det lader til, at følelser som tvivl smertefuld, ængstelse, venter på dommedag, tørst af glemsel, er karakteristisk for hele familien af digteren.

Kun sjældent i værker af sangeren sjæl lyden af glæde og håb. Hans liv forfatteren beskrev de to digte. Denne "Hvad nytter det at leve" og "Hvorfor jeg ikke var født."

Sobstsvennoy en følelse af elitisme, valg tvinger digteren til offentligheden om at vælge de mesterværker af mesterværker. Perfekt beskrevet Mihaila Yurevicha Bryusov, kalder digterens gådefulde skaberen. Bruce oplevede kunst originalitet kreativitet Lermontov i skabelsen af klare, ligesom "smedede" digte.

Figur Lermontov - det er den dag i dag et mysterium. Liv og død lyrics - et mysterium, men hans bidrag til russisk litteratur er umålelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.