ModeGaver

Den bedste gave en pige

Et år er gået, og festivalen igen, har din anden halvdel fødselsdag. Igen, indkøbsture på jagt efter Gud ved hvad? Nogle fyre er heldig, de bare sige, at du nødt til at give, men det er ikke din sag ... Hun besluttede at få sin kæreste til at tænke og huske eller organisere noget usædvanligt, med andre ord, bør gaven være en overraskelse. Kun for dig denne overraskelse vil være meget dyrt, og det er ikke kun i penge, men også i tid brugt på hans søgen. Visning Retning, hvor omkostningerne til at flytte.

Først og fremmest huske på, at gaven til kæresten skal vedrøre en af følgende kategorier:
- praktisk anvendelig,
- kosmetik og parfume,
- Beklædning fodtøj,
- noget smukt og meget dyrt
- briks, som ikke er, men jeg vil meget gerne have.
Selvfølgelig er dette kun en kort og på ingen måde hele listen over kategorier. For eksempel helt glemt kategori af moderne gadgets og forgæves. Her er hvorfor.

En masse fyre tror, at gave pige skal være mere end smukkere end nyttige. I forbindelse med dette mest banale beslutning om køb af moderne udstyr, er det bydende nødvendigt pige mest standardløsning - erhvervelse af telefoner. Men i dag mange kvinder er meget aktiv livsstil. Og hvis din pige tilhører den kategori af en business kvinde, så den visitkortholder elektronisk - lige hvad hun havde brug for. Denne enkle enhed vil lette livet for din kammerat, for nu, vil ikke have at slå over hele indholdet af posen for at finde en blyant (pen) og en notesbog til at registrere virksomhedens adresse, telefonnummer og andre nødvendige for en klient eller samarbejdspartner oplysninger. Antag først, at hun ikke sætter pris på fordelen ved en gave, men senere vil du se, hvor meget havde ret, fordi kortholderen den elektroniske fast konsolidere sin position som en af de mest nødvendige ting i en taske.

De elsker en pige? Romantik og diamanter! Intet behager en pige eller kvinde, som et smykke. Det er værd at tage hensyn til typen af ædle metaller, som hun foretrækker (guld eller sølv), og først derefter vurdere deres reelle muligheder for at erhverve en sådan til stede. Husk, at livet er en gave, en pige er lavet af halvædelsten vedhæng fra jade, Jasper øreringe eller rav på kanten af det ædle metal - Sørg for at gå til et smykke butik eller til messen, der præsenterer håndlavede produkter. Det er et vigtigt stykke af rådgivning - glem ikke at se stenen, der svarer til dens stjernetegn. Efter alt, vil pigen være meget glade for, at du ved så meget om det.

Blandt det store antal nødvendige ting kan være en paraply, smykkeskrin, fotoramme (helst elektronisk), og så videre. Fotoramme - en meget interessant gave, fra det vi kan gøre en dejlig gave, hvis du indsætter et billede, hvor man forsigtigt knus hinanden, og du kan gøre hende rammen ur ved at sætte det ind i midten af billedet urværk og pil angiver skiven på konturen af rammen. Enig, denne gave pige husket for længe, da det altid vil være foran dine øjne, men det er ikke nødvendigt at tro, at fra dette vil det ophøre med at være for sent til en dato ...

I begyndelsen af artiklen var det en pung. Uanset størrelsen af tasken er alt hvad du behøver. Nogle gange antallet af "basale fornødenheder" påvirker mænd til vanvid. Men, hvis man ser nøje, kan du registrere fraværet af noget virkelig vigtigt, for eksempel, kvindelige spejl der er ikke hver pige, og i virkeligheden kan ikke undvære det. Farve læber, "næse pulver" i sidste ende til at trække sig ud splinten fanget i øjet uden vanskelig. Seriøst mener om erhvervelsen af en sådan gave. Må ikke antage, at en kvindes spejl ligefrem billige, og derfor giver ham skam. Tag en tur gennem lavprisvarehuse og se, hvordan du er forkert! Faktisk kan spejlet dekorere poser! Udskæringer, sten, forskellige billeder på låget af en dobbelt spejl, beliggende i en fløjl tilfælde, placeret i en smuk æske, - det er umuligt ikke at sætte pris på!

Vigtigst er det, uanset hvor mange gæster vil være på en fødselsdagsfest Gør din toast var den mest mindeværdige og rørt til tårer ved pigen ... Lad hendes jaloux venner! Tro mig, det er værdsat!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.