ModeGaver

Gaver jæger. Hunter original gave på fødselsdagen

Fødselsdag kære kommer uventet. Og får en kant evige spørgsmål: "Hvad at give" Det vil lette situationen af, at helten i festlighederne har en favorit hobby, som normalt kaldes en "hobby".

Hunter - Beast særlige

Hvis din mand med ordet "jagt" begynder forsigtigt ryste det venstre øje, i hans øjne er der ild, og aktiv interesse, levendegør åndedrættet og lidt komprimerede læber - i hvert fald foran dig er en ivrig jæger, klar til at gå på det første opkald venner (trods sne, regn, vind og aktiv modstand mod kone) i en skov, mark, gennem slugter og kløfter, hvor sædvanlige vilde dyr. Som regel er de jægere - er mennesker har oplevet, og deres arsenal af sikkert allerede har alle de nødvendige grundlæggende elementer til deres hobby, men ... altid nyttigt i en kampagne enhver urapporteret men meget nyttig detalje, som jægeren simpelthen ikke nået sine hænder.

Når du vælger en gave til en jæger og fisker, skal du forestille dig, hvad det kunne være nyttigt i naturen, måske det har endda nogle forslag, er det stadig en lille ting - at finde ud af dem. Men hvis det ikke var muligt at lære om de behov, helten for dagen eller anden grund, så i meget praktisk vil falde vores råd.

kikkert

Kikkerter - simpelthen uerstattelige ting i jagten på et dyr og fjerkræ jagt. Sådan en gave til jægeren fødselsdag vil være en stor overraskelse. Kikkerter - en fremragende assistent i studiet af omkredsen, dyr at se, at vælge en rute. Kikkert kan være både dag og nat vision, der giver dig mulighed for at overvåge produktionen på forskellige tidspunkter af dagen og på ethvert niveau af belysning. Det er ønskeligt, at den er vandtæt og - du ved aldrig, når vejret vil have en jagt, godt, hvis den dag vil skille sig ud varmt og solrigt, men det kan ske, og vice versa - til tider regn kan hælde det mest ubelejlige tidspunkt. En god kikkert, selvfølgelig, ville være dyrt. Du kan hente en indstilling for budgettet, mindre besværlig, måske mindre funktionelle, men det er kompakt, let og nem at bruge kikkert - en stor gave til en mand-jæger.

Blød Regnskabsmæssig stol

Når opkaldet er ikke bærbare blød sidushku! Og skum, og hælen, og selv popper! Den er let, behageligt, godt beskytter kroppen mod den kølige jord. Sådan en ting er simpelthen uerstattelige i naturen. Det giver dig mulighed for at praktisere meditation i skyggen af egetræer, mens venner tilberede grill, komfortabelt rumme jægere på stå foran den vigtigste paddock produktion, og, selvfølgelig, tage en behagelig stilling, mens der fiskes i timevis nyder stilheden. Når du vælger en gave til min fødselsdag jæger, huske på håndholdt "soft spot", især hvis din æresgæst sad i timevis eller andet sted i baghold.

lanterne

Desværre jægere, kan folk ikke se i mørke. Eller rettere, behøver vores kroppe ikke sådanne muligheder. Men der er den grå substans i dit hoved, der gør det muligt at sætte den teknik til rådighed for kronen af naturen. Lommelygte er måske en af de mest nyttige og essentielle enheder opfundet af mennesket. Sådan en gave til jægere og fiskere vil ikke gå påskønnet. Og ved den måde, mange fans af nat angreb på naturen foretrækker at have to lommelygter. For det første kan man bryde, og for det andet, lanterner kommer i forskellige typer og formål, og kan, i forskellige situationer har brug for særlig egenskab af hver. For eksempel kan en forlygte efterlader hænderne fri. Lommelygte, drevet af solpaneler, kræver ikke en elektrisk ladning. Undervands lys perfekt belyse bunden og vandtæt. En lanterne med en manuel generation af belysning giver mulighed for brug af muskelkraft hånd. Hvis du vælger gaver jæger, skal du huske at tage en lommelygte på en note!

Timer jæger og fisker

Hvis du ikke kan afgøre, hvilken er den bedste gave til jægeren eller fisker, vil vi fortælle dig om det unikke ur, som sikrer, at enhver minearbejder ikke vil vende hjem tomhændet. "Kan det være?" - du vil blive overrasket. Og vi vil sige: "Gør ikke bare måske sådan noget i lang tid der. Og, i udtalelsen fra mange ejere, det virker og forudsiger hvordan fiskeri eller jagt vil blive en succes. " Udvikling af japanske forskere giver på grund af den aktivitet af Månen og dens placering vises på skiven et vist antal karakterer og fisken "dyrets fødder", svarende til en større eller mindre sandsynlighed for god fiskeri eller jagt. Ud over de særlige funktioner, sådanne ure ser godt ud på din arm, og vil klare sig godt sin direkte formål - at vise tiden.

termokande

Enhver mand værdsætter i den nuværende først og fremmest hans fordel. Især hvis det er en jæger, og hvis du kommer til at give nogen emne relateret til hans hobby. Som lange vandreture gennem skove og dale er meget rart at lave en lille rasteplads og drikke en kop varm te eller kaffe, nyder hvisken af blade og syngende fugle. Gaver jæger kan være forskellige, men pålidelige termokande vil være særlig god. Mest sandsynligt, den erfarne jæger har allerede til dette formål nogle faldefærdige termokande. Men ... det kan allerede være alvorligt voldsramte løbet af års brug og kræver udskiftning. Når du vælger en termokande, du har brug for at forstå et par ting. For det første, for jægeren er usandsynligt at passe en termokande med et glas pære, selvom det holder varmen meget længere end fremstillet af rustfrit stål. Flask, selvfølgelig, let at udskifte, men er enige om, at der er en stærk mulighed for, at din partner i forbindelse med forfølgelse banke på træ eller rygsæk, glemmer, at han havde et skrøbeligt produkt i Duffel taske, faldt det i hvile på jorden. Ingen pærer er ikke nok, og en god stemning forkælet. For det andet, er du nødt til at vælge en termokande med lille størrelse, selvfølgelig, hvis målet er ikke at efterlade den i bilen og i slutningen af jagten for at drikke te alle deltagere. Men efter jagten, du ved, mænd foretrækker stærkere drikkevarer.

thermo tæppe

Når opgaven er at vælge sjove gaver jæger, bedøvelse hendes beslutning om at blive isoterm tæppe, eller redning, da det ofte kaldes. Den vejer kun 60 gram, med dimensioner på ca. 160x210, og tæppe kan let foldes og placeres i lommen. Dens entydighed ligger i det faktum, at sløret på grund af det tynde metallag, som er aflejret på overfladen af filmen, gør den til en slags fleksibel spejl, der returnerer liget af en mand af sin egen varme. Til alle, plads tæppe lever op til sit andet navn til, så det har antibakterielle egenskaber - .. Det kan anvendes til forbrændinger og andre åbne sår. Et sådant tæppe kan gøre en jæger en fremragende service: i kulden bliver varmeisolerende sengetøj, mad pakket ind i det, holde på deres temperatur, kan de være dækket med et telt i tilfælde af dårligt vejr, og skinnende overflade, der forårsager blænding, snart tiltrække sig opmærksomhed fra redningsfolk, hvis behov for hjælp. Gaver Jægere kan ikke altid kommer til at tænke, men det isolerede låg, under alle omstændigheder ville være værdsat.

vindtæt lighter

På jagten stor opmærksomhed på pindebrænde en brand og madlavning. Moderne metoder gør det muligt at opbygge en brand i al slags vejr. Selv når der er skybrud, der er måder at skjule en brand eller andet sted under en baldakin, naturlige eller hjemmelavede, og våd træ og hæld en speciel væske til at antænde vandtætte tændstikker. Et godt supplement til de meget nødvendige fag i tilfælde af dårligt vejr vil kunne genbruges vindtæt lighter. Det er en lille kompakt gave til manden-jæger til at hjælpe mange gange i vanskelige situationer. Selve navnet taler for sig selv - den lettere går ikke ud af vindstød, kan flammen brænde i en vilkårlig vinkel (og omvendt 180 grader position samt).

Umbrella Hat

For dem, der ønsker at virkelig være original og præsentere en mindeværdig gave til jægeren på din jubilæum, skal du huske at se på hat-paraply. Denne camouflage ting er sikkert holdt på inventar omkring hovedet, godt ventileret og lige så godt beskyttet mod både regn og sollys. Det passer alle, der er lang tid i varmen, eller nogen i vejen fangede det dårlige vejr.

Den oprindelige gave - en t-shirt jæger

Det kan også ske, at dit jæger-helten af dagen alt i arsenal til at jage der. Det er bogstaveligt talt alt og noget han ikke har brug for. Sådan en mand han er, og har givet alle detaljer, men hvad har ikke været i stand til - han gav det til dig. Må ikke haste til fortvivlelse. At det ikke er nøjagtig de skraldespande - det vil gøre dig en gave jæger med sine egne hænder! Du kan argumentere for, at der ikke er noget til at gøre noget, og ved ikke hvordan. Så kan du ikke behøver at gøre noget anvendt. Lad eksperterne legemliggør den idé, du er vigtigst - ideen!

Det er den højtidelige fejring af at præsentere gerningsmanden af det oprindelige design T-shirt med et tema billeder eller inskriptioner. Det kan være et billede af en jæger med sin mest værdifulde trofæ, billedet med jagt øjeblikke og måske ønsker af deres kære, hvis T-shirt tilbydes med henblik på at bære det i fjerne kampagner væk fra hjemmet og kommunikere med familien. Her er det hele afhænger af din fantasi og præferencer for den person, som gaven er tiltænkt.

Bund

Jeg vil også gerne minde alle om at undre gave til entusiastiske jagt og fiskeri mænd på én vigtigste følgesvend til rejser ud af byen på en åben flade. Denne kappe. Når du vælger gaver jæger, er det sjældent taget i betragtning, men det er absolut ingenting. En sådan gave vil være glad for at enhver elsker af jagt, som nogensinde havde været i løbet af denne session i regnen, og kender ikke fra øjenvidner, og deres egen erfaring oplevet alle de "charme" følelse kolde våde tøj på hans krop. Når lidenskab overskygges øjne, er det ikke mærkes, men når produktionen er allerede i hænderne på den første bølge af eufori er gået, gaden bliver meget komfortabel (mildt sagt) i sodden tøj. Til dette ikke skete, og din fighter tilbage til "slagmarken" sikker og forsvarlig, give ham en vandtæt kappe, kan det nemt blive omdannet til andre funktionelle elementer. Det er godt beskytter mod regn, vind, kan den bruges som en båre, og selv midlertidigt husly, om nødvendigt at tilbringe natten udendørs.

Vi vil være glade, hvis vores tips vil hjælpe, og datoen vil blive afholdt festlig sjov og festlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.